Jump to content

hahy

Фен
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Neutral

About hahy

 • Rank
  Photographer
 • Birthday 04/13/1980

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.4 EX .. бел вагон!
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Contact Methods

 • Website URL
  http://bnt.bg
 • Skype
  hahavoto

Recent Profile Visitors

4202 profile views
 1. Нямам спешна работа като цяло, първо ще си играя с лъгане да видя дали ще успея та ще изчакам
 2. В крайна сметка ако не се получи с лъгане натъманяване на синусоидата ще го сменя с възможно най-близкото качество до оригиналното, видяло се е!
 3. Доста се е изписало гледам, малко в страни, малко по темата, на 8ма генерация компа не подлежи на пипане за тези идеи дето предлагате. По този начин няма гасене на чек-а. Правих проби с 1 мегаом съпротивление и 1 микрофарад кондензатор, започна да изменя синусоидата на осцилоскопа - пак светна обаче, промяна: 4.7 микрофарада и 750 килоома съпротивление 2 дни не свена, но за жалост пак се обади. Свалих и 2.2 микрофарада кондензатора към 750 килоома съпротивление + втулката за сондата (от най-гадните и евтини) уви пак не му достига. Махнах втулката и запраших към морето. Сега като се прибра ще продължава битката с чека. Определено само на обороти около 1200-1800 светка с едно педалско галене на газта да подържа 60-80-90км/ч. При всякакви други режими на каране Не светка. до 200++ не светка, което ме навежда на мисълта че при лек повей в гърнето (едвам докоснат педал за газта) само тогава го пали и както казахме - не винаги дори.
 4. Е по тази причина не сменям катализатори и сонди, защото съм наясно какво става - едно голямо НИЩО. Ще се боря с измама да го изпънеме чека повече бел ден да не види. Факт е че катализатор оригинален - да, ама 3000лв нема как да им се случи и в най-смелите им порно фантазии. От ем-комплект универсални - резане, заварване и пак ще свети, пак нема как да се случи. Та явно ще се лутаме с поялника докато не зависне тая тъпотия завинаги! Надявах се някой да знае точната рецепта от клипчето дето ще угаси на К24 мотора.
 5. Понеже съм доста чуствителен на жълти ламби по таблото, вече не се издържа и имам питане относно тази велика Р0420 грешка аджеба как да я приключа? Сондата си бачка, това си светка кога и как си иска (по нейно желание) ясно е че катализатора няма да го махна, чистих го с Pro-tec DCC 2985 една процедура, сложих днес и втулка на сондата и пак ми светна. Някой нещо по този начин да е правил? Става въпрос за 2.4 мотор! Ако имаме победител над тая зла поличба, молимти се! Кажи ми лек! Ще я разсека със секирата ако продължи това! https://www.instructables.com/id/P0420-Oxygen-Sensor-Simulator-Hack/
 6. Е и мойте са така на мъгла, пръскат си силно, ама лявата и изчезна лявата струйка, как ги оправи?
 7. Благодарско, ще ги разбутам тея дни да се киснеме в некви препарати
 8. Здравейте, от седмица насам едната струя на пръскалката пред мен почна да проприплювква и днес тотално спря, дъждеца само от едното пръскало почна, пасажерската си е 6 - всички дупки и пускат. Ремонтира ли се това, продухва ли се, с телче ли се прокарва ... ? Изобщо има ли начин, ако не - да се купува оригинална, вотра - трета - четвърта ръка? Ако имате дори - ще си купя с кеф! Мерси предварително ако има решение по драмата - много дразни тва!
 9. keen

  Видях, че си питал за камера на FR-V. Предстои ми свързване, та до къде я докара успя ли и как, ако да!?

 10. Я сега в този ред на мисли, някой да е опитвал да сложи 16'' на 2.4 автомат? Събира ли се този цолаж? Че 17'' не щете да знаете колко струва, освен това е малко по-рядка от Бугати широн. Че такова съм виждал, ама патерица за тая кола още не съм!
 11. С тея 305 коня ще му избият зъбите в данъчното обаче .... и на бензиностанцията .... иначе е чудесна Акурата!
 12. Е неговата е дизел, няма да го скива
 13. Толкова изтича, малко това дет пише и реалното се разминават. между 3.5 и 4.5 може да стигне. А дано повече не светка тва че е на пари
 14. Е тва е полезна информация, ще се разглобваме да се видиме с карантията
 15. Е то напрвао мисля ново DVD да взема ако продължава така, то след 30 и нагоре минути работа го прави тоя номер. Не е нещо фатално де, просто ми прави впечетление, то е така от година време. Сега се присетих просто
×
×
 • Create New...