Jump to content

mar_tod

Делегат
 • Content Count

  1536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mar_tod last won the day on March 8

mar_tod had the most liked content!

Community Reputation

377 Excellent

About mar_tod

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  дизелов Акордеон
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Абсурдистан

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

7329 profile views
 1. Щото и "оригиналния" не е Айсин, не е и майсин, а е ЛЮК . Разликата е само в цените, Люк държат патента за демпферни маховици и всичко минава през тях, лошото е, че винаги може да се случи дефектна бройка и най лошото е когато се падне на твоята кола . Хубавото е, че са с гаранция и при рекламация се поема и смяната на детайлите безплатно, но това е само ако си ги закупиш от уважаващ себе си вносител на авточасти .
 2. mar_tod

  Виц на деня

  Иванчо в час по биология се изцепил и казал, че калканът е сплескан щото го е е*ал синия кит. Учителката възмутена го изгонила и му казала да дойде с баща си на другия ден. Бащата на Иванчо: – К'во става, бе Госпожо? – Ами Господине, вашият син вчера каза в час, че калканът е сплескан щото го бил е*ал синия кит! – Ааааа, а ти знаеш ли що на рака са му изцъклени очите и ходи назад? – Не... господине! Защо? – Щото е бил там и е гледал...
 3. mar_tod

  Виц на деня

  Това за по поетично се пише така : "слънцето изгрява за да ме види, вечер го пъдя за да си отиде ."
 4. Вярно е, че не сме дорасли и скоро няма да ги стигнем Американците . Когато я няма държавата не става с писане на подобни статийки, трябва да си направим и ние Ку Клукс Клан, или както е модерно сега да се нарича "гражданско общество" . Ама как да стане това, като повечето сме си селяни и все чакаме "гражданите" да ни свършат работата, пък ние си налягаме парцалките на село.
 5. Абе с няколко думи: на Българския шофьор цялата култура се върти около .... (шнура) .
 6. mar_tod

  Виц на деня

  Но алкохола убива нервните клетки и остават само спокойните клетки .
 7. mar_tod

  Виц на деня

  Горещ летен ден. Баща с детето си пътуват надалеко, бащата е нервен, поти се и кара, хлапето гледа през прозореца... Нема, нема, минат покрай някоя отбила в нивите кола... Хлапето току все подскача и вика: - Тате, татеее, тая кола що е отбила? - Татеее, кво прави тая кола? - и те така безброй пъти. Писва му на бащата, при поредната спряла кола, отбива, спира и вика: - Аман от теб!!! Те!!! Иди и виж сам кво прави! Отива хлапето, връща се умислено, провесило нос, клати глава... и току рече дълбокомислено: - Права е баба! И все така... цъка, клати глава ииии...- "ПРАВА Е БАБА"..... Бащата си трае трае, амааа... пусти нерви не издържат... -Добре!!! Казвай!!! За кво е права? - Миии права е баба дето вика - "Гащи немат, кола си купили!"
 8. mar_tod

  Виц на деня

  И докато сме още на автомобилна вълна : - Какво караш? - Хибридна кола. - В какъв смисъл? - Понякога я карам, понякога я бутам....
 9. mar_tod

  Виц на деня

  - Купих си автомобил Tesla Model X, от тези, които сами се управляват. - И къде е? - Де да я знам...
 10. Абе върши, ама само за някои неща, иначе ъглошлайфа си е най универсалния уред, гледай и какви чудеса могат да се правят с него . https://www.facebook.com/janebennert/videos/1087823101426141/?app=fbl
 11. Нова цена 100 лв. за комплекта .
 12. mar_tod

  Данък 2019

  Абе да е риторичен, колко да е риторичен . Щом покриват един и същ евро стандарт, значи и емисиите са еднакви . То по твоята логика, ако целта беше екология, най голяма роля за определяне на данъка трябва да играят изминатите километри (изгореното гориво) . Тогава моя данък ще е най малък, защото миналата година примерно, съм навъртял едва хиляда километра. А ти, дори и да си на газ, ако си врътнал 10-15 к. 100% си отделил повече вредни емисии .
 13. mar_tod

  Данък 2019

  Ама хич не си далновиден . Нали по някое време като се изпразни този бюджет, ще вдигнат още данъците, след време и още, и още, и след 100 г. (примерно), данъкоплатците може да се вдигнат масово и да пометат тази администрация, а не като сега, да стачкуват 200 човека пред парламента с лозунг "системата ни убива", пък същите тези данъкоплатци вместо да ги подкрепят още сега, си викат "тия пък какво искат". Прав е Димо, че трябва да се вдигнат данъците двойно, че даже и тройно, още сега на момента, ама е прав, защото гледа от неговата си камбанария . Ако е някой пенсионер по болест и взема 140 лв. пенсия + невероятните 11.50 лв. от социала за транспортни разходи на инвалид, това е за месеца, не на ден, сигурно няма да кара Акорд с висок евро стандарт, а някой 20+ годишен таралясник, колкото да може да обикаля по болници и институции, и сигурно пак ще държи да се вдигнат двойно данъците на старите коли, без евростандарт.
 14. mar_tod

  Данък 2019

  Е той този метод идва малко по интелигентен . Иначе трябваше да измислят нова причина за масова, задължителна смяна на регистрационните табели .
 15. Продава 2 бр гуми Аустон 205/60/16 на 500 км. пробег, 8 мм. грайфер, с предпазен борд, ДОТ-4417. Гумите както се казва са нови . Цена за двете 120 лв. Тел. № за връзка 0889410450 . Пращам с Еконт, за Пловдив и региона може и доставка на место . Снимки:
×