Jump to content

mar_tod

Фен
 • Content Count

  1539
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mar_tod last won the day on October 3 2019

mar_tod had the most liked content!

Community Reputation

379 Excellent

About mar_tod

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  дизелов Акордеон
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Абсурдистан

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

7547 profile views
 1. Вчера и Чък Норис хванал корона вирус, ама му станало жал и го пуснал.😆
 2. Излизам от магазина, където съм пазарувал не повече от 10 минути и гледам - катаджия пише акт.Викам му: - Аре бе пич, от тия празници - криза, що се заяждаш. Той мрачно продължава да пише. Викам. - На времето, с майка ти бяхме гаджета бе!. Онзи ожесточено лепва акта на прозореца на колата и захваща да пише нов за несменени летни гуми. - Абе пич, ти скинар ли си! Спри се бе! Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от половин час. За всяка провокация, той започва нов фиш. Кочана му е на привършване! А аз продължавам! Не ми дреме. Моята кола е отсреща на паркинга. Просто не понасям катаджиите.
 3. Трудна работа. Причината е този цитат, отделно двигателя не трябва да надвишава с 10 % мощността на предишния. Нито е невъзможно, нито е толкова трудно, просто ти трябва подходящ човек за интервенцията и най вече пари за части и труд .
 4. Щото и "оригиналния" не е Айсин, не е и майсин, а е ЛЮК . Разликата е само в цените, Люк държат патента за демпферни маховици и всичко минава през тях, лошото е, че винаги може да се случи дефектна бройка и най лошото е когато се падне на твоята кола . Хубавото е, че са с гаранция и при рекламация се поема и смяната на детайлите безплатно, но това е само ако си ги закупиш от уважаващ себе си вносител на авточасти .
 5. Иванчо в час по биология се изцепил и казал, че калканът е сплескан щото го е е*ал синия кит. Учителката възмутена го изгонила и му казала да дойде с баща си на другия ден. Бащата на Иванчо: – К'во става, бе Госпожо? – Ами Господине, вашият син вчера каза в час, че калканът е сплескан щото го бил е*ал синия кит! – Ааааа, а ти знаеш ли що на рака са му изцъклени очите и ходи назад? – Не... господине! Защо? – Щото е бил там и е гледал...
 6. Това за по поетично се пише така : "слънцето изгрява за да ме види, вечер го пъдя за да си отиде ."
 7. Вярно е, че не сме дорасли и скоро няма да ги стигнем Американците . Когато я няма държавата не става с писане на подобни статийки, трябва да си направим и ние Ку Клукс Клан, или както е модерно сега да се нарича "гражданско общество" . Ама как да стане това, като повечето сме си селяни и все чакаме "гражданите" да ни свършат работата, пък ние си налягаме парцалките на село.
 8. Абе с няколко думи: на Българския шофьор цялата култура се върти около .... (шнура) .
 9. Но алкохола убива нервните клетки и остават само спокойните клетки .
 10. Горещ летен ден. Баща с детето си пътуват надалеко, бащата е нервен, поти се и кара, хлапето гледа през прозореца... Нема, нема, минат покрай някоя отбила в нивите кола... Хлапето току все подскача и вика: - Тате, татеее, тая кола що е отбила? - Татеее, кво прави тая кола? - и те така безброй пъти. Писва му на бащата, при поредната спряла кола, отбива, спира и вика: - Аман от теб!!! Те!!! Иди и виж сам кво прави! Отива хлапето, връща се умислено, провесило нос, клати глава... и току рече дълбокомислено: - Права е баба! И все така... цъка, клати глава ииии...- "ПРАВА Е БАБА"..... Бащата си трае трае, амааа... пусти нерви не издържат... -Добре!!! Казвай!!! За кво е права? - Миии права е баба дето вика - "Гащи немат, кола си купили!"
 11. И докато сме още на автомобилна вълна : - Какво караш? - Хибридна кола. - В какъв смисъл? - Понякога я карам, понякога я бутам....
 12. - Купих си автомобил Tesla Model X, от тези, които сами се управляват. - И къде е? - Де да я знам...
 13. Абе върши, ама само за някои неща, иначе ъглошлайфа си е най универсалния уред, гледай и какви чудеса могат да се правят с него . https://www.facebook.com/janebennert/videos/1087823101426141/?app=fbl
 14. Абе да е риторичен, колко да е риторичен . Щом покриват един и същ евро стандарт, значи и емисиите са еднакви . То по твоята логика, ако целта беше екология, най голяма роля за определяне на данъка трябва да играят изминатите километри (изгореното гориво) . Тогава моя данък ще е най малък, защото миналата година примерно, съм навъртял едва хиляда километра. А ти, дори и да си на газ, ако си врътнал 10-15 к. 100% си отделил повече вредни емисии .
×
×
 • Create New...