Jump to content

mar_tod

Фен
  • Мнения

    1626
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    6

mar_tod last won the day on Май 28 2022

mar_tod had the most liked content!

Обществена Репутация

465 Good

Относно mar_tod

  • Ранг
    Опитен

Profile Information

  • Кара
    дизелов Акордеон
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Абсурдистан

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

9303 профилни разглеждания
  1. Има тези години с Хондов двигател, но е 1.6. Този на колегата си е Ровърски двигател, от най шибаната К серия и не е желателно да се правят експерименти, както каза Красимир, те си имат проблеми с гарнитурата на главата и без тунинг.
  2. mar_tod

    Виц на деня

    В тази връзка, една стара еврейска поговорка. Ако искаш да живееш, трябва да работиш. Ако искаш да живееш добре, трябва да измислиш нещо друго.
  3. Така си е, проблема не е в маслото, а е в ТАЙХОто (даже и на рима го докарах). Колегата вместо да ни доказва със снимки преди и сега, да си вземе едни гумички на ЕЛРИНГ и да ходи при ГОШКАТА, да му ги смени.
  4. Системата взема въздух от някъде и горивото се връща в резервоара, провери всички съединения и маркучетата за обратна нафта.
  5. ТЕХ-КО продават и ТРВ и Текстар, на края на бул. В. Априлов им е магазина.
  6. Човек е жив докато се учи, или обратното беше. За тези 30 години, все трябваше да си научил, че на хондите се слагат или оригинални гумички, или Елринг.
  7. "щото при разход на масло 1 л. на 10000 км. преди ремонта и 9-10 литра след ремонта, двигателя си е направо осран. Презацепването на ремъка как ще спре разхода на масло, според теб? Какво толкова ще му разработва, като цилиндрите са си разработени, сменени са само сегменти а не бутала + сегменти и разстъргване на блока на ремонтен размер. Като му гледам и ремъка, майстора направо си е оставил ръцете с този ремонт. Най вероятно е запретнал някой маслен сегмент, при вкарването на буталата в цилиндрите.
  8. А те викаш, изобщо не са пропаганда, как пък за 7 години, тези "обективни" медии, не излъчиха нито веднъж тази пресконференция, а продължават да ни убеждават, че Путин бил агресора? https://www.facebook.com/watch/?v=2255281467981078&__cft__[0]=AZXeAamwLh2aH9-BdjeRrNwHiz2GA51VAiYLorwu8Dqdu8Q2KLvelU4ZahAzMYhum275eK-iIEdgtnKEss8BjzFMLxL-1RxcLLQUZRsBOT74FkL4l6bLKAvwUPVBkhCaJ56zxFtoNfp0cVYjUVwDR32Lckn0QpPJN9BhdSXOWhbf1TLlvCZ8PCvW2ZoVEeaB57ZCuODu8Cs_eijlIBAnyLRF&__tn__=%2CO%2CP-y-R
  9. Кажи го както трябва, за да те разберат правилно. Граници на такава държава Украйна не са удостоверявани в ООН никога, последно са удостоверени границите на USSR, на 25.12. 1991 г. Русия като пряк наследник на СССР е наследник и на УССР, която е била част от съюза, след като не са се регистрирали в ООН като отделна държава Украйна, според международното право Путин си е у дома в момента.
  10. Ето и малко от новата история, копирал съм само статията, иначе човека освен с името си, застава зад думите и със снимката си. 30 години САЩ настъпваше към границите на Руската Федерация! 30 години НАТО под ръководството на САЩ превръщаше Централна и Източна Европа в ПЛАЦДАРМ за война срещу Русия! След ЕДИНОДУШНОТО РЕШЕНИЕ на Съвета на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Русия да използва Въоръжените си сили извън пределите на Руската Федерация, това ОЗНАЧАВА, че президентът Путин може да проведе МИРООПАЗВАЩА ОПЕРАЦИЯ не само в Украйна, но и на ТЕРИТОРИЯТА на Великобритания, Франция, Германия, Канада и ....САЩ! Русия ясно и категорично ЗАЯВИ още преди ТРИ МЕСЕЦА: 1. НАТО да не се разширява на Изток и да се разположи на териториите преди 1997г. 2. Никаква ПРО на територията на Източна Европа, вече и на Централна Европа. 3.Американците ...с въоръжението си да напуснат Източна и Централна Европа. ЗАПАДЪТ за да оцелее, ще ПРИНУДИ САЩ да се изнесат и от ЗАПАДНА ЕВРОПА! Групи съветски армии в състав 340 000 с въоръжението си се изнесоха от ГДР , за да се обединят ГДР и ГФР, а САЩ си останаха в Германия! Защо! За да има Германия КАНЦЛЕР , който като папагал да повтаря това, което му кажат от Вашингтон. Последните ТРИ МЕСЕЦА след като Русия предложи условията си на САЩ за МИР,, САЩ се затичаха ....да "преговарят", а реално печеляха време, за да прехвърлят военни подразделения и въоръжение в Източна Европа...и в Украйна, също. Президентът Путин многократно предупреди САЩ, че Русия няма да отстъпи от нито едно от своите ПРЕДЛОЖЕНИЯ за мир. Предлага МИР Русия, чията ВОЕННА МАШИНА е с възможности да унищожи Великобритания за 7-9 минути, а САЩ ТРИКРАТНО да изравни с нивото на Океана ...само за 30-40 минути . И т.н.- И т.н. Преди часове започна МИРООПАЗВАЩАТА ВОЕННА операция на Въоръжените сили на Руската Федерация в Украйна. ЧАНТАДЖИИТЕ в Брюксел да си сгънат Списъка със санкциите на две, след това още на две...и да си го сложат в малките джобжета за спомен. НАТОВЧЕТАТА да направят същото с Договора на НАТО! Вече никого не интересува..какво ще кажат президентът Байдън, Столтенберг, бледата сянка на Меркел-настоящият канцлер на Германия, президентът Макрон, бледата сянка на президента генерал Шарл Андре Жозеф Мари дьо Гол. Ражда се НОВИЯТ СВЕТОВЕН МИР! Който е разбрал, добре, който не, проблемът си е негов! Димитър Димитров 24.02.2022г., 08.30ч. кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб, отдел "Нелегално разузнаване" 01.09.1978г.-01.09.1993г.
  11. mar_tod

    Виц на деня

    На същото летище в Щатите, още по зле се почувствал китаец, направо се разочаровал от демокрацията, след като 3 пъти полицаите го питали как се казва, той им отговарял, а те го пребивали от бой. Накрая си изкарал паспорта и вътре пишело Фак Ю.
  12. Гейтс, Контитех и ИНА са комплектите, които заслужават да им се обърне внимание.
  13. Цапат като вземем по евтините COTEK, има и такива с намалено запрашаване DTEK, ама са от по скъпитИ .
  14. С нов съединител се решава най лесно проблема, причината е износен феродов диск, от там ламелите на притискателния диск изпъкват повече и преодоляването на съпротивлението им става по тегаво .
  15. mar_tod

    Виц на деня

    Като спомена технологиите .
×
×
  • Създай нов...