Jump to content

mar_tod

Фен
 • Content Count

  1557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mar_tod last won the day on October 3 2019

mar_tod had the most liked content!

Community Reputation

390 Excellent

About mar_tod

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  дизелов Акордеон
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Абсурдистан

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

7641 profile views
 1. Аз живея на 16-тия етаж, в 16-ти апартамент, и искам да кажа, че лично мен ме боли шпагата какво чете екипът .
 2. А, тука не мога да се съглася . Това е най сигурния метод да се предпазиш от короната. Слагаш маската на брадата, всички те разбират, че си пълен идиот и те заобикалят отдалече, така няма кой да те зарази .
 3. Той този форум само си мислиш, че го има . Там пишем вече само аз, ти и още 2-3 човека, само се води форум . Дидо, аз не съм казвал, че е правилно, просто там модераторите не обръщат чак толкова внимание, а тук се оказва егати и проблема ако цитираш някой преди теб . По рано чак и наказания слагаха . Всички сме хора и може понякога да сгрешим, къде от бързане, къде от невнимание, нали в крайна сметка сте за това модераторите, да поправите грешката .😛
 4. Да си членувал, колко да си членувал ? Аз членувам от много години в почти всички и ти казвам, че има форуми дето се ползва цитат не само на предишния пост, ами и цитат на цитата, на цитата, т.е. няколко поредно цитирали се юзъра, тук голям проблем се оказва това цитиране .
 5. Е аз ще те цитирам, ама малко в опозиция . Това с правилата още от време оно (разбирай още от времето на Ал Капоне и Омбре) е пълна простотия, която я няма вече в никой друг форум. Веднага давам пример: Някой е писал преди мен, искам да му отговоря или да ползвам контекст от мнението му, обаче според правилата не може, за това си пиша след него, обаче видиш ли страницата в този момент свършила и хоп, моето мнение на нова страница виси като пришка на гъз, че някой даже ако не се сети да се върне страница назад, може да ми зададе въпроса "ко каза, ко" .
 6. Няма значение, маслата са почти еднакви, едното е малко по рядко само при минусови температури . Обаче значение има от 5/40 с което си карал и то на най ментираната марка Кастрол . Едно че не покрива стандартите и е бъкано със сулфатна пепел, която образува много нагар и задръства цедката на маслената помпа, второ, че това е маслото с най много "официални вносители" и имитатори, та никак не е трудно да попаднеш на менте . "Заспалия" полицай няма нищо общо с проблема ти, просто е съвпадение, сам си прецакал мотора с грешните масла, пък нека някои колеги ти твърдят, че Хондата дъвче всякакви масла .
 7. Хубав виц, ама да беше погледнал само 8 поста по нагоре, дали го няма същия .
 8. В тази връзка, аз тази година за да не съм расист, ще ходя на почивка на не-бяло море .
 9. Жестоки жеги настъпиха в страната .🥵 По паметливи граждани припомнят, че такива горещини не е имало от вчера насам .
 10. За първи път тази година няма да ида на почивка на Малдивите, заради скапания корона вирус .🤒 През другите години обикновено не ходех поради липса на пари .
 11. Тест за определяне на пола . Попълнете липсващите букви *у*ня . Ако сте получили думата "кухня", значи полът ви е женски .😆😆😆
 12. По принцип на повечето коли стои малко по високо от спирачката, но е въпрос на вкус (казало кучето и си облизало задника) .🙂 За целта има регулировка на оста на горната помпа и можеш да си го настроиш по твои "вкус". Можеш да го изравниш със спирачката, можеш и по долу да го свалиш, ако толкова те мързи да вдигаш левия крак.
 13. Това ми прилича на преработка на един много стар виц, дето една жена я нямало 3 дни в къщи. На четвъртия ден се прибира и мъжът и я пита - къде ходиш ма жена ? А, мани- мани, отидох на разходка и ме хванаха трима мъже, и като започнаха да ме изнасилват, 5 дена ме скъсаха от чукане. Е как 5 дена ма, тебе те няма от 3 дни- пита я той . Ами аз дойдох само да ти се обадя, за да не се притесняваш и пак заминавам .
×
×
 • Create New...