Jump to content

Чичо

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Чичо

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 7
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

603 профилни разглеждания
  1. Някой да ме посъветва каква марка ангренажен комплект да избера разбира се да си изкара километрите.
  2. Да viktor11 е прав и аз съм минал през чистене на турбо, егр клапан и др. В крайна сметка разбрах , че иска издухване на магистрала за да не влиза в авариен режим поне веднъж на три месеца понеже аз я карам само градско.
  3. Джантите станаха без никакъв проблем. Благодаря за информацията. Не се наложи да слагам втулки.
  4. Здравейте имам едно питане. Намерих си джанти с централен отвор 56,6мм. а на Хондата са 56,1мм. Та на въпроса ако ги сложа направо без втулки защото не можах да намеря такива с 5 десети разлика ще окаже ли някаква разлика като вибрации например.
  5. Това че е малко под максимума не е проблем. За марка масло не толкова компетентен за да давам препоръки. Аз лично ползвам ЛИКИ МОЛИ от 25 години и до сега не съм останал разочарован.
  6. От пет години карам 1.7 дизел Сивик като сменям маслото наливам 4,5 литра и на щеката показва по средата. Като сменям маслото винаги им казвам колко да сипят. Само един път забравих и наляха всичките 5 литра и отиде на максимума.
  7. Реших проблема прочетох какво пишат братята руснаци по въпроса. Единият е проблем с двигателя а вторият е датчик на скоростната кутия. Та огледах колата и видях светлината за задна на единия стоп не светеше. Смених крушката с нова изчистих грешката и след като покарах малко пак проверих нямаше грешка.
  8. При мен се появи грешка P1599 . Потърсих малко и излезе че има два отговора първият е проблем с климатика а вторият е внезапно спиране или опасност от спиране на двигателя. Двигателя досега не е спирал и не прекъсвал. Става въпрос за 1.7 ctdi 2004г. На който от двата отговора да вярвам и дали изобщо да вярвам защото ги дават за други марки автомобили. Някой да е имал такъв проблем.
  9. При мен се появи грешка P1599 като чета коментарите нямам проблем гореописаните. Потърсих малко и излезе че има два отговора първият е проблем с климатика а вторият е внезапно спиране или опасност от спиране на двигателя. Двигателя досега не е спирал и не прекъсвал. Става въпрос за 1.7 ctdi 2004г. На който от двата отговора да вярвам и дали изобщо да вярвам защото ги дават за други марки автомобили. Някой да е имал такъв проблем.
  10. Здравей и при мен се чува нещо подобно макар,че и аз като теб съм сменил ремъци и ролки. Мисля, че този звук идва от компресора на климатика но като гледам той си работи нормално и не смятам да барам. Не е от алтернатора защото моя мина през пълен ремонт плюс смяна на лагери и пак чува този звук.
×
×
  • Създай нов...