Jump to content

svilen0974

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

15 Neutral

Относно svilen0974

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic VII gen. 2003
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    svilen.ivanov.74

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей колега! Имам проблем с вентилатора. Спря да работи. Колата ми е Хонда Сивик 7 генерация и е с климатроник. Нямам 1,2,3,4 степен, а само усилване и намаляне на силата на вентилатора. Не е предпазител. Нещо можеш ли да помогнеш?

     

  2. Здравейте! Да попитам и аз. Някой възползвал ли се е от услугите на този сервиз в Пловдив, за който колегата djmdma е писал - сервиз Семеринг и доволен ли е? Аз съм от София, но бих я закарал и оставил за два дни да ми отремонтират кормилната рейка, ако наистина се справят с проблема.
  3. Здравейте колеги! Вчера за втори път откакто съм собственик на Хонда Сивик 7-ма генерация, посетих сервиза на fena.bg, за смяна на двигателно масло и филтър и за втори път оставам повече от доволен. В този сервиз всичко се прави така, както го пише по дебелите книги и се прави от човек, който си разбира от работата и нещата са му ясни отвсякъде. Сложихме от маслото, което предлага той, а вида по негова преценка. Смяната на маслото не се заплаща, когато си вземаш маслото от него. Така че, вместо да си купя хубаво масло и да отида в някой сервиз в София да го сменя, да си платя 15-20 лв. за смяната и да не знам какво масло са ми сложили, защото тарикатите те карат да си оставиш колата и да дойдеш след 1-2 часа да си я вземеш или не те пускат в сервиза, защото имало камери, аз с тези 15-20 лв. си платих горивото до Дупница и обратно и сега съм спокоен, защото знам какво масло има в двигателя. Като първо впечатление докато се прибирах вчера към София, мога да кажа, че с това масло хондичката мърка като малко котенце! Задължително сменя и дифтунга на пробката на картера. Дори и ти да искаш да ти сложи отново старата, пак ще ти бъде сложена нова, даже и без да ти бъде вписана в сметката, защото той така работи! Такива майстори харесвам аз и нека Бог му дава сили да продължава все така! А за първото ми ходене в края на януари, нямам думи. Сменихме страшно много части, които си бяха за смяна. 4 бр. амортесьори, прахоуловители, тампони макферсон (оригинални на Хонда), шарнири, съединител комплект, масло на скоростната кутия заедно с лагера и семеринга, реглаж на клапани, гарнитура на капака на клапаните и други по-дребни неща. Скоростната кутия беше отворена, изчистена до блясък и отново сглобена. Отделно ми оправи и други неща, които в два сервиза в София ми ги правиха и си оставиха ръцете. А цените му за труд са като тази новата реклама на Лидъл - Ценааа - на - на - на! Направо не можах да повярвам, като видях сумата за труд. Около три пъти по-малко, отколкото щяха да ми вземат в тукашните сервизи. А някои по-дребни части, като О-пръстени и други изобщо ги нямаше нито в сметката, нито за труд. Реглажа на клапаните също. Голям си Ванка! Адмирации! Сърдечно ти Благодаря за всичко!
  4. Здравейте! Собственик съм на Хонда Сивик, 7-ма генерация, 1,6i - 110 к.с., 2003 г., бензин. От известно време скоростите започнаха да влизат трудно и реших да я закарам в сервиз. Днес минах да видя как върви работата и за мой късмет успях да видя скоростната кутия отворена. Направи ми впечатление, че едната половина блести, а другата половина е доста мизерна. Качвам и снимка. Някой може ли да каже от какво се е получило така? Каква може да е причината?
  5. Здравейте! Някой може ли да даде информация за пълните размери на показаната на снимката джанта, тъй като на нея не пише нищо нито на вътрешната, нито на външната страна. Питам, защото търся да си закупя втори комплект такива джанти. Пълните размери, освен, че са 15-ки, имам предвид примерно като това: 4х100мм/5.5J/ET45/ф56.1. Предварително Благодаря!
  6. Здравейте! От месец съм собственик на Хонда Сивик 2003 г., на която не и работи централното. От дистанционното се заключва само багажника. Видях, че Вие сте писали по тази тема и по-точно, че е добре да се проверят машинките, преди да се предприеме смяна. Аз предпочитам да се възстанови оригиналното, вместо да слагам китайски. Не съм специалист и за това търся майстор за това. Знаете ли майстор в София, който може да ми отстрани проблема? Може и да не е точно от София. Видях, че сте от Перник. Ако трябва и там мога да я докарам. Не ми е проблем.

  7. Здравей колега! От месец съм собственик на Хонда Сивик 7 ген. 2003 г., 1,6 - 110 к.с. Виждам, че доста неща си правил сам по твоята кола и доста компетентни мнения имаш във форума. Аз почти нищо не разбирам и разчитам основно на сервизи. Имам проблем с централното заключване. Ако нямаш нищо против, може ли да се чуем по телефона, да ми дадеш съвет, как да го отстраня. Аз също съм от София. Може и да се видим. Моят номер е 0887 77 85 78. Свилен Иванов

  8. Здравейте! От един месец съм собственик на Хонда Сивик 7 ген. 2003 г. 1,6 - 110 к.с. Видях във форума, че предлагате оригинални части и консумативи за Хонда. Предстои ми смяна на съединител! Какъв съвет ще ми дадете? Може ли да се намери оригинален, цена? Заслужава ли си да е оригинален? Все още не съм много запознат с тези неща относно марката Хонда и ще съм Ви благодарен на всеки съвет. Предварително Благодаря!

    номер.jpg

  9. Здравейте! От месец съм собственик на Хонда Сивик 2003 г., на която не е работи централното. От дистанционното се заключва само багажника. Видях, че Вие сте си възстановили Вашето, а не сте сменяли машинки и т.н. Аз също искам да направя това, но не съм специалист и за това търся майстор за това. Знаете ли майстор в София, който може да ми отстрани проблема?

     

×
×
  • Създай нов...