Jump to content

borko 30

Фен
 • Мнения

  1880
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

borko 30 last won the day on Юни 20

borko 30 had the most liked content!

Обществена Репутация

270 Excellent

Относно borko 30

 • Ранг
  Опитен
 • Рожден ден 13.06.1980

Profile Information

 • Кара
  сивик D16V1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  dobrich

Последни посетители

7799 профилни разглеждания
 1. Катализатор

  Хари1 ,грешката идва от втората ламбда .Колата ти се е отпушила само във фантазийте ти .Ката не чисти ,обаче не е запушен.
 2. Катализатор

  Значи че превишаваш лимита за тази кола на изгорели газове след катализатора .Иди на газ-анализатор и ще се убедиш .Тази грешка не влияе на вървежа на колата ,обаче самото светене на чека е като трън в очите .
 3. Катализатор

  Не ти изгасва чека от добавката ,скоро пак ще светне ,после може пак да угасне ей така .Общо взето компа следи ламбдите при каране с постоянна скорост и обороти определено време -предимно извънградско каране ,като караш в такъв режим повече време и не покриваш нормите и светва чека с тази грешка .
 4. Не пали при дъждовно време

  Преди да я смениш ,огледай я за пукнатини ,после почисти зеленото от четирите пластини ,лъсни и палеца -това дето се върти вътре в капачката ,пробвай после как е .
 5. Не пали при дъждовно време

  То може и капачката да е ,ама чак пък да не припатква и само да върти без наченки на запалване -трябва да е егати счупената капачка ,той дъжда не е валял на отворен преден капак ,че да омокри всичко ,пък от влажноста само да е капачката -не ми се вярва .Може и капачката да е за смяна ,обаче има и нещо друго ,то по принцип като не се подържа колата ,това се обади ,онова се обади и не го смениш на време ,после проблема става комплексен и се чудиш откъде да я започнеш -смени капачката за начало -не и е излишно ,пък да видим после как е хавата .
 6. Oсновен ремонт Д14А4

  Да ама хондите нямат проблеми с гумичките ,а със сегментите ,и то главно с маслените .
 7. Олющени лайсни на стъклата

  Аз от 1-2 години ходя на мивките на самообслужване -дето са с автомати за по 1 левче за всяка дейност ,мия си я сам и съм най-доволен ,обаче явно препарата им е много силен и наистина от него пада това покритие .С какво ли може да се боядисат ,за нови при тази цена ,много пари са наистина
 8. От година постепенно ми се олющи това гуменото покритие на лайсните на стъклата ,дето е закрепено за вратите в основата на стъклата .Лайсните не можах да ги сваля -опитах ,но ми се струва че ще се счупи нещо отвътре ,с какво да ги боядисам ,има ли такова като оригиналното покритие някъде по магазините или нещо заместител ,че лъсна неръждавейката отдолу и грозно стои като цяло ?
 9. Слабо място става като се вдигне налягането и няма кой да го регулира .
 10. Издухана гарнитура?

  Газов тест на антифриза
 11. Бутон при катастрофа Сивик 7

  Сваля се жабката ,бутона е в ляво от жабката от страни на централната конзола -един голям гумен бутон.
 12. То външно на никой лагер не му личи че е паднала циментацията -само при развъртане ръчно се усеща .
 13. Той човека ако не е чувал как свири/бучи/ромоли лагер на скоростната кутия ,може и да не може да го познае.Новия съединител натиска повече и затова се е обадил лагера сега .Отначало вие като москвич ,после почва да стърже като струг ,накрая ромоли като строшен лагер .
 14. Лагера на първичния вал на кутията -новия диск натиска повече и лагера се обажда че е за смяна .На по-горни предавки и след загряване изчезва шума нали ,на бас че е лагера-ите на скоростната кутия .Той майстора не е ли чул търкалящия звук на износените лагери макар и лек -отивай за ревизия на кутията докато не си я скапал .
 15. Honda Civic - загряване

  На тези въпроси майстора ти трябва да има отговор ,радиатор,капачка ,проверено ли е всичко ,пък и с това прегряване така и така сте го отворили ,едни сегменти няма да са излишни да пуснеш .
×