Jump to content

borko 30

Фен
 • Content Count

  2282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

borko 30 last won the day on August 28 2021

borko 30 had the most liked content!

Community Reputation

464 Good

About borko 30

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 06/13/1980

Profile Information

 • Кара
  сивик D16V1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  dobrich

Recent Profile Visitors

10756 profile views
 1. При често запушване на дренажите ,свалете вентилатора и направете няколко дупки с дрелка в долния край на кожуха му ,пластмасов е и се пълни с вода и мотора умира .Там по принцип не трябва да има вода -протече ли през новите дупки ,значи има запушен дренаж и трябва да го отпушите ,но мотора поне ще живее.
 2. В намотката има термопредпазител -разчовъркайте я ,вероятно той е прекъснал ,шунтирате го и пак ще работи .
 3. Как точно установиха ,че е потенциометъра ?Този майстор само диагностицира ,но не ремонтира .
 4. Правиш си твоя мотор при читав майстор и забравяш за мотора вече доливане и т н ,разни присадки с неизвестни мотори на много километри ,колкото и да е читав ,няма да е като ревизиран целия мотор ,лагери сегменти клапани и така нататък ,пускате буталата и всичко в ултразвукова профи вана -всичко става като ново .После друго се развърта мотора при мачкане на газта .Звука му също е по-тих . Ще минеш 2 хилки с качествени части и добър майстор ,но сметни мотора втора ръка ,демонтаж монтаж на новия втора употреба пак едно хиляда лева няма да се спреш ,и пак не знаеш какво слагаш в коша за тея хиляда лева ,оправяй си твоя и после да се похвалиш как върви в темата .
 5. 500ком и 5 микро и спря да свети чека засега ,явно зависи в какво състояние е катализатора .
 6. Няма такива легендарни групи вече .Навремето правеха фурор където и да се появят ,няма ги и ламповите маршали от едно време концертните ,свиреха ламбите така медено и благо щото много хармоници вкарваха и оцветяваха звука .
 7. Да не е тръгнал някой шарнир на носачите -те така пукат като направят ръб .
 8. Хендрикс е член в клуб 27 35 от най-добрите музиканти за времето си са починали на 27 години ,случайност ли е това ?
 9. Защо не обучиха компа да вижда ключа или друг ключ нов с чип ?На седма не се копира ключа -обучава се компа за нов ключ.
 10. Не !Пиковото натоварване на електрожена е голямо и ще повреди генератора .
 11. Нищо ти няма на колата ,вътрешните тресе при определена скорост като вдигнеш -примерно 80-100 км и тресе .
 12. Хубаво е ,че се е излекувал човека .Само ,че неговия рак е съвсем друг тип и състав на клетките убийци ,всеки вид рак е като болест нямаща нищо общо една с друга ,холерата и чумата и грипа и хепатита са различни видове болести -същото е и с рака ,има над 100 вида ,различно агресивни и смъртоносни са и се лекуват с различни химиотерапевтици -лечение е силно казано .Опитват се да приспят за неопределено време злокачествените клетки за да не правят нови и нови гнезда и туморни формации по жизненоважните ни органи -паразит е това нещо рака ,ползва ни да се храни от нас и живее за да се пръска по целия организъм докато не го завладее и унищожи .Туморите са самостоятелен жив организъм хранещ се от нас и отделящ отпадни продукти като преживява както ние фекалиите ,туморните маркери хващат точно тези отпадни продукти от кръвта ни -висок ли е ,значи някъде из тялото се мъти нещо .Раковите тумори са слабо диференцирани от здравия орган и затова често е невъзможно да се премахне първоизточника на дявола -пример е рака на панкреаса ,там не може да се отстрани ,при рака на гърдата се махат гърдите ,но пък той рано плъзва по тялото без да усети човек нищо или топчетата в гърдите -напредналия стадии с лоша прогноза в дългосрочен план .
 13. Някой заигравал ли се е със стойностите на резистора и кондензатора в лъжеца на втората ламбада ? С 1 мом и 1 микро пак светва ,с 10 микро пак така ,втулка взех ,но сондата никой не можа да я отвърти .Преди години я счупих в едни снежни коловози дето газих -смениха я лесно ,ама не сложиха медна грес кавалите в сервиза -сега е като заварена и не мърда ,майсторите ми дават ключа ако съм искал да си я счупя сам в сервизите .Чека като свети и ми бърка не знам къде .Трябва да има начин ,компа на сивика не е много взискателен към втората ламбада -но трябва да шава там нещо все пак ,прави някви аритметики там с първата ламбада ,не знам какво точно търси като графика на осцилоскопа за да го докарам откъм елементите .Инак откъм напрежение варира според газта от 0.03 до 0.580 волта ,не съм засичал при 2000 оборота как е хавата както ме карат на годишните прегледи да държа .
 14. Ние докато обикаляме различните болници из различните градове -толкова много хора има с различни видове рак из тях ,уплаших се направо ,на всяка комисия особено из варненските болници чакаме по 200 човека за назначаване на следваща терапия и всеки път са различни хора заболели ,пък колко хора имат рак пък не подозират ......това е като епидемия вече ,ядем боклуци ,даже и на баснословни цени ,това продават по магазините -бума на канцери на дебелото черво последно време не е случаен . Двама мои близки приятели неотдавна починаха от дебелото черво и то след лечение с химио след операцията -химиото е като да те пуснат за малко в реактора на чернобил за дезинфекция ,омаря рака ама пък уврежда организма безвъзвратно .
 15. Рака никога не изчезва ,появяват се периоди на ремисия( спи) с неизвестен за никого период преди да се провокира гадината с нещо и пак да хукне из органите .Ние в момента сме точно в такъв период до следващите изследвания след няколко месеца ,хирурга каза никакво сладко и хляб никакви млечни производни и мляко и други неща имаше -не помня всички ,рака се хранел с тях -никога да не се и помисля за тези неща като храна -при ремисия си голям късметлия ,но докога никой не може да предвиди -стремиш се да не го провокираш повече с нищо нито с храна нито с нерви -отпускат се разни вещества при стрес от жлезите в организма които също го провокирали копелето гадно .Изкарахме 1 година червено химио ,после 2 месеца всекидневно облъчване в шумен -тормоз голям за човека е това ,майка ми забелязала ,че другите жени там си хапват яко торти и хляб и всичко ,като ги питала знаят ли какво правят -никой не им бил обяснил ,че не трябва да ядат тези неща ,една част от тях пък знаели ама не можели без сладичко и хлебец -млади жени ,при които пък е още по-фатално това ,в детеродна възраст рака на гърдата е убийствен за тях -самоубиват се сами .Майка ми в момента е на химио на хапчета всекидневно предписани до живот ,води се по протокол ,че ако пет години успееш да удържиш бяса да спи ,може вече да не се събуди никога ,ноо никой никога не знае -така казват научните професори по онкологията . п.п Навремето баба ми вдигна 37и5 температура и така 6 месеца и даваха джипито лекарства за настинка и температурата ,пък то било лимфом на ходжкин -много агресивен рак на лимфата ,тази постоянна температура била характерна за лимфом-ама кой доктор в Добрич да ти знае ,след пет скенера лекаря се стресна даже -цялото тяло свети от метастази -няма празно място ,вече било късно за всякакви тогава бяха експериментални терапии за ходжкиновия лимфом -края няма да ви го описвам .
×
×
 • Create New...