Jump to content

borko 30

Фен
 • Content Count

  2061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

borko 30 last won the day on April 16

borko 30 had the most liked content!

Community Reputation

337 Excellent

About borko 30

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 06/13/1980

Profile Information

 • Кара
  сивик D16V1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  dobrich

Recent Profile Visitors

8911 profile views
 1. Ами ,джаска като джаска ,какво значение къде е сглобена ,моя сивик е сглобен в англия ,много фирми изместиха фабриките си в китай-ефтина работна ръка ,качеството е същото ,всичко е разбира се под контрола на японеца .По принцип китай не произвеждат лоши и некачествени продукти -те отиват за сащ и европа ,ние в българия искаме телевизори 60 инча за 500лв -може ,всичко може ,но ,качество на елементите , матриците ,под нулата ,имат пазар за всички -искаш ефтин боклук -получаваш го .Голям телевизор от който след няколко месеца да носиш очила -получаваме го ,качеството винаги си има цена !Няма прости вече ,няма купички с ориз ,искаш качество -плащаш ,иначе си тормозиш сетивата с каквато и да е ефтина техника .
 2. Разговор между приятели италианци : -Вие как ще прекарате лятото ? -Ми юни и юли никъде няма да ходим ,август планираме да отидем до магазина за хранителни стоки
 3. Аз също споделих само недостатъците на 7 мата ,ама това са неща които не ме отказват от колата ,напротив ,курниците дето ги гледам всеки ден в сервиза -те ме отказват от другите марки .Седмата си има също доста преимущества над другите хондели -темата обаче е за какво не харесваме и няма да ги пиша .И аз като Dandilov съжалявам ,че не можах да си купя чисто нова и да си я гледам като писано яйце със скъпи консумативи и редовно и да не ми харчи масло сега и да ми светка чека за нов кат .Инак ми я искат да я купуват от време на време разни хора -няма как да стане ,аз таман съм си я стегнал отвсякъде и да я давам готова на някой -карам си я до край .
 4. Много джангър дига матора след 100км -то и преди 100 де ,лошо обезшумяване ,ама много лошо -никакво общо взето ,твърда возия за финната ми фигура от 130 кила ,не отговаря твърдото окачване на стабилноста в завоите която очаквах -не се лепи по асвалта за това окачване -ми сивик -градско возило ,къси предавки -висок разход ,интериор -всичко скърца и хлопа ,машинките на вратите знаете -леш от всякъде -за нови ,лошо начало за японците за нова серия коли ,рейката на волана няма оправия никога перфектно ,скоростната слаба -лагерите се прецакват рано за японска кола ,копчето за парното и то лайняно измислено ,чупи се лошо ,предните амортисиори се скапват бързо ,машинките за местене на фаровете гърмят ,тънки ламарини -удариш ли я и става тоталка и се усуква за нищо работа,катализатора се топи -нещо пак недоизчислено, озвучаване -скапани говорители и касетофони ,гадна предна конзола за нов касетофон -без преправяне стои грозно всичко ,спирачките отлични -всички ,при добро профилактиране и подръжка разбира се ,мотора 1и6 също отличен ,при добра подръжка и редовна смяна с качествено масло не прави проблеми -редовно го развъртам до 6000 да се разходи добре маслото из него и да издухам някой голф,върви като за 150 коня заради късите предавки ,в сравнение с другите марки курници които наблюдавам всеки ден в сервиза ,хонда е надежден автомобил ,няма да те остави на пътя за нищо работа -освен примерно датчика на коляновия вал ,ами това е моята кола . ръгам на 6 къртя павета ,хакам на 7 голяма фиеста ,бухам на 8 и нещо ма докосна брях брях таз хонда
 5. Ми това е положението в момента ,труден избор амаааа
 6. Сега мъжете са пред дилема : навън с ковид 19 или с чумата вкъщи
 7. Може и така да е .Амааа повече калабалък като има из форума,по-весело става ,като на софрата -с повече хубави хора по- спори ракийката и рахата по-голям за всички .
 8. Последно време ми се струва ,че доста прибързано се заключват теми-ограничават се и малкото дискусии освежаващи форума ,не е на добре това ,ама може и само да ми се струва така -от доста време не виждам тук знакови форумни участници ,може и да са на почивка хората .
 9. Как се помага на пациенти в напреднал стадий и фиброза ?Какво помага при тях командното дишане -те на практика нямат вече бели дробове ,фиброзата най -общо казано е превръщане на ефективната структура в обикновенна съединителна тъкан без никаква функция .Баща ми умря в страшни мъки от рак и фиброза на черния дроб -тогава ми го показаха на снимки ,здрав дроб ,после неговия -нямат даже визуално нищо общо .
 10. dimkaraganchev ,издържаме където трябва и колкото трябва .При военно положение и война ,колко ще издържим скрити във военните бункери под земята ......докато мине всичко .Един месец е периода да се види кой е болен и кой не е ,после ще се изолират болните за да се намали разпространението .Тези които ако забелязвате се увеличават доказано болните в прогресия всеки ден ,не са от вчера болни ,от месец са носители ,само ,че сега се проявява болестта,през това време са заразили други хора около тях с непроявени още симптоми .Така изведнъж ще се окажат толкова много болни хора ,че ще се чудим какво да ги правим .Паля една свещ всяка вечер пред иконата -да не дава господ да се случи .
 11. Ето с такова мислене и настройка ще минем италианците ,това ли искате ,да се чудят къде да ни съхраняват и погребват като стане бума на епидемията ? Няма страх тука ,трябва дисциплина и пълна изолация само за месец ,няма да свърши света за един месец ,аз си ходя в сервиза всеки ден ,нищо че почти няма работа от няколко дни -обявят ли да не ходим на работа от щаба ,ще го спазя безприкословно ,не за друго ,ами ако съм носител вече ,да не заразя някой ,трябва да се ограничи със строги мерки чумата covid19 . В казармата като те пратят за един месец карцер ,колко дни ще издържиш-30 за колкото са те заточили ,няма тънгапънга там .Това е същото ,слушаме и изпълняваме .
 12. А като работиш и се разболееш и умреш как ще плащаш -да вярно няма има какво да плащаш вече . Затова всички ви призовават да си останете вкъщи -телевизия и радио ,изолация трябва ,пари се губят и печелят ,живота само се губи безвъзвратно .Майната им на парите ,ти схвана ли казаното ,няма бизнес няма сметки тука ,живота е безценен .
 13. Каквото и да се спре за бизнеса -той рано или късно ще се възроди ,няма бизнес оправдаващ човешки животи ,живи хора трябват за всяко начинание ,не може да се рискуват хора заради пари .
 14. Обаче японци и китайци са изключително дисциплицирани ,така са обучени от малки ,на тях не им трябва сопа или автомат ,като им се каже нещо слушат ,така както са милиарди ,тука всеки се пише по-тарикат от всички -затова тука ще стане положението неконтролируемо и ще стане еднаааааа
×
×
 • Create New...