Jump to content

chirenski

Фен
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Neutral

About chirenski

 • Rank
  сектант :D
 • Birthday 01/22/1990

Contact Methods

 • Skype
  gh0stracer
 • Website URL
  http://hondabg.com

Profile Information

 • Кара
  d15б-може по добре
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

5859 profile views
 1. Има няколко вида ламбди ето тук : http://www.lambdasensor.com/main/mtypes.htm са обяснени само,че на ангклийски. По принцип няма проблем да сложиш сонда от една кола на друга, стига да са от еднакъв тип (99% от колите за масовия пазар са). Ето тук преди бая време си бях направил едно полезно пдф-че за различните цветове/брой кабели как се свързват. http://dox.bg/files/dw?a=569004a020 Пробвал съм лично с сонда от ходна на рено, от форд на бмв, от алфа на бмв и др. Никакви грижи стига да е читава сондата.
 2. Няма Хонда без вътрешни кормилни накрайници- цената на бройка варира от 20 до 50лв. за нов накрайник "някакъв' Оригинален Хонда нямам идея колко струва.
 3. chirenski

  Подарявам

  Подарявам от сивик 4г, задна врата с забележки с стъкло на нея, парно моторче + радиатор май има, пластмасата пред чистачките, тръбата за зареждане до резервоара. Имам и още дреболии, ако някой му трябва нещо да казва. Обявата е валидна до неделя след това всичко отива на металекс.
 4. chirenski

  Del Sol 4x4 ?

  Дам има само дето ще ти излезе по скъпо отколкото да си купиш С2000, варианти много има може с заден мост от омега ... в смисъл ако ти можеш и/или имаш подходящия екип от кадърни механици и читава база. Всичко е въпрос на това колко си готов да дадеш и колко ще се пвсува преди и след като стане 4х4
 5. На една от снимките се вижда скоростната кутия омазана в масло, то може да е от О пръстена на делкото, поне моята кутия беше по същия начин омазана заради него
 6. Китайски конус-5-6000км в коша - 15лв.
 7. chirenski

  Проект д15б2+V-tec+p29

  Нямам време да чета цялата тема, кажи с какво ЕКУ-си (номера му), skype: Ангел Чиренски
 8. chirenski

  маслен датчик

  Предполагам искаш да правиш преходник за маслена магистрала за хранене на сешоар +датчик ? При стругар ли ще се прави ? Ако имаш възможност пиши на л.с. някаква цена и на мен ми трябва !!!
 9. chirenski

  Турбо кит

  Съгласен съм,че атмосферния тунинг е скъп и за парите, които ще дадеш за N/A ще имаш много повече коне от турбо, но СПОРЕД МЕН китайския тунинг е най-безсмислен
 10. chirenski

  Турбо кит

  Моето лично мнение, е че ако надуваш този мотор на 0.2-0.4 просто няма смисъл, по добре се ориентирай към N/A сетъп, демек остави го атмосферен и добави интейк, спортен изпускател,генерация,евентуално валове, след читава настройка ще е в пъти по добре отколкото с турбо на 0.2-0.4. Особено ако турбо-то и другите части покрай него са китайски боклуци. Това е моето мнение, аз тоя кит бих го сложил на д15б2 ще живне и като се счупи ще взема друга д15-ка за 100тина лв. При положение,че б16а1 е рядък и скъп мотор не бих рискувал п.с. не ангажирам никой с мнението си.
 11. Добре само на мен ли ми се струва,че трябва да се гледа на колко точки е захванат колана, а не на колко точки по тялото опира ? Има хора дето може да им опира от шкембето до задника и до рамото, тогава как го тълкуваме като едно точков ли ? :)
 12. chirenski

  Турбо кит

  Определено няма да издържи "485 китайски кончета" .... п.с. колега разгледай малко темите в раздел "Проекти" виж поне хората с какви части, какви коне вадят и какви пари струват.
 13. Кардана не се реже, режат се задните носачи. п.с. вижте на Bisimoto crx-a, има снимки от проекта из нета.
 14. Така след 3 дни ходене по мъките в КАТ реших да пусна тема за колегите, на които им предстои подобна процедура. Колата ми е Сивик 4-та с д16а6 мотор. Купих д15б2 от бракувана и спряна от движение кола. 1-во. Отивате в КАТ(малката барака отвън) и си вземате заявление(попълва се на място, струва 3.50лв.). 2-ро. Нареждате се на опашката за каналите(различни са за нов внос и вече регистрирани коли), минавате през канала(почистете си предварително номерата на двигателя, и рамата). 3-то. След като се минали канала се нареждате на гише #1(до каналите е) и започвате да давате всички документи на някой "дружелюбен офицер". 4-то. След като всички документи за налични/изрядни ви пращат на гише #4(намира се в сградата вътре). 5-то. От гише #4 ви пращат на гише #11(банка) за да си платите таксичка-18.50лв.) и пак се връщате на гише #4. 6-то. Чакате 40минути за новите талони. Необходими документи: Валидна застраховка "Гражданска отговорност" Копие от документ за брак, Копие от продупчения талон на колата "донор", Двустранен договор между продавача на двигателя и купувача(не трябва да е нотариално заверен), Служебна бележка за кубиците/киловатите на новия двигател - издава се или от официалния дилър на Хонда-100лв. или от някаква служба в двора на КАТ(намира се зад сградата,където са каналите) и струва 15лв. Както и двата талона на колата, в която е поставен двигателя. Гореописаните изисквания са за смяна на двигател с по-малък от настоящия, при смяна на двигател с по-голям трябва да се мине комисия "Технотест". п.с. нека някой модератор промени заглавието на "сменен" не "сменян", че съм се заблял ...
×