Jump to content

Yak

Фен
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Yak

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday March 20

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7 2006 EX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

788 profile views
 1. Колеги, днес взех cd changer от преди фейса, 2.4 бензин ръчна, англичанка. Върви си като пич, така че са взаимозаменяеми, само си оставих моята платка. Хубав ден на всички.
 2. Чакам чейнджър от преди фейслифта, от колега от форума. Идеята ми е да сменя само блока, като оставя моята си управляваща платка. Ще видим дали ще стане и ще пиша.
 3. И аз го забелязах веднъж това. При обслужването ми казаха, че е странно, и че моторчетата работя или не работят. Но ми казаха, че са затегнали рамената на чистачките. Били на "конуси" и може да превъртат. Поне това бе обяснението на майстора. Оттогава съм нямал проблем в интерес на истината.
 4. Благодаря за отговорите. Разглобих навигацията и като гледам changer-a е за смяна. Знаете ли дали е съвместим с други модели на акорд, например дизел или от преди фейслифта, или трябва да търся от абсолютно същата навигация?
 5. Здравейте колеги, CD-то се предаде тази сутрин - не пуска дисковете, нито мога да ги извадя. След рестарт се опитва да завърти и извади диска, но не успява и изписва disk err. Другите системи работят. Колата е с оригинална навигация, фейслифт. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и какви са решенията, като изключвам подмяна на оригиналната система с aftermarket. Има ли вариант да се извадят ръчно дисковете при свалена навигация? Благодаря предварително.
 6. Да, това съм го виждал, както и постоянно светещ check "на контакт". Точно това е причината и да питам. В някои чужди форуми попаднах на мнения, че мигащата светлина на check-a, дълги и къси е код за грешка. Да, елхата така изглежда , но ако се задържи на контакт, освен масло, акумулатор и хидравлика, дали свети check-a, мига и гасне, или свети постоянно? На моя Акорд 7 к24, остават да светят само масло и акумулатор преди запалване, а явно тук има съществена разлика.
 7. Благодаря за инфото. При едната кола check-a мигаше известно време на контакт /предполагам код за грешка/ и изгасна, та ми беше интересно.
 8. Здравейте колеги, Аз също се оглеждам за Legend, в тази връзка имам един глупав въпрос - кои лампи светят на таблото, когато ключът е на контакт /преди да се запали колата/? По специално въпросът ми е свързан с check-a - ако той свети на контакт, това не означава ли че има записани грешки в компютъра?
 9. Давам под наем напречни греди Thule с пети 750 с ключове за Акорд 7 03-08 Седан. Цена - 6 лв. на ден. Депозит 200 лв. Помагам при монтажа. Намират се в гр. София, ж.к. Малинова долина. Моб. тел 0889 581090
 10. Аз като си разглобявах вратата ми беше по лесно да откача цялата кора и да стисна щипките отзад, за да излезе лесно модула с копчетата. Иначе рискът да се надере модула е голям, поне за мен, тъй като не съм от най-сръчните. За махане на кората има много клипчета в нета. P. S. Извинявам се за късното включване
 11. Тъй като съм далеч от мястото, където ме остави Акордеона, го оставих на близки да го правят. Доколкото разбирам диодна платка + още нещо си е драмата. Майсторите препоръчват да се смени и ремъка тъй като бил се втвърдил и износвал ролките, но това мисля да го правя при Омбре като ходя за масла и филтри. Като взема колата ще пиша и за точната цена, проблем и решение за информация на хората.
 12. Здравейте колеги, днес при запалване светна лампата на таблото за акумулатор, както и изписа system check. При отваряне на предния капак се чуваше и шум от алтернатора,което ме навежда на мисълта,че е за смяна. Някой имал ли е подобен проблем и според вас от къде мога да намеря алтернатор, т.е. варианта Бултрако е ясен,но ако имате друг опит ще е полезно,напр. препоръчва ли се рециклиране,къде,на какви цени и тн. Благодаря предварително!
 13. Колега, при тези параметри на търсене ще ти е доста трудно. 1. Фейслифта започва от началото на 2006г. 2. Навигация плюс ръчка изключва почти напълно модификация Екзекютив, която по идея идва с автоматик и всички екстри за модела. В този ред на мисли съм сигурен, че ако пуснеш нави + автоматик ще имаш повечко избор. 3. Моделите на Акорд 7ма не се славят с голямо разнообразие на екстри извън базовите вградени в различните модификации, т.е. да намериш запазен Акорд фейс поръчан с ръчка и навигация ще е по-скоро чудо, освен ако не е Тайп С например, който пък е бензин. Гледай за екзекютив версията и прежали ръчката, няма да съжаляваш според мен. Успех!
 14. Тази кола е в обявите от мин. Януари 2015,когато започнах да гледам за моята... Ако колата е читава няма шанс да се задържи толкова време. На тамошния пазар добрите коли заминават за максимум 3-5 дена...
 15. Здравейте колеги, Карам Акорд 2006 ex, закупен от Германия април тази година. При покупката имаше единствено тръгнала ръждица около гърловината на резервоара и сега съм се амбицирал да я оправя. Можете ли да споделите някой надежден майстор в или близо до София? Благодаря предварително!
×
×
 • Create New...