Jump to content

Bekario

Фен
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About Bekario

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Леген КаБе 2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе

Recent Profile Visitors

511 profile views
 1. Старите ми предни дискове, ако са оригинални ще ги пускам за продажба. Има лека вибрация, тъй като я купувах колата - единият апарат леко задържаше и ги беше прегрял. Иначе новите дойдоха, скоро предстои смяната им.
 2. Винаги с ГИ излиза по на сметка. С парите които давам на газ, мога да заредя едва 8л бензин градско, а извънградско около 4. Инжекциона го избивам за 6 месеца.
 3. Изключвам да има проблем с оптиката, тъй като си върнах старият оригинален диск и всичко потръгна. п.п В момента съм в София, ако някой колега е навит да изпробваме 2018г карти върху моята, ще съм задължен минимум да почерпя една бира. Поне успях да подкарам блутут-а: струймва си музичка, хендс фрито си функционира коректно.
 4. Първоначално беше 2.92 с карти от 2014г. Поставих dvd-то с 2.96 и карти от 2018г, съответно инсталирах 2.96 версията и ми изписа, че има грешка в четенето на диска и не успя да ми изкара никакви карти. После, сложих оригиналният диск и отново се върнах към старата версия и карти.
 5. Колеги, пробвах да ъпдейтна картите, неуспешно. Инсталирах по новата версия, след това ми изкара грешка в четенето на диска. Някой сблъсквал ли се е с подобни проблеми?
 6. Малко инфо по този казус, директно от кораба Майка. Все още има надежда, на 17 август би следвало да се оправи. MC-10206994-0001.pdf
 7. При мен не работи, пробвах ръчно да го настроя-безуспешно. Впрочем, коя е най новата версия на софтуера на мултимедията? Ще съм ви благодарен ако споделите вашата с коя е.
 8. Като бюджетно и въпреки това по спецификация, какво бихте ми пречоръчали?
 9. Основната причина е интервала на обслужване(20000км) от първият собственик в Швейцария. Като последните 60к са изминати с масло Моторекс 5w40. Подпричина 1 за това да го поръчам този енджин флъш са болшинството позитивни мнения, не само в Амазон, а и по различни форуми. Искам събраните отлагания и нагари да бъдат премахнити до колкото това е възможно и съответно след това да му налея едно хубаво масло, като в случая това е Amsoil 5w30 SS.
 10. Здравейте колеги, Очаквам съвсем скоро да пристигне Амсойл 5w30 SS, като съм си взел и едно Лики Моли за промивка на двигателя https://www.amazon.com/Liqui-Moly-2037-Pro-Line-Engine/dp/B00CR3RXTO Имате ли някакви мнения, препоръки и съвети итносно използването на този тип препарати? Двигателят е J37A3
 11. 335лв за диск, актуална цена от Бултрако.
 12. На мен София също ми е по удобна? Цецо, до колко часа си в София?
 13. КВ2 с правилният волан, но кутията да я различна...
×
×
 • Create New...