Jump to content

Bekario

Фен
  • Мнения

    134
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

30 Neutral

Относно Bekario

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Леген КаБе 2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Последни посетители

1052 профилни разглеждания
  1. Най добре се ги дай за рециклаж, не ти трябват 2ра ръка на 15 години. Успех! В Стрелча ги правят добре.
  2. Няма VCM. Честито! Дано останеш доволен от покупката и ти служи вярно дълги години!
  3. Моята е крастава, но я няма тази сгънка.
  4. Elf- а по параметри цена/качество изобщо не е лошо масло, стига да го сменяш на 10000км. Аз лично, не останах много доволен от Амсойла и в момента карам с Rowe RS Hightec 5w40 - доволен съм, висок клас масло с много ПАО.
  5. Колега, цените са променливи величини. И е тяхно право да си ги самоопределят, същото важи и за отстъпките - ако има такива.
  6. Ако не ти е проблем, напиши имена на брандове и п/н. на частите, които възнамеряваш да смениш, с цел взаимопомощ.
  7. Митак, 4К за тампони? Това в Бултрако ли е?
  8. Гледам аватара ти и си помислих, че ръчкаш Леджънд J37A3. Може да сложиш една промивка на двигателя с BG EPR и да заложиш на друг вискозитет, като аз лично бих препоръчал Rowe Hightec RS 5W40 с изключителни термостабилни показатели и висок процент ПАО.
  9. С кой мотор си колега? Каква е тази щека, афтърмаркет ли е? Разхода на масло ти е в граници, за които не бих се притеснявал изобщо.
  10. В крайна сметка реших да взема Денсо и да си спестя чакането от Щатите.
  11. И аз мисля от там да поръчам, но се изненадвам, че са тайвански а не нипонски...
  12. Здравейте колеги, Чудя се на кой модел/тип свещи да се спра за моят Ледженд 3.7 с ГИ. От една страна гледам, че НЖК са изкарали нов модел - Ruthenium . Добре познатите Laser Iridium , като живота на "лазерните" го дават до 100.000 мили. Изненадващо, на рутениум-а му дават живот между 60000-120000 мили, макар американците да го определят един клас над лазерните. На последно място, добре познатите Денсо SXU22HCR11S , но японско производство. Споделейте мнения.
  13. Около 100лв на носач
  14. Благодарение на Митака и аз разбрах, че Феликс рециклират носачите на Легендата. Свалихме ги, изпратих ги по Спийди и ми ги върнаха в оригинален вид.
  15. Завърти едно телефонче на Бултрако. Тези в Пловдив са по отзивчиви. п.п. В този автомобил няма нищо евтино. Подготви се психически.
×
×
  • Създай нов...