Jump to content

Avenger

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Avenger

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    МА8 Д14А2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Ресни компа на колата. Махни клемата на акумулатора за известно време и после кажи какво е станало.
  2. Има предвид, че е намерил чертеж и ако някой друг се нуждае от въпросния чертеж да каже.
  3. Направих теста с балончетата. На добре загряла кола сложих маркучето в шишенце от 0.5 литра, че да го виждам по добре. Държах я в 3хиляди оборота. На всеки 15тина секунди излиза по едно малко балонче. Това какво трябва да означава, на фона на отрицателния тест?
  4. Не съм, утре ще го направя. Ама ебати и теста, ако има балончета, а той не хваща газовете. Мислех да свалям термостата да меря колко милиметра отваря ама много ме съмнява да е от него.
  5. Никой ли няма никаква идея какво може да се случва. Дайте някаква идея, защото всички мои се изчерпаха. Ако скоро не се открие проблема, двигателят най-вероятно ще се отваря, въпреки негативния тест. Просто незнам какво да правя вече...
  6. Теста за изгорели газове в антифриза днес беше отрицателен...
  7. Добрее, развитие на проблема. Сложих нова капачка и сичко беше ок. Ама не. В града няма проблеми, обаче вече на 2 пъти СЛЕД извънградско стрелката почна много бързо да отива на горе. По време на извънградското .. 1 час с 110-120 с климатик няма никакви проблеми. Тамън приближавам паркинга на блока и оп, гледам стрелкатаза температурата ще излети. След малко я запалих и стрелката си беше на нормалното положение, перката си включваше и изключваше нормално. От разширителния явно пак е изхвърлило някаква вода.
  8. Капачките от 6ген купе и седан не стават Ако има някой люлинчанин да ми предостави капачка за тест ще съм му много благодарен. Утре мисла да взема 1 нова ама не съм сигурен и тя колко читава ще е. А от това зависи отварането на мотора..
  9. Мерси! Четох темата ти точно преди да пусна моята Сега остава да ми препоръчате добър сервиз, в който няма да ми смъкнат кожата и ще си свършат добре работата. Изпитвам голяма фобия от сервизи и принципно гледам сам да си оправям колата, но в случая това е невъзможно.
  10. Колеги, помагайте, че ще полудея. Преди известно време забелязах, че течността в разширителното намалява. Всички маркучи са си екстра. Викам си ясно, водната помпа, понеже никога не е сменяна. Обаче пък локва под колата няма. Бащата вчера се возил извънградско и като спрял погледнал казанчето и по него имало видими следи от преливане, след като изстинала колата цялата течност от казанчето изчезнала. Понеже не искам да повярвам, че е гарнитурата, ми мина няква идея от изпарителя на газта да не е. Повъртях 20тина минутки из квартала на бензин, като чат пат спирах да проверявам, маркучите са си меки, а течността си седеше точно там където я бях оставил. Тамън да се израдвам и като поизстина пак изсмука всичко от разширителния.. Бял пушек няма, маслото не е чорба, работи си нормално.. Тия дни явно в сервиз ще се ходи. Споделете мнение
  11. здр.колега, аз се разрових в нета и в крайна сметка отидох при Кирчо, който ми свърши работа и съм доволен, но не е лошо да има някаква алтернатива, така че ако можеш да ми дадеш идея за друг сервиз, ще съм благодарен!

  12. Да де ама моя е бензинов Просто ми стана тъпо тогава как ме отрязаха, и сега виждам, че не съм единствения. А за колегата ако иска да пише на лични за съвет за сервиз
  13. Преди 1 година и на мен по телефона ми казаха, че това е сервиз за японски автомобили, а не за Роувъри От кой квартал си, колега?
  14. Колеги, като е влажно времето ми свири някой от ремъците. При сухо време няма никакъв проблем. Какво влияние оказва влагата?
  15. Просто искам да видя чуждо мнение. Струва ми се мудна ама това си е сигурно от конете и килограмите. А иначе не беше особено загряла, иначе до 7 си я вкарвам.Понеже не мога да пиша повече мнения. 7250 е прекъсвача.
×
×
  • Създай нов...