Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ivan_pop last won the day on July 1 2019

ivan_pop had the most liked content!

Community Reputation

58 Neutral

About ivan_pop

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Грешката означава, че на ABS-а не му харесва напрежението с което се захранва.
 2. На Zavoli Bora комуникацията е по К линия с ниво 12 волта като на BRC, както ти каза колегата по-горе. На Zavoli Alisei комуникацията е по Tx и Rx. И разпиновката на буксата е: 1. К линия 2. GND/маса 3. +12В.
 3. При проблем с бушона на постоянния плюс на компютъра, копчето няма да свети.Копчето се захранва с плюс на контакт.И вътре в копчето има компютър който си общува с големия компютър на газовата.И компютъра на копчето като няма с кой да си общува, копчето не свети!
 4. За тези с квадратното копче имам кракната версия на софта и схема на кабела.При мен работят на XP и на реален COM порт.Ако имаш интерес пиши на лични.Пари не искам, само една виртуална бира!
 5. Щом гаснат ламбите/светодиодите, то се губи захранването.Провери масата и постоянния плюс.Предполагам са хванати директно на акумулатора.Смени гнездото на бушона и самия бушон които са на постоянния плюс.
 6. Къде ги търсиш майсторите?За София тези се занимават и с Принс.Колко са кадърни не зная.На този Принс ключа за превключване квадратен ли е или кръгъл?
 7. Ако това са конете, редуктора R-UNO е слаб!И въпреки това ако е с ОБД БСМ-a, може да се добави малко бензин и да се реши проблема с превключването.Абе търси кадърен майстор!
 8. Причините може да са няколко.Напиши си кода на мотора в профила, че да може да се гадае по-точно!Има ли газова колата?
 9. Точно така е!Аз карам Опел.Пише го в профила ми.
 10. Като ти е в кавички майстора к'о пра'иш при него.По спомени налягането трябва да е 1,6-1,8 бара.Редуктора не ползва вакум освен ако не е с турбина мотора.В София има газаджии дето са на "Ти" с Принса.Търси!
 11. Не видях да си писал за регулиране клапани на мотора?
 12. И аз съм почти така от 80-90000км.Преди 1-2 седмици смених буталата на дюзите.ГИ е МимГаз, Турско изпълнение!
 13. Ако е взет от правилното място вакума, се дължи на перфектна компресия.Колкото вакума отива към 1.0, толкова повече е износен мотора!
 14. Ако не е сменен филтъра при тази операция и в него остава масло.
 15. Дават се едни пари на едни хора да направят преглед само на газовата.И след това се дават едни други пари(понякога на същите хора) да се направи ГТП!
×
×
 • Create New...