Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Мнения

  109
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

21 Neutral

Относно ivan_pop

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 1. Свещите за газ

  Моята кола от профила е с 4 бобини вградени в един модул,няма никакви кондензатори и радиото не шуми.Тези кондензатори са за по-добра работа на бобината и по-добра искра!Просто така са сметнати бобините,да има кондензатор!
 2. Свещите за газ

  То Руските автомобили по принцип са анти-автомобили!Не зная какво е слаба и какво е силна искра!? Свещите дето ги дават производителите че са газ за уж,са с 0,1 мм. по-малко разстояние м/у електродите спрямо тези за бензин.
 3. PV покрив

  Аз последно си купих телефон от Китай преди 2-3 месеца.Китаеца е пратил телефона в Белгия.Там китайската опаковка е сложена в друг плик на който пише,че е от Белгия.И като е от Европа няма мита!
 4. Drl модул на crv

  На CRV-2 няма ли опция за фабричен drl?
 5. Монтиран ГИ на Сивик 8

  Имаш късмет,че то си е на късмет дали ще работи!
 6. Монтиран ГИ на Сивик 8

  Аз имам пресни впечатления от емулатор за налягане в раила на бензина когато е на газ колата.Колата не е Хонда.Емулатора не работи!Емулатора купих от една Софийска фирма!Емулатора е на AEB.Писах на Италианците,мълчат като насран задник! Извода е:И кестените лъжат и жабарите лъжат,че да си продават боклуците!
 7. Проблема според мен не е в материала на колекторите и не е в монтажниците! Отварял съм бутилка пълна с газ при температура 30+ градуса целзии на въздуха и тя се обледенява! Когато течна газ в обем под налягане излезе в по-голям обем,тя се разширява и изпарява.При това изпаряване,температурата и пада и замръзва! Това може да се разбере с обикновен дезодорант.Ако флакона е топъл и си пръснеш на ръката,усещаш студ! А въздуха колкото е по-студен е толкова по-сух!Когато температурата е под 0 градуса,водата не се изпарява и въздуха е сух! Чиста физика!
 8. Аз чета редовно какво пишат Руснаците.Течната газ не ме интересува много,само за обща култура.Това което съм чел при Руснаците...... За течната газ на Виали,компа и софта са на Te-Gas(Литва).Това преди беше Тамона,те там се разделиха,нароиха.......... Помпите,зависи каква е бутилката.Имало помпи дето са вътре в бутилките и такива дето са външни. Дюзите,имало такива на Сименс и такива дето са Корейски. Абе чети и питай Руснаците,че да си наясно!
 9. Понякога пали трудно

  Аз нямам идея как да тръгне колата,защото не съм гадател.Трябва да се мери,да се гледа и да се мисли! Колата може да се качи на репатрак и да се закара така до всяка точка в Европа!
 10. Понякога пали трудно

  Да беше писал/а на Български! Да пишеш с лайно по стената се разбира,ама дразни някак си! Докарай ми колата в Плевен,ще я направя.За контакти,на лични. П.П.:Въпрос към модераторите.Дали не е добре да се направи кюше за Английско говорящи като за този потребител.Някои му викат "Engilish corner users."Там им е мястото на тези,в кюшето!
 11. Всичко за CR-V 2г. (2003г.-2006г.)

  Аз ползвам Turtle Wax Rain Repellent.Мазах челното и задното стъкло само.Мноо съм доволен!У наше село го има в Практикер и Хоуммакс. https://www.amazon.de/Turtle-Wax-1830845-ClearVue-Repellent/dp/B0187DS8O6 Относно т.5 от текстовия файл,не съм пръскал с вода.Търках докато се полира джама с хартиена кухненска кърпа! Turtle wax.txt
 12. EГР на R20

  Дали ще светне чека и как ще се отрази на вървенето на колата със затапен ЕГР зависи от това как е написан софта на компа! На моя бензинов Опел от подписа съм изхвърлил ЕГР,дупката е затапена със специално желязо и на буксата е боднат емулатор собствено производство.Чека не светва.А на вървенето как се отразява не зная,защото нямам идея как се е държала колата като нова! Ако на автора на темата му харесва как се държи колата,мисля че няма никакъв проблем!
 13. Преди време ме убеждавах,че полиестерните филтри са по-добри от хартиените. Причината била,че от хартиените може да се откъсне парче и да влезе в рейката. Аз и до сега не съм убеден,че е така! П.П.:Това Вендов го казваше!
 14. King е добър комп на AEB.За този мотор е добре да е с OBD.Ако и другите компоненти са правилно подбрани и ако на бензин всичко е ОК,при добра настройка няма да има проблем!
 15. Покарай на бензин една седмица да е сигурно,че на бензин няма проблем. На този ГИ Томасето какъв му е компютъра?
×