Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ivan_pop last won the day on July 1 2019

ivan_pop had the most liked content!

Community Reputation

44 Neutral

About ivan_pop

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това за ключовете за кое CRV се отнася?
 2. HDS ver. 3.103.107 свързва ли се с CRV-1 с три пиновата букса? Адаптера е Mini VCI.Сварзвал съм се с Хонда, ама не помня каква беше.Ланча се свързва с това CRV.
 3. Благодаря! Ама колата вече има друг собственик.Беше на колегата на дъщеря му.
 4. Не съм сигурен че разбрах правилно въпроса.Ама може при определени условия да се добавя бензин към газта или да минава само на бензин.
 5. Не карам Хонда, ама съм солидарен.Знае ли човек, може пък да е Хонда следващата ми кола! Макар, че с тези нови технологии/икономии май по-добре да се насоча към Руска или Американска кола.
 6. А това с каква цел е? Аз на компютъра ползвам AdGuard и не правя никакви компроси.
 7. Ако Романото е това което си споменал и се ползват всичките му възможности, не би трябвало чека да светне от тази грешка! А максимално разрешената скорост на магистрала не е ли 140км/ч?
 8. Филтрите на газта се сменят на 10К километри! Маслото на мотора защо се сменя след като още си е мазно/блажно?
 9. Аз като гледам снимката на изпаритела, теча не е от щуцерите и маркучите.Теча е от капака на изпаритела!Ако с притягане на болтовете не се реши проблема, нов/друг изпарител!А за звука/шума, без да се чуе на живо няма как да се коментира!
 10. Къде в Плевен е монтирана газовата? Не зная защо си мисля, че този Powerjet е втора ръка и стара генерация компютър.
 11. Горе-долу е така, ама не баш!Миналата година лятото сменях гумички на моята кола от профила по този метод.Стана номера, ама трябва да се внимава и да се мисли!
 12. На запалката бушона няма как да е по-малко от 20А.
 13. Засечи първо колко ти е разхода на бензин и след това прави изводи къде е проблема! Възможно е и да изпуска газ от някъде а не да я гори мотора!
 14. На тези CRV-та дето показва и температура на часовника, часовника е с повече бутони.Като дойде такова следващия път ще снимам и ще погледна къде е датчика.Няма "ЦК" ключе оригинално.
×
×
 • Create New...