Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ivan_pop last won the day on July 1 2019

ivan_pop had the most liked content!

Community Reputation

37 Neutral

About ivan_pop

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ти колко газови уредби си монтирал и колко газови уредби си настроил?На твоята газова бутилката, същата марка ли е като на компютъра на газовата? И като компонентите са различни какъв е проблема?А на твоята скапана Хонда, гумите и свещите Хонда ли са? Даваш "компетентни" мнения с които заблуждаваш хората!
 2. Това май е писано преди 20+ години!?Сега нещата стоят по друг начин!Като прочетох на снимката, че пише да се регулира разстоянието м/у електродите....!!! Този мотор се приравнява на Жигула!На Жигула се причукваха свещите!
 3. Такъв Stag няма.Ако проблема го има на бензин, не го търси в газовата.
 4. Като се надуе от вътре на вън колектора със въздух под налягане, какви стружки да влязат вътре?На мен целта ми е не да събирам стружките а да не влизат вътре в колектора!
 5. И аз съм така, от 2011г. ми е газта.Не ми я пише в талона, ама съм законен!Това е защото чета закони и наредби, не чакам някой да ми каже на готово!
 6. И предполагам, дотогава всеки ще си трае.И като дойде Май всички ще се юрнат по сервизи и в КАТ!
 7. Я да продължа да разлайвам кучетата, относно срока на годност на бутилките: Това е наредбата по която се минава ГТП!
 8. Фърляй боб да не се прецака нещо с този метан!Разправял съм се с разни Опели и Фолксвагени със заводски метан.Като стане въпрос за ремонт там, цените са умопомрачителни! Колко литра е резервоара за бензин?
 9. Извинявам се! Не зная защо не мога да си редактирам предишния пост?
 10. Така е защото клиентите Ганьовци не си търсят правата.
 11. А може ли да кажете нещо за мобилните телефони, клетките за мобилни мрежи, блутуут, GPS-и и подобни източници на електромагнитни и други вълни?
 12. А това дето е на Мерцедес А класа като е пак с еднопосочна схема, как се нарича?
 13. Това е регулатор защото поддържа налягането в определени граници, независимо от консумацията.На моята Вектра от профила е по същия начин.А на Мерцедес А класа този същия регулатор се намира в бензиновия филтър, пак без вакум.И там има маркуч за обратно гориво.Абе различни производители, различни решения.
 14. Как трябва да е на газ, пише в инструкциите за монтаж и настройка на конкретната газова! Ти като си майстор, защо питаш тук?
 15. Ако е с две букви, не зная.Ако е с две букси, трябва да има вакум на редуктора!
×
×
 • Create New...