Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Мнения

  126
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

24 Neutral

Относно ivan_pop

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 1. Според мен въпросната ламба е за отворена врата,а не за отворен прозорец!
 2. Я дай някакъв линк,да прочета как така гориво/въздушната смес се връща в смукателния колектор?
 3. Газта гори с много малко по-висока температура от бензина,която не е фактор!По-голям фактор е,че газта гори по-бавно от бензина!
 4. Аз в момента съм в Германия.Тук като като се монтира омаслител се дупчат смукателните колектори на всеки цилиндър, като съответно се монтира разппределител за олиото.
 5. Замяна на ГИ

  През почивните дни,понякога е досадно.........!
 6. Колата има имобилайзер и май там е проблема!Отивай при Велизар,гарантирам за него!
 7. Газ БРЦ

  Втора ръка инжектор от другите не е добро решение.Като поостареят,даже и да работят добре,започват да изпускат газ от посоченото със стрелка място!
 8. Газ БРЦ

  За кои баш инжектори на BRC иде реч? Това отнася ли се за инжектори BRC Alba?Те изглеждат май и по-зле от инжектори Rail/Valtek!? http://gazeo.com/automotive/products/BRC-Sequent-Alba-affordable-reliability,article,8535.html
 9. Газ БРЦ

  Може да се сменят с други,сменял съм.Трябва да се сменят и буксите към инжекторите.След смяната,нова настройка! А Фобос не произвеждат газови инжектори!
 10. Странни тримове

  Съгласен съм.Ама колегата е споменал,че гледа тримовете през софта на газовата и с ELM!А там не ми е ясно какво се случва в случая!
 11. Странни тримове

  Аз съм срещал обърнати тримове само при Фиат.При Хонда не съм срещал,което не означава че няма. Тук каква е крайната цел?Да се вкарат в определени граници тримовете,или да се се вкарат в определени граници вървенето и разхода?
 12. Кабел и софт за диагностика на CR-V

  Аз мисля,че няма как да го поръчаш и да го получиш!В последните 3-4 месеца пробвах 2-3 пъти да го поръчам от АлиБаба(само там се предлагаше) и отговора беше,че вече не се предлага!
 13. CR-V 1,датчик в делкото

  Колата е на колегата на сина му и не е при мен.Понякога не искала да пали.Някой я бил чел и дала проблем в датчика,кой баш не зная. Като дойде при мен колата тогава ще решавам какво да правя,че аз вярвам само на себе си и то не винаги!
 14. CR-V 1,датчик в делкото

  А ако е скапан един от тези датчици,какво се прави? Цялото делко/дистрибутор ли се сменя?
 15. CR-V 1,датчик в делкото

  Нещо не ми се отдава да си редактирам предния пост! Разрових се и намерих някаква схема.Въпроса вече е какви са парт номерата на трите датчика дето са в делкото,TDC,CKP,CYP?
×