Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ivan_pop last won the day on July 1

ivan_pop had the most liked content!

Community Reputation

35 Neutral

About ivan_pop

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Я виж тук на първия ред за BRC пише инжектори Хана.А това се предлага от BRC България.А Хана не е BRC! https://www.brc.bg/ceni_clienti_2019.pdf По тази логика и автомобила Хонда не е Хонда, защото гумите не са Хонда, свещите не са Хонда.........абе сбирщайн!
 2. За да търси имобилайзера, първо трябва да се даде на контакт и да светне таблото.Предполагам, че проблема е механичен и е за ключар!
 3. Тук едва ли има някой който може да вижда в бъдещето какво ще се случи! Монтирай тази газова и пиши за резултата след 1 година примерно, може и по-рано!
 4. Аз изсипвам всичко в краката на пасажера до шофьора и на седалката на пасажера, ама понякога там мястото не е достатъчно!
 5. И като никога не трябва да напускат багажника, майстора как да стигне до бутилката дето е най-отдолу?
 6. Ами да ти кажа честно, този багаж и мен ме дразни много.Идва клиент, налага се да стигна до бутилката която е тороидална на мястото на резервната гума.А отгоре върху бутилката има бас-каса,резервната гума и още куп боклуци!Препоръчвам като карате колата на сервиз да няма нищо в колата.Визирам детско столче отзад,багажника да е абсолютно празен..............и препоръчвам задължително да се каже къде е накрайника на секретния болт за гумите!
 7. Гаранцията се поема от сервиза който е взел парите за монтажа!Ако ти е монтирана газта в един сервиз на BRC и отидеш за ремонт в друг сервиз на BRC, предполагам няма да ти направят безплатен ремонт!
 8. В случая, поплавъка в бутилката е заседнал в горно/пълно положение!А той скапания поплавък, като е пълна бутилката не разрешава да се зарежда газ! Прочети предното ми мнение дето съм писал, че поплавъка е механично устройство! Аз пък на моята кола имам дневен километраж.Като заредя газ го нулирам и гледам километрите на този километраж.Зная си разхода горе-долу на газ и по изминатите километри се ориентирам какви километри мога да мина още на газ.А освен това, като ми останат 10л. бензин в резервоара,зареждам 10 литра(не 10 лева). Монтирай си дневен километраж, много е полезен!
 9. Никога, на каквато и да е газова и с каквато и да е бутилка, не може да се направи да отчита вярното количеството на газта на ключето!Сещам се за няколко причини...... 1.Поплавъка е механично устройство и то има някаква неточност в какво положение ще застане при 20л. газ газ примерно. 2.Датчика обикновено и той е механично устройство което има някаква точност/неточност. 3.Какво ще отчете датчика/поплавъка зависи от това дали колата е в хоризонтално положение или не. 4.Колонката като отчете 20л. газ,няма гаранция че сте заредили това количество. Предполагам има и други фактори за които не се сещам в момента!
 10. ivan_pop

  Дизел на газ

  А с вакуумен изпарител става ли на комън-рейл успешно,без да се скапе мотора?
 11. На моя колега сина кара CRV-1 с автоматични скорости.Като купи колата преди 2 години нещо не превключваше комфортно скоростите автомата.И така някъде около година.Сменяха там масла по кутията.......и няма оправия.Смениха цялото делко и след това никакви оплаквания!А преди това беше набедена кутията!
 12. Нито един. Като има проблем докато не се докаже къде е той е фърляне на боб!
 13. ivan_pop

  Грешка P0420

  Става и без втулка,с една интегрираща верига.Има писано много в нета по въпроса.
 14. И къде е? Преди около месец идва един отворко с HRV със същите оплаквания.На газ пропуск в запалването,на бензин няма проблеми.Изгоних го културно(че беше философ) и му казах да си оправи проблема с мотора.Около две седмици след това дойде и каза,че проблема е бил в бобината!
 15. ivan_pop

  Грешка P0420

  А кода на мотора е.........?
×