Jump to content

ivan_pop

Фен
 • Мнения

  99
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

18 Neutral

Относно ivan_pop

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  OVB X18XE1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 1. Всичко за CR-V 2г. (2003г.-2006г.)

  Аз ползвам Turtle Wax Rain Repellent.Мазах челното и задното стъкло само.Мноо съм доволен!У наше село го има в Практикер и Хоуммакс. https://www.amazon.de/Turtle-Wax-1830845-ClearVue-Repellent/dp/B0187DS8O6 Относно т.5 от текстовия файл,не съм пръскал с вода.Търках докато се полира джама с хартиена кухненска кърпа! Turtle wax.txt
 2. EГР на R20

  Дали ще светне чека и как ще се отрази на вървенето на колата със затапен ЕГР зависи от това как е написан софта на компа! На моя бензинов Опел от подписа съм изхвърлил ЕГР,дупката е затапена със специално желязо и на буксата е боднат емулатор собствено производство.Чека не светва.А на вървенето как се отразява не зная,защото нямам идея как се е държала колата като нова! Ако на автора на темата му харесва как се държи колата,мисля че няма никакъв проблем!
 3. Преди време ме убеждавах,че полиестерните филтри са по-добри от хартиените. Причината била,че от хартиените може да се откъсне парче и да влезе в рейката. Аз и до сега не съм убеден,че е така! П.П.:Това Вендов го казваше!
 4. King е добър комп на AEB.За този мотор е добре да е с OBD.Ако и другите компоненти са правилно подбрани и ако на бензин всичко е ОК,при добра настройка няма да има проблем!
 5. Покарай на бензин една седмица да е сигурно,че на бензин няма проблем. На този ГИ Томасето какъв му е компютъра?
 6. Някой нещо за акумулатори VEGA?

  Според мен трябва да се избере най-евтиния акумулатор като се гледа съотношението цена/гаранция.Аз преди 2 години сменях акумулатор.Бях се насочил към Бош-Силвър.Да ама са му намалили гаранцията от 3 на 2 години.При тези условия избрах някакъв Китайски който също е с 2 години гаранция и със 40лв. по-евтин от Боша.Това ще му е 3-та зима на Китаеца и засега е перфектен!
 7. Ако на всички врати има работещи ел. машинки за заключване/отключване,срещу 60лв. монтирам модул за дист. закл./откл. с две дистанционни! Ако пък на шофьорската врата няма такава машинка цената е +20лв!
 8. Не съм търсил къде е причината защото клиента не искаше,а колата беше Пежо. А на стари Опили и Цвагени тази граница за сервизен режим е 25%.И макар че ги стигат тези % не светва чека.
 9. Да,да,ама не! Това се отнася за нов автомобил току що излязъл от фабриката. На мен ми се е случвало да слагам газ на автомобил дето на бензин тримовете му са +15% ,това преди да се сложи газовата. След монтажа на газовата и включена автоадаптация,газовия комп държи тримовете около 0%. В резултат на това се получават проблеми на бензин,защото там тримовете са били +15%.
 10. Абе днес по TV новините гледах за електрически камион на Тесла,ама никой нищо не каза за цени!
 11. Съдействие за оглед на Хонда HR-V

  Абе аз съм от Попово,ама живея в Плевен от 25-26 години.Вече и аз не зная от къде съм!? А това Плевенското беше с много ръжда и като че ли удряно отпред. Мога и снимките дето направих да пусна,ако някой е любопитен.Мисля че не съм ги изтрил.
 12. HR-V-проблем с прекъсване

  Този окис дето е бил отвътре по кабела предполагам го има по външната част на тази свещ.Смени свещи и кабели!
 13. Чека светва след 110км/ч

  Аз преди време на такова CR-V със същия мотор смених обикновена газова от Италия с ГИ.След многократни настройки в движение му светваше чека и няма оправия!А като беше с обикновена газова не му е светвал чека.Да,ама Италианците бяха сложили "чистачка" на грешки,която аз изхвърлих.Върнах му "чистачката" на грешки и човека е доволен като мида! А на такива мотори съм съм слагал ГИ и с добра настройка чека не светва! Според мен или не е добре настроена газовата,или има някакъв проблем който на бензин не се забелязва!
 14. "EGR" Акорд 7 2.0 бензин 155к.с

  Аз предполагам,че може хардуерно да се излъже,с емулатор.Каква грешка записва? На моя Опел съм изхвърлил EGR-а и съм сложил емулатор собствено производство.
 15. Аз понеже съм пушач,този тест го правя със запалка.Само да уточня,че теста със запалката на Японски коли не съм правил,не ми се е налагало. Значи,след като е карано достатъчно дълго време на газ,че да отвори термостата,гася колата.Развивам внимателно капачката на разширителния съд и към гърловината на разширителния съд поднасям запалена запалка.Ако парите дето излизат от разширителния съд се запалят е ясна ситуацията. Спокойно,няма опасност от детонация!Ако се запалят парите,слагам капачката на разширителния съд и си гасне!
×