Jump to content

Костадинов

Фен
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Костадинов

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  К24 ген.8 седан автоматик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  n/a

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. здравейте, някой правил ли си е подобно нещо или пък има познат, който е чувал, че някой някъде бил виждал как някакви момчета изработват предни капаци като приложените на снимките? най- ниската цена в Ебая е къде 700US, пък аз все си мисля че може да стане и за по-приемлива цена.
 2. здравейте, аз само леко в страни да питам: като ги слагате тея газови уредби, какво правм със системата за допълнително смазване на клапаните при автомобили с АГУ-та? какво казват Вашите майстори, които са поставили уредбата? посъветваха ли си да монтирате допълнително системата за смазване? някой да сподели +/- на въпросната джаджа? пари на вятъра ли са, заслужава ли си, има ли файда или е бошлаф работа? Поздрави.
 3. Марвел отказаха изработката, задари цената за матрицата. някой колега с други идеи?
 4. Благодарско колега! Сега ще ги проверя да видим какво ще кажат момчетата. И все пак ако някой друг има информация по темата, нека сподели. Хубаво ще е да има повече инфо по темата. Поздрави и още веднъж благдаря
 5. Здравейте колеги, От доста време се оглеждам за спойлерче за мойто акорд и да си призная съм влюбен точно в този от снимките. Поръчах един от Али-то, но за съжаление качеството е под всякаква критика! Та въпроса е: Знаеме ли някой симпатяга, който да може да изработи подобно чудо? Извнивявам се ако някой вече е писал по темата!
 6. Здравейте колеги, Ами освен да кажа и аз макар да съм горд собственик на това бижу от едва 2 месеца. Колата К24 / 2010г седан автоматик Закупена края на септември, газ поставих дни по късно, та разхода: Началото на октомври разхода беше 15/15.4л на 100км. градско и предполагам защото беше по-топло. Края на октомври, началото на ноември 17/17.2л на 100км И в двата случая колата е карана на сравнително близки разстояния (7-15км) в редовните софийски задръствания, а стъпката винаги умерена. Вчера 300км извънградско на темпомат 120км/h - разход 9.7л на 100км На мен лично разхода ми изглежда приличен.
×
×
 • Create New...