crown_bg 446 #241 Отговорено 13 Юни, 2018 Колеги следният бъг ми се слува днес: Когато искам да пратя лично, натискайки бутона за изпрати лично от профила на потребителя получавам скрийншота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #242 Отговорено 14 Юни, 2018 Току що му пратих лично,няма проблеми...замина си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #243 Отговорено 14 Юни, 2018 Преди 20 часа, crown_bg написа: Колеги следният бъг ми се слува днес: Когато искам да пратя лично, натискайки бутона за изпрати лично от профила на потребителя получавам скрийншота И при мен е така. Липсва полето за текст на съобщението. Иначе от главното меню (където трябва да добавяш и адресата) полето го има и всичко си работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #244 Отговорено 14 Юни, 2018 Цецо,влязох ти през акаунта и всичко си е наред.Виж си браузера... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #245 Отговорено 14 Юни, 2018 преди 25 минути, Markony написа: Цецо,влязох ти през акаунта и всичко си е наред.Виж си браузера... Сега -да. Сутринта писах на 1 чиляк и беше както споменах. Не съм барал нищо. Важното е че си работи, нещо временно е било. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #246 Отговорено 14 Юни, 2018 Вчера съм тествал през ФФ, Хром и Едж, 1:1. Ако отида на профила на човек и дам изпрати лично не става, крие полето. Това го прави от Уиндоус както се досещате. Пишейки от тел нямам проблем през Хром, с андроид съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #247 Отговорено 14 Юни, 2018 Добре ,ако днес има проблем пишете пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #248 Отговорено 25 Юли, 2018 Форумът е ъпгрейднат към най-новата, версия 4.3.x. Следва да оправим няколко проблема с темата и ще върнем цветове на Хонда до края на седмицата Редакция: оправих стандартната тема. Следващата стъпка е да добавя ElasticSearch за търсенето и търсачката да стане наистина добра 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 297 #249 Отговорено 26 Юли, 2018 (Редактирано) И нa дефолтската тема HondaRED има някои проблеми видими в прикаченото изображение. Изображението ще бъде с външен линк понеже не може да се прикачи: There was a problem processing the uploaded file. Please contact us for assistance. И не на последно място, поздравления за труда и ангажираността към Форума на всички! Изображение Редактирано 26 Юли, 2018 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 41 #250 Отговорено 26 Юли, 2018 (Редактирано) Браво за труда. Има проблем с тапаталк, не мога да се логна. Редактирано 26 Юли, 2018 от goodybg Грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #251 Отговорено 26 Юли, 2018 Преди 1 час, h5rov написа: И нa дефолтската тема HondaRED има някои проблеми видими в прикаченото изображение. Изображението ще бъде с външен линк понеже не може да се прикачи: There was a problem processing the uploaded file. Please contact us for assistance. И не на последно място, поздравления за труда и ангажираността към Форума на всички! Изображение Оправих визуалните проблеми по HondaRED. Оправих и прикачването на файлове Относно tapatalk-а - в момента е изключен, защото нямам достъп до панела с който да сваля последната версия. Акаунта се управлява от @dindin - ще се постарая да намерим механизъм, с който да го споделим, така че за напред да няма такъв проблем. За жалост, дори с най-новата версия, много хора имат оплаквания, че не работи и чакат реакция от tapatalk... https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/tapatalk-for-ipb-4-3-x-t39863-s20.html 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #252 Отговорено 26 Август, 2018 На 12.03.2018 г. at 18:46, Japanese fever написа: Ще може ли стрелката за връщане към началото (Back To Top icon) да се направи двойно по-голяма т.е. 40px диаметър и да е на равно разстояние отдолу и отдясно? На 12.03.2018 г. at 19:12, dindin написа: Па може, и мен ме дразнеше особено на телефона, че едвам го нацелвам с кебапчетата. То е плъгин, затова не съм го пипал много. Ако може и другите колеги да кажат ОК ли е им е така. На 12.03.2018 г. at 19:49, Japanese fever написа: Мaй малко големшка стана сега... На 12.03.2018 г. at 19:56, h5rov написа: И аз смятам, че стана голямо. Нещо по средата ако може. Между сегашната и предишната големина. На 12.03.2018 г. at 20:06, dindin написа: Ами сега мисля, че е компромисен вариант. 3.5 единици за големи екрани и 3 за малки... Продължава да е доста голяма - особено когато пишеш от телефон. Създава много неудобство при писане, като почти винаги я закачам неволно и отивам на .......у царевичако. Ако я пипнете малко - добре, ако не - здраве да е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1882 #253 Отговорено 26 Август, 2018 И аз соделям горното..! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #254 Отговорено 26 Август, 2018 Сега как е? Малко по в ъгъла и малко по-малка. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #255 Отговорено 26 Август, 2018 Не пипай повече и ще черпя бира . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #256 Отговорено 26 Август, 2018 Не е така, избутва се нагоре от клавиатурата и е видима. Аз лично никога не съм я закачал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 39 #257 Отговорено 28 Август, 2018 Някакъв прогрес по Tapatalk? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #258 Отговорено 28 Август, 2018 Ако проблемът е бил невъзможен логин пробвайте сега как е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 515 #259 Отговорено 28 Август, 2018 Ще споделя нещо, което леко води до дискомфорт - обявяването на времето на постване: 1) Отговорено преди 2 часа 2) Отговорено вчера в чч:мм 3) Отговорено четвъртък в чч:мм 4) Отговорено 16 Август Представянето на времето на събитието е с няколко различни метода, като за два от случаите не е посочен точен час. Важен ли е точния час на постване? Ако - да, защо е само в два от случаите? Ако - не, защо е само в два от случаите? Важен ли е деня от седмицата на постване - вчера (по подразбиране - понеделник), четвъртък - или не е? Ако - да, защо е само в два от случаите? Ако - не, защо е само в два от случаите? Моля, да се приеме като градивна критика, като за да не излезе, че съм мрънкач, то излизам и с предложение за оформяне на обявяването на времето на постване: дд.мм.гг(гг) чч:мм, като часовете са в 24-часовата система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #260 Отговорено 28 Август, 2018 Форматирането на датата е работа на някоя библиотека или функция (не знам коя точно) като фокусът е върху релативно време спрямо сегашен момент. Предполагам, че ако публикацията е от преди повече от 1 седмица вече часът става "не толкова важен" и парсващата функция го реже. Иначе ако се задържи мишката върху текста/линка "Отговорено еди кога си" се показва точната дата и час. Същото важи и за "Редактирано еди кога си от еди кой си". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 39 #261 Отговорено 30 Август, 2018 Ако проблемът е бил невъзможен логин пробвайте сега как е.Вече е наред, благодаря.ПоздравиSent from my SM-G965F using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 515 #262 Отговорено 16 Септември, 2018 Възможно ли е времето за възможно редактиране на мнение да се увеличи? Не зная колко е в момента, но 12 часа по-късно да не може да се редактира, според мен е твърде малко. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 515 #263 Отговорено 16 Септември, 2018 Нямам право/възможност да публикувам нова тема в "Полезна информация за всяка Хонда.". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #264 Отговорено 18 Септември, 2018 Здрасти @DTEC, Ще обсъдим с колегите дали (и на колко) да се вдигне времето за редакция, ако не се лъжа в момента е 30 минути. Иначе разделът "Полезна информация за всяка Хонда" е заключен, там могат да се местят по преценка на администратори и модератори теми от другите раздели. В темите от този раздел може да се коментира, но коментарът трябва да мине одобрение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #265 Отговорено 18 Септември, 2018 (Редактирано) На 16.09.2018 г. at 0:58, DTEC написа: Възможно ли е времето за възможно редактиране на мнение да се увеличи? Не зная колко е в момента, но 12 часа по-късно да не може да се редактира, според мен е твърде малко. Откога им говоря, но се вживяват малко в Гестапо или кучетата на Сталин, което си изберат. В същото време ти правят забележка, ако пуснеш второ мнение, за да си допълниш първото. Според мен времето за редакция трябва да е поне няколко часа, но и 12 часа да е, не е много. Какъв е този зор след като винаги се отбелязва кога точно е редактирано мнението? Редактирано 18 Септември, 2018 от Japanese fever 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #266 Отговорено 19 Септември, 2018 Писането е въпрос на отговорност и самоконтрол. Казаната дума е хвърлен камък и всеки си носи кръста. Като как някой ще напише нещо некомпетентно или подвеждащо, останалите ще го "одюкат" и той след часове ще коригира мнението си. По добре е да признае грешката в нов пост и да се извини (ако има топки). Въдворители на ред са нужни само ако отделни членове на общността злоупотребяват с права и възможности, и гестапото няма нищо общо. :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1882 #267 Отговорено 19 Септември, 2018 Имай предвид,че не всички са завършили българска филология и имат прекрасен речник (от тази гледна точка го погледни)! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #268 Отговорено 19 Септември, 2018 А ако ти цитират грешното мнение как ще го редактираш? И въобще, ако има след него коментари става веднага ясно какво е казано преди това. Виж, ако искате да се хващате за дребни детайли и да се дръгнете с потребителите, това е друг въпрос, но не им правете забележка като пускат второ мнение, за да доуточняват нещо или да дописват нещо, което са забравили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #269 Отговорено 19 Септември, 2018 Дай примери за това дръгнене и забележките, моля. Предполагам, че като имаш зъб на Гестапо-то си записваш провиненията ни. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 294 #270 Отговорено 5 Октомври, 2018 Здравейте, от доста време не бях влизал и днеска ми се наложи. Мога само да споделя, че сайта се зарежда изключително бавно - поне при мен. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #271 Отговорено 9 Октомври, 2018 На 5.10.2018 г. at 14:45, Tino написа: Мога само да споделя, че сайта се зарежда изключително бавно - поне при мен. След като и @atoma писа за проблема - разгледах графиката с използваните ресурси на сървъра и наистина, в пикови часове, не е достигал процесор и памет, за да се отварят страниците бързо. Съответно ъпгрейднах VPS-а на двойно по-голям и промених настройките на MySQL & PHP да се възползват от тях. Използвах възможността и да добавя ElasticSearch, с което търсачката трябва да работи много, много по-добре от преди, както и за трибуквени търсения като "CRV", "CR-V" и тн. Все още се инексират постовете, но до няколко часа трябва всичко да работи коректно Благодаря на всички, които пишат, когато има проблем, още повече когато добавят и конкретни детайли! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #272 Отговорено 9 Октомври, 2018 Спря да ми излиза раздела за поръчките ,където миналата седмица поръчах масло с общите поръчки ,влизам днес да проверя накъде вървят нещата и дали не е пристигнало-нямам достъп до раздела .Опитах да вляза от профила си в последното си мнение за поръчката в темата с маслата ,изписва ми че нямам достъп и трябва да имам поне 50 поста ,пък аз повече имам .Защо се получава така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #273 Отговорено 9 Октомври, 2018 Виж сега. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #274 Отговорено 9 Октомври, 2018 Вече излизат. Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #275 Отговорено 9 Октомври, 2018 То не само раздела с поръчките изчезна,но и всичко от този подфорум - продава,купува, сервизи,общи поръчки и....?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #276 Отговорено 10 Октомври, 2018 Емич, можеш ли да пишеш дали продължава да има проблем - може и на лично. Адски странно би било ако са се променили права за достъп до под-форумите сега, защото от август не виждам да е пипано нещо по тези настройки (пази се лог какво са пипали админите)... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
digunan 46 #277 Отговорено 10 Октомври, 2018 Все още има проблем - поне за мен - аз също не виждам гореописаните раздели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #278 Отговорено 10 Октомври, 2018 Да, все още има проблем. При мен се появи може би вчера, или онзи ден. Реално го няма целия подфорум: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #279 Отговорено 10 Октомври, 2018 Емич, сега и за група "Делегат" е видим. Нямам никаква идея какво е станало, достъпите не са пипани с месеци. @digunan Не помня група "Новак" да е имала достъп до тези раздели, група "Фен" имаше със сигурност. "Новаците" стават "фенове" 14 дни след регистрация, преди имаше изискване за брой мнения и се пълнеше със всевъзможен спам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #280 Отговорено 10 Октомври, 2018 Вече се вижда - не пипай.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове