Jump to content

ayl

Фен
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ayl

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.0 i-VTEC AUT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

506 профилни разглеждания
 1. И оз нямам проблем с парното на 8-цата, бензин. В момента, в който стрелката на температурата тръгне нагоре след запалване, парното стартира и много бързо загрява. В сравнение с маздата, която имах преди, тук климатика е много напред и на студ, и на топло. Трябва да уточня, че винаги съм на климатроник, 21 през лятото, 22 през зимата настройка на температурата.
 2. Замислих се да продам моята и да взема Land Cruiser. Каква е нормалната цена, която мога да поискам: Акорд 2.0 / 2015 / 21000 км / бензин
 3. Реших да я закарам в друг сервиз. Ако потвърдят, че имам проблем, ще я карам в Бултрако. Ако не, няма да си губя времето и да ставам част от врътки.
 4. Аз бях днес на годишна смяна на масла и филтри и по-обстоен преглед за удължаване на гаранцията. Становището на техниците беше, че трябва да се подмени тази рейка, защото е хлабава и ще се разхлопа. Възможно ли е това при кола на 19000 км?
 5. Говоря за оригиналните щори от две части за задното стъкло, които се предлагат от Хонда за Акорд 8.
 6. Заедно с колата закупих комплекта щори, който се предлага като аксесоар. Щорите на задните две стъкла са монтирани и вършат отлична работа. Някой монтирал ли е щори на задното стъкло? Как става, има ли някъде инструкция? Аз не намерих, а постъпих глупаво казвайки на хората в Бултрако да монтират само страничните щори.
 7. Възможно ли е да се закрие датчика за светлина и да се кара на автоматични? В този случай би трябвало късите да се палят автоматично при запалване на автомобила и да се гасят при изваждане на ключа.
 8. Аз карам по 4-5 хиляди на година най-много, т.е.не е толкова невероятно. Лошото е, че ще продавам след 7-8 години
 9. Някой свалял ли е от нета и има ли наръчника в pdf? Пробвах да го открия и след няколко часа ровене все на американските модели попадах.
 10. Готвя се да купя и аз Акорд. Може би това ще стане до 2 седмици. Може ли някой да каже дали авоматично се включват късите при запалване на колата. Ако не, дали това може да се направи като настройка в компютъра?
×