Jump to content

ayl

Фен
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ayl

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.0 i-VTEC AUT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. За Акорд има оригинолни, за твоя модел - не знам.
 2. В моята най ме дразнеще буботенето на ниска скорост в града. Автоматикът изобщо не работеше като хората. Преди имах мазда, тоя проблем го нямаше. Сега имам волво, работи си безшумно на ниски скорости.
 3. Същото ме дразнеше най-много и мен когато имах акорд.
 4. Това пукане, за което говориш, го имаше и при мене, но само когато тръгвам от място, навивам волана за завой и мигача работи. Дали говориме за едно и също нещо?
 5. Здравейте, ще се разделям с моята хонда акорд 2.0 бензин, автоматик, БГ едишън, юли 2015, на 23000 км, бяла перла. Ще бъде като изкупуване на стар автомобил. Оцениха я на 30000 лв. Това реално ли е?
 6. От мен бутилка уиски или водка по куриер за моя сметка.
 7. И оз нямам проблем с парното на 8-цата, бензин. В момента, в който стрелката на температурата тръгне нагоре след запалване, парното стартира и много бързо загрява. В сравнение с маздата, която имах преди, тук климатика е много напред и на студ, и на топло. Трябва да уточня, че винаги съм на климатроник, 21 през лятото, 22 през зимата настройка на температурата.
 8. Замислих се да продам моята и да взема Land Cruiser. Каква е нормалната цена, която мога да поискам: Акорд 2.0 / 2015 / 21000 км / бензин
 9. Реших да я закарам в друг сервиз. Ако потвърдят, че имам проблем, ще я карам в Бултрако. Ако не, няма да си губя времето и да ставам част от врътки.
 10. Аз бях днес на годишна смяна на масла и филтри и по-обстоен преглед за удължаване на гаранцията. Становището на техниците беше, че трябва да се подмени тази рейка, защото е хлабава и ще се разхлопа. Възможно ли е това при кола на 19000 км?
 11. Като изключиме според КАТ кой е виновен и кои са невинни (това е ясно), ниновни са всички. Най-виновен е този с хондата - движи се с много висока скорост и взема моментно решение, че е по-добре да направи челен сблъсък с малко по-малка скорост, пък каквото стане - стане, и с цената на нарушение на правилника, вместо да не нарушава правилника, да удари джигита странично и да го утрепе на място. За нас като общество, този сценарии щеше най да ни допадне - най-после джигита е наказан - т.е. най-после виновния го духа. Тогава и този с бмв-то щеше само да погледне на ляво, да чукне на дърво и жена му да е здрава. Да ама не, ситуацията се развива по най-гадния за всички начин. Точно в такива случаи с вариантност най-ясно личи, че има съдба. Така било писано - може би това е бил единствения начин побойника да иде в затвора след като иначе се е измъквал през задните вратички. Може би на този набития това е n- тия му случай да прецаква други на пътя и най-после си го е получил. Както се казва - накрая всеки си получава заслуженото.
 12. Говоря за оригиналните щори от две части за задното стъкло, които се предлагат от Хонда за Акорд 8.
 13. Заедно с колата закупих комплекта щори, който се предлага като аксесоар. Щорите на задните две стъкла са монтирани и вършат отлична работа. Някой монтирал ли е щори на задното стъкло? Как става, има ли някъде инструкция? Аз не намерих, а постъпих глупаво казвайки на хората в Бултрако да монтират само страничните щори.
 14. Възможно ли е да се закрие датчика за светлина и да се кара на автоматични? В този случай би трябвало късите да се палят автоматично при запалване на автомобила и да се гасят при изваждане на ключа.
 15. Аз карам по 4-5 хиляди на година най-много, т.е.не е толкова невероятно. Лошото е, че ще продавам след 7-8 години
×
×
 • Create New...