ceco_accord 6012 #1001 Отговорено 8 Април, 2018 Напълно заслужено. Като не става с британци и испанец, ще борим с италианци и французин. Догодина и Ред Бул да слагат "джет пак". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #1002 Отговорено 8 Април, 2018 Сега ли е момента да нарека многоуважаваните от мен Макларън, некадърници? Или да спомена, че Алонсо е иберийски употребен латекс за секс? Е само ХОНДА са виновни, нямат никакви двигатели! Дано само не сме в некой незначителен епизод!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #1003 Отговорено 8 Април, 2018 Едно от най-хубавите състезания, които съм гледал от 2-3 години насам.. Голям скок за нашите, а всички плюеха и казваха, че ако вземат 1-2 точки за сезона ще е голяма работа. Добра работа за Торо Росо и Хонда. Дано скоро и Хартли влезе в час. Общо взето има надежда ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #1004 Отговорено 8 Април, 2018 Абу Даби 2016, тогава за последно така ми 'прескачаше сърцето' по Ф1, ебати надпреварата, ебати чудото, като видях Гасли 5ти си викам, о поне 4ти сме все пак Ферари не са си казали последната дума.. 6 обиколки по-късно Кими..... няма значение, не знам по коя телевизия сте гледали състезанието на Гасли като излезе от кокпита и се поздрави със отбора си отиде и посочи Хонда надписа по машина... (скрито към 'Тореадора' и към това 'шасито ни е на нивото на РедБул') Хартли си беше в час, но Гасли беше със новия аеродинамичен пакет. Реалната разлика казаха, че е 0.8 до 1 секунда, м/у Гасли и Хартли, и това само от пакет. Ще е интересен Китай! Фетел е направил 40% повече обиколки с тези гуми отколкото Пирели са мислели, че е възможно, не знам това ако не е Пилот с главно П.. не знам наистина. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #1005 Отговорено 8 Април, 2018 (Редактирано) Яко състезание ,браво на Хонда и Торо Росо! В мото гп пълна лудница , Маркес с хондата " газеше" наред буквално Редактирано 8 Април, 2018 от smoky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #1006 Отговорено 8 Април, 2018 И най важното, че до последно Гасли увеличаваше разликата спрямо пилотите зад него. На всички е ясно че това постижение е поради факта че и двата редбула и едното ферари отпаднаха, но това да си пред рено, хаас, форс индия и тн си е ебаси кефа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1007 Отговорено 9 Април, 2018 Мдааа. 4-ти болид на финиша и 4-ти отбор като перформанс си е голям скок от "дъното". Само така и напред! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #1008 Отговорено 9 Април, 2018 Хартли също кара с новия аеропакет. Определено си е голям скок, ако успеем да се задържим пред Хаас, Рено и Мак ще е най-доброто, което може да се случи за момента. Само да спомена, че този мотор е бил готов още началото на миналият сезон, но от Мак не са го одобрили. Ако беше развиван цялата година както трябва правете сметка сега къде можеше да бъде.. Дано най-после направят добър сезон нашите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #1009 Отговорено 9 Април, 2018 Преди 1 час, Pep0 написа: Хартли също кара с новия аеропакет. Определено си е голям скок, ако успеем да се задържим пред Хаас, Рено и Мак ще е най-доброто, което може да се случи за момента. Само да спомена, че този мотор е бил готов още началото на миналият сезон, но от Мак не са го одобрили. Ако беше развиван цялата година както трябва правете сметка сега къде можеше да бъде.. Дано най-после направят добър сезон нашите. За първото, Хартли не кара с новия аеропакет. За второто от къде имаш инфо, че моторът е бил готов миналата година ? Макларън бяха излезли със становище, че единият проект е щял да бъде не-добре заради вибрациите, докато някой по-горе тук беше споменал, че именно моторът във Торо Росо е мааалко по-голям да се справя с вибрации и т.н. и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #1010 Отговорено 9 Април, 2018 Чисто състезателно темпо: С други думи Гасли изостава с 1 сек.на обиколка от лидерите.В тази секунда е събрано всичко-гуми,разход,мощност ,умения,стратегия. Алонсо беше затворен с 1 обиколка.Днес не коментира вече Хонда...само колко е зле Мак.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #1011 Отговорено 9 Април, 2018 https://scuderiatororosso.redbull.com/en_INT/article/bahrain-grand-prix-2 Почети малко и ще разбереш, че и двете коли са били идентични на квалито и състезанието. За второто информацията е от чужди форуми не ми се търси сега и това да ти показвам. На Мак становищата ги остави, всички ги видяхме какво представляват с новия си мотор. Само на приказки са силни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #1012 Отговорено 9 Април, 2018 Преди 2 часа, Pep0 написа: https://scuderiatororosso.redbull.com/en_INT/article/bahrain-grand-prix-2 Почети малко и ще разбереш, че и двете коли са били идентични на квалито и състезанието. За второто информацията е от чужди форуми не ми се търси сега и това да ти показвам. На Мак становищата ги остави, всички ги видяхме какво представляват с новия си мотор. Само на приказки са силни. Прав си, пропуснал съм го, еми значи факторът пилот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #1013 Отговорено 10 Април, 2018 Мен повече ме притеснява ,че сами във ТР не разбират защо им е хукнала колата.Промените са били само минимални по техни думи.Или се правят на ударени или наистина не виждат верни данни в тунела. В петък ще разберем.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #1014 Отговорено 15 Април, 2018 Даниел Рикардо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1015 Отговорено 16 Април, 2018 На 10.04.2018 г. at 13:26, Markony написа: Мен повече ме притеснява ,че сами във ТР не разбират защо им е хукнала колата.Промените са били само минимални по техни думи.Или се правят на ударени или наистина не виждат верни данни в тунела. В петък ще разберем.... Бе, то в петък биваше, ма събота и неделя ... "Що така бе Танасе"? Иначе, браво на Рикардо. Време му е да яхне 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #1016 Отговорено 19 Април, 2018 Нашите са обещали +40 коня за Канада или Франция. От Редбул искат да се изравнят с Рено по мощност, за да станат доставчик и на биковете.Тук не става въпрос за представяне , а за динамометрични данни. На 16.04.2018 г. at 20:40, ceco_accord написа: Иначе, браво на Рикардо. Време му е да яхне Нали....двама се карат -третия печели. Рикардо винаги е успявал да измъкне нещо от нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1017 Отговорено 19 Април, 2018 За това трябва по-често да пият от обувката му. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #1018 Отговорено 29 Април, 2018 Не знам някой гледа ли квалификацията, ама за 1 бройка днес да не стартираха нито 1 от 2те торота. Макларън са все така близко до редбул Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #1019 Отговорено 29 Април, 2018 редбул пак ще ги окъпе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #1020 Отговорено 29 Април, 2018 Сега гледах клипчета, разминаха се на магия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #1021 Отговорено 29 Април, 2018 VERSTAPPEN ИДИОТ !!!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #1022 Отговорено 29 Април, 2018 Пак ли е блъснал някой. Тоя ще го изритат от Ф1 ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #1023 Отговорено 29 Април, 2018 38 minutes ago, Drone said: Пак ли е блъснал някой. Тоя ще го изритат от Ф1 ми се струва. Рикардо.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #1024 Отговорено 29 Април, 2018 Баща му обаче ми изглежда, че приема нещата много натурално и че така трябва да се случват. Верстапен беше ударен от Рикардо поради невъзможността на Рикардо да спре. Не можа да спре, защото Верстапен смени посоката на спиране два пъти. Иначе добре се получиха нещата за нас. Интересното е че си държим темпо с това на макларън, а на Макларън темпото беше лошо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #1025 Отговорено 29 Април, 2018 40 обиколки Рикардо се съобрази с Верстапен и не позволи да се стигне до грешка и ТАКА ТРЯБВА, и накрая този пикльо се излигави и вс отиде на МАЙНАТА СИ....Накрая такива рокади се получиха, че ред бул спокойно можеше да е в тройката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1026 Отговорено 29 Април, 2018 Ми той Рикардо затова ще бяга от Р.Б. Там МАКСималното леке е яко лансирано и обгрижвано. Хак да им е. Иначе ако бе отпаднал още някой, можеше да сме в десятката. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #1027 Отговорено 29 Април, 2018 Е той единия е в десятката, като цяло много слабо представяне. Очаквах много повече лично аз. На тази дълга права уш голяма топ скорост имаха, а всеки ги минаваше, като малка гара. Поне няма гръмнал мотор, но са зле, даже са най зле от всички останали.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #1028 Отговорено 30 Април, 2018 https://www.autosport.com/f1/news/135699/red-bull-starts-formal-honda-talks-over-2019-deal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1029 Отговорено 30 Април, 2018 Бе спомням си го и него. Иначе ... http://formula1.sportal.bg/news.php?id=23175 Къде е "майор Костов", да "глобне" Дани за неспазване на дистанция и за движение с несъобразена спрямо пътната обстановка скорост? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1030 Отговорено 1 Май, 2018 1-ви май. За някои е ден на труда, за други -ден на траур. ОСенна - 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1031 Отговорено 1 Май, 2018 http://formula1.sportal.bg/news.php?id=23177 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #1032 Отговорено 5 Май, 2018 Имаш крава - пиеш мляко. http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/34244-honda-civic-type-r-popadna-v-rycete-na-piloti-ot-formula-1/ 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #1033 Отговорено 8 Май, 2018 На 5/5/2018 at 15:30, ceco_accord написа: Имаш крава - пиеш мляко. http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/34244-honda-civic-type-r-popadna-v-rycete-na-piloti-ot-formula-1/ Расовите кравуни са рядкост ! Бих се грижил за една такава ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #1034 Отговорено 11 Май, 2018 (Редактирано) Испанското гранд при започва днес, почти всички отбори с много нови части, Алонсо пак с неговите си изказвания Новият нос на Макларън. Ферари с огледала монтирани на халото Редактирано 11 Май, 2018 от isullivan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #1035 Отговорено 11 Май, 2018 Концепцията на ферари ми харесва за огледалата. От няколко дни чета за няква модификация на хондовия двигател. Вие да знаете нещо за скорошно събитие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #1036 Отговорено 11 Май, 2018 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #1037 Отговорено 11 Май, 2018 Абе гледам разни тука свободни тренировки ... нови елементи ала бала ... Много щели да мачкат Англетата ... дето Хонда им бяха виновни гледам пак и пак и пак ... и ХОП 2.2 сек. изоставане на Алонсо ... фен съм им от малък ... НОООоООО много лайна изядоха и направо се осраха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #1038 Отговорено 11 Май, 2018 Въпроса е дали редбул ще минават и те на Хонда или ще остават с Рено ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #1039 Отговорено 11 Май, 2018 (Редактирано) Отново сме по назад в днешната тренировка,но безпроблемни! Редактирано 11 Май, 2018 от JHM 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #1040 Отговорено 12 Май, 2018 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове