Jump to content

smoky

Фен
 • Мнения

  139
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

16 Neutral

Относно smoky

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  honda
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 1. Навигация за crv 2005

  Да ползвам темата на колегата:) Решил съм да си взема двоен дин някакъв бюджетен да има камера за задно виждане и да се връзва към телефона (андроид) за навигация. Гледам в ибей и алито някакви с mirror link дали ще мога да го свържа с телефона или да гледам с андроид такава? Някакви препоръки за модел?
 2. Хаха бях забравил, че съм питал такова нещо Още си карам црв-то и тогава и сега все с 0w20.Гледам да спазвам предписанията на производителя
 3. Навигация на CR-V II (2006)

  Ако можеш снимай и камерата за задно виждане.
 4. F 1

  Положението е трагично, да не можеш да изкараш едно състезание без повреда! Какво остава за точки и победи
 5. Навигация на CR-V II (2006)

  Качи някоя снимка и аз обмислям да си взема една, и се чудя заслужава ли си да е андроид или от обикновените!? Знаеш ли размерите на нишата и тези на дина, който си сложил? Има ли някакви фуги, разминаване ?
 6. F 1

  Шапки долу за Алонсо страхотно каране, дано и утре има ден.
 7. F 1

  Да много напредват... поредната повреда , Вандорн твърдо на опашката. Честита първа победа на Ботас, много добро каране! Поне в мото гп сме конкурентни.
 8. Здравейте, няколко пъти ми се случва при загасяне на двигателя, стрелката на скоростомера подскача и превърта. Изпада най-долу и се подпира на бутона за нулиране на километража. Когато я върна, всичко си работи нормално и след известно време пак превърта. Случвало се е да върне сама в нормалното си положение. Къде да търся проблема?
 9. Избор на ван

  А замислял ли си се за SUV , ЦРВ има май всичко от което се нуждаеш.
 10. Благодаря за отговорите! Преди фейса съм бензин , явно някой се е погрижил за зумера преди мен.
 11. Здравейте, светва ми иконката на таблото за несложен предпазен колан ,но нямам звукова сигнализация. И при вас ли е така? Предполагам , че трябва да светва и за пасажерската седалка,но при мен не свети !? На борд компютъра имам данни за външна температура, изминатите километри и trip A , B , но нямам за моментния разход , при вас има ли я тая "екстра" и мога ли по някакъв начин да я добавя?
 12. Подгрев за седалките

  Заповядай http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group27f.htm#198683
 13. Може ли да се настрои в 24-часов режим фабричния радио часовник?
 14. Компресор климатик

  Не мога да те насоча към конкретен модел , но внимавай с диаметъра на шайбата , че са с различни големини! Според мен вземай този с най-голяма гаранция и най поносима за теб цена.
 15. Ето ти нагледно как става https://www.youtube.com/watch?v=kdrX_DPYuC0
×