Jump to content

Pep0

Фен
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Neutral

About Pep0

 • Rank
  Хонда фен
 • Birthday 01/06/1990

Profile Information

 • Кара
  Type R
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  ВарнЪ

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

10104 profile views
 1. Pep0

  F1

  Проблем със спирачките са имали и 2-те коли.
 2. Нова цена 630 лв, като ще има коментар за форума. Имам и 4 гуми, за които също може да се разберем на добра цена !
 3. Pep0

  F1

  Заслужено 6-то място за Гасли. Хартли го объркаха с гумите. Жалко за Ферари.
 4. Pep0

  F1

  Много се изкефих на перфектната квалификация за нас. Дано утре успеем да вземем някоя точка. Определено сме конкурентни на тая писта. Now we can fight
 5. Pep0

  F1

  Е той единия е в десятката, като цяло много слабо представяне. Очаквах много повече лично аз. На тази дълга права уш голяма топ скорост имаха, а всеки ги минаваше, като малка гара. Поне няма гръмнал мотор, но са зле, даже са най зле от всички останали..
 6. Pep0

  F1

  https://scuderiatororosso.redbull.com/en_INT/article/bahrain-grand-prix-2 Почети малко и ще разбереш, че и двете коли са били идентични на квалито и състезанието. За второто информацията е от чужди форуми не ми се търси сега и това да ти показвам. На Мак становищата ги остави, всички ги видяхме какво представляват с новия си мотор. Само на приказки са силни.
 7. Pep0

  F1

  Хартли също кара с новия аеропакет. Определено си е голям скок, ако успеем да се задържим пред Хаас, Рено и Мак ще е най-доброто, което може да се случи за момента. Само да спомена, че този мотор е бил готов още началото на миналият сезон, но от Мак не са го одобрили. Ако беше развиван цялата година както трябва правете сметка сега къде можеше да бъде.. Дано най-после направят добър сезон нашите.
 8. Pep0

  F1

  Едно от най-хубавите състезания, които съм гледал от 2-3 години насам.. Голям скок за нашите, а всички плюеха и казваха, че ако вземат 1-2 точки за сезона ще е голяма работа. Добра работа за Торо Росо и Хонда. Дано скоро и Хартли влезе в час. Общо взето има надежда !
 9. Pep0

  F1

  Проблема е бил в хибридния модул в колата на Гасли, а Хартли е имал проблем с окачването нещо.. Като цяло зле започнаха нещата, но реално не можахме да видим точно как се движат нашите. Маковете голям късмет имаха за тази 5-та позиция, Ало си е фактор ! Дано и тия пилоти посвикнат с болидите, че нещо много рехави ми се виждат за сега, на квалификациите грешки, днес пак на 1-я завой още. Ще гледаме след 2 седмици какво ще е. За съжаление и тая година Мерцедеса ще са най силни.
 10. Pep0

  Генерация на type R

  Моята Инвидиа е около 2000 лв, като смятам, че по нищо няма да отстъпва на Мугенската. Това е цена без колекотор разбира се. Сега мисля да и вземам на Tegiwa 4-2-1 колектора (около 1100 лв) , а сондите пак казвам 2-та сонда, като се сложи дистанционна втулка няма грижи, а за първата, ако има проблем мисля че от електрониката може да се магари нещо.. това като си без катализатор. Моята е на 70 или 76 мм външно и до 3000 оборота си е доста тихичка, нагоре е ясно
×