Jump to content

rusen4e

Фен
 • Мнения

  261
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

20 Neutral

Относно rusen4e

 • Ранг
  Лаик
 • Рожден ден 7.03.1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  Civic 2.2 i-CTDI FK3 '06
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Русе

Последни посетители

2162 профилни разглеждания
 1. Аз нямам снимков материал, но в началото на септември в рамките на пет дни карах София-Бургас и обратно. В колата бяхме четирима души с багаж. Круиза го бях настроил на 140, разхода и в двата случая по борд беше 5.5, но реално беше около 6.2.
 2. Друго - сервиза в Овча купел. Виж темата в раздела със сервизи. Препоръчвам ти да отидеш на място за записване на час, по телефона става много трудно.
 3. Здравей Izanagi, в първото ти мнение няма препратка към "този сайт" Може ли да ми кажеш каква е цената на тази част: 34350-SMG-E01LIGHT ASSY., L. SIDE TURN Благодаря предварително!
 4. Точно така, най-отгоре е антената, а реотаните на снимката работят добре.
 5. rusen4e

  Тропане от дясно 8 ген

  Колега, жив и здрав да си, че сподели тази информация! Знам, че руснаците са оправни хора и бързо влизат в час, но не бях успял да намеря този ремонтен комплект. Свързах се с продавача чрез Вконтакте и разбрах, че може да изпрати втулката до София, цената й е 2000 рубли (около 50 лв.) без транспорта. Аз нямам възможност да се наема с организацията на обща поръчка, та мисля сам да си купя една втулка и ще споделя впечатления относно монтажа и ефекта след това.
 6. Досега винаги съм слагал Кастрол Едж 0W30 и нямам оплаквания.
 7. Здравей Izanagi, сигурно аз не съм те разбрал правилно, но според мнението, което цитирам, частите е трябвало да "тръгнат" на 17-ти септември. Аз реших, че частите ще бъдат изпратени за България тогава. Явно "тръгването" е нещо друго.
 8. И двете помпи са практически необслужваеми. Търсих ремонтни комплекти, но не успях да намеря. Не знам какво е направил вашия майстор, но без смяна на двете помпи няма да стане .
 9. При мен случая беше такъв, че трябваше да сменя помпите на съединителя. Колата постепенно се влошаваше и след като реших да сменя течността на съединителя, изцяло отказа да включи на скорост. Оказа се, че самите помпи са така направени, че като им се прецакат гумичките не протичат, ами течността просто циркулира в тях без да се изтласква.
 10. Мда, при второто презапояване са омазали нещо.
 11. rusen4e

  Тропане от дясно 8 ген

  Благодаря, ще звънна на въпросния господин, въпреки че бях останал с впечатление, че в ТУ София не рециклират електро-механични рейки.
×