Jump to content

pfclevski

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pfclevski

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, може ли да ми кажете как да си монтирам моторчето за клапите на парното. Просто ми го свалиха старото което е не работещо и ми го дадоха. Намерих си втора ръка, но незнам как се монтира, виждам че има букса където трябва да го включа. Има ли нещо друго което трябва да направя освен да включа буквата в моторчето. Благодаря ви предварително. На снимките е това моторче за клапите.
  2. Благодаря, те вече не го предлагат, ще търся втора ръка дано се сменя лесно.
  3. Здравейте, от една седмица имам проблем с колата (Хонда Сивик 2.2 дизел, 140 к.с. 2007 година). Не постоянно , но много често започва да ми дава грешка на таблото волан с удивителен и волана не може да се движи наляво и надясно, изгубва се хидравликата. Ходих в няколко сервиза и накрая бях в Хонда да ми направят диагностика. Оказва се че имам проблем с EPS модула или контролер, незнам как точно се води, на снимката можете да го видите. Нов няма как да си го поръчам тъй като вече не се произвежда. На моята кола на самото устройство пише 39980-SMJ-G1, a те ми казват да търся с номер 39980-SMJ-Е02. Попитах защо са два различни номера, но отговора и не беше много убедителен. Казват ми, че отначало било с моят номер който е на колата а след това Хонда го били сменили. Какво бихте ме посъветвали? И кой от двата номера да потърся. Колата я имам от три години и съм и навъртял над 30000 хиляди колометра. Да не би да е бил сменян преди? Снимка 1 е от автомобила ми, а снимка 2 е това което ми казват от Хонда. Моля за помощ. Благодаря предварително.
  4. И аз имам същият проблем, при мен обаче ми светла тази лампа волан с удивителен и не мога да въртя волана на ляво и дясно, заключен е. Хасан , паля и се оправя, ни ме притеснява. Нещо с ключа ли правя неправилно? Колата е Хонда Сивик 8 генерация.
  5. Здравейте , посетих сервиз на Хонда за смяна на тампон на скоростите. Смениха го, пребирам се и отварям капака, и ми липсва нещо. Какво е то може ли да ми кажете и от къде да си го намеря. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...