atoma 995 #3321 Отговорено 24 Май, 2017 Има малко неточности в клипа (за кутиите) но като цяло имаме добро представяне, като надежден и красив автомобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #3322 Отговорено 24 Май, 2017 http://vbox7.com/play:bba7c96b52 Ето я и в бри4ката.. Много забавно ,още вчера и аз го гледах. Общо взето,така както ги представи ми хареса. Особено за комбито.И аз го гледам вече от друг ъгъл и взе яко да ме кефи. Какви са тези лагери, на задно дясно колело, дето разправя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #3323 Отговорено 24 Май, 2017 Доста глупости наговори, като цяло, нито едната кола не е тайп С, дизела бил страдал от дюзи и турбо, а нищо не спомена за вериги и съединител. Общо взето доста слабо представяне за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3324 Отговорено 24 Май, 2017 Аз го гледам за забавление. Не беше много точно, но пък забавно. Няма как да знае и разбира от всички марки и модели.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #3325 Отговорено 24 Май, 2017 При мен пък не тръгва видеото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #3326 Отговорено 24 Май, 2017 (Редактирано) Забавно е! Ама проблемите на дизела изобщо не са тези. Дори споменатите от него са доста редки, да не кажа единични случаи. ПС. Не знам как, но аз пъво смених заден ЛЯВ лагер. Явно я плъзгам на другата страна Редактирано 24 Май, 2017 от petko_z 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3327 Отговорено 24 Май, 2017 Какво очаквате.... той показа два обикновени Акорда, а разправя че са Type S ..., също така и двата които представяше са със 6 степенни кутии, а после вика че все били с 5 степенни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3328 Отговорено 24 Май, 2017 (Редактирано) 5 степенни са ,автоматици,явно не е запознат че всички type s са с 6 степенна ръчна кутия.И двете в клипа са фейслифт комбито като гледам е екзекютив, седана с добавки от type s Редактирано 24 Май, 2017 от Shorty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3329 Отговорено 25 Май, 2017 Забавно е! Ама проблемите на дизела изобщо не са тези. Дори споменатите от него са доста редки, да не кажа единични случаи. ПС. Не знам как, но аз пъво смених заден ЛЯВ лагер. Явно я плъзгам на другата страна Е той тези които не ги спомена ги знаят и малките деца вече . Пък и като ги изреди всичките, после как ще поддържа тезата, че си заслужавал парите този Акорд, нали като сметнат хората после съединители, вериги, колектори + 10-те бона за покупката и ще разберат, че нищо не си заслужава . Ти си извадил късмет с лагерите, предния собственик вече е сменил десния . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mita6ki9 0 #3330 Отговорено 25 Май, 2017 Аз който не съм собственик на Акорд, но с 2-3 дни четене знам доста повече от колкото той каза в този клип. Наистина очаквах повече. Преди две седмици гледах ръчките в близките му автокъщи и явно им прави реклама. Доста бяха заедно с автоматиците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3331 Отговорено 25 Май, 2017 Аз го гледам за забавление. Не беше много точно, но пък забавно. Няма как да знае и разбира от всички марки и модели.. Точно! Даже като за лаик на тема "хонда", доста се е постарал. То като какви капацитети сме се събрали (не изключвам и себе си от мрънкачите, забележете!) и ADH да правеше ревю на колата, пак някой щеше да му намери кусур! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3332 Отговорено 10 Юни, 2017 Колеги, подгрева не седалктите бива ли го? Питам, защото обмислям да сменя моя полукожен салон за такъв кожен с подгрев и двете предни ел. Ще ми се да го направя, защото зимата карам на кратки разстояния и ми се ще да ми топли на гъз@. Иначе бензина зимата на 3-4-та мин почва да духа топличко и точно тогава трябва да слизам Благодаря предварително за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #3333 Отговорено 10 Юни, 2017 (Редактирано) Аз съм с такъв. Ще ги усещаш на 3-тата минута от включването. Демек, първо ти я стопляш, а после тя те грее. Редактирано 10 Юни, 2017 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #3334 Отговорено 28 Юли, 2017 Колеги, понеже съм далече от любимата кола, не мога да проверя на място. Може ли някой да сподели дали тези или подобни пружини ще отварят багажника нацяло: http://s.aliexpress.com/aEVNVrie Sent from my MI 5 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #3335 Отговорено 28 Юли, 2017 Аз също съм ги гледал тези,но рамената,които държат капака са облечени с пластмасови кори.Говоря за акорд 7. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #3336 Отговорено 28 Юли, 2017 Така е, но няма ли отзад място където да се закачи, нещо като тук: Sent from my MI 5 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #3337 Отговорено 28 Юли, 2017 Не ви се меся в приумицата, но ако вали дъжд? С предния Акорд и аз я обмислях, докато при няколко валежа не си рекох -добре че не я сбъднах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #3338 Отговорено 28 Юли, 2017 (Редактирано) Е, ако вали, няма да го отваряш дистанционно просто. Или ако товариш ще затваряш бързо и така... Sent from my MI 5 using Tapatalk Редактирано 28 Юли, 2017 от sMARTBomber Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3339 Отговорено 28 Юли, 2017 Няма ли да се получава едно "джаскане" при това отваряне? Което лично мен ме притеснява. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #3340 Отговорено 28 Юли, 2017 Мислих си го и това, но пък нали има регулиране дължината на пружината. От там предполагам, че може да се намали ако не и елиминира евентуалното джаскане... Sent from my MI 5 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #3341 Отговорено 10 Август, 2017 Някой скоро да е сменял лагер главини (задни)? Интересува ме марка/цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dng 15 #3342 Отговорено 10 Август, 2017 Днес взех, ще сменям в събота. NTN/SNR за 154 лева, на лагера пише NTN Japan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #3343 Отговорено 10 Август, 2017 Здравейте и от мен, Аз скоро също може би ще се наложи да сменям заден лагер, колега dng ти споме марка и цени, от къде в София си ги купил, ако диагностиката потвърди - да знам къде мога да взема. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dng 15 #3344 Отговорено 10 Август, 2017 Привет, взех го от chastite.com. За турера ми е SNR R17460, а за седан дават SNR R17462, който е по-евтин с 20 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #3345 Отговорено 11 Август, 2017 Как диагностицират задните лагер главини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #3346 Отговорено 14 Август, 2017 Как диагностицират задните лагер главини? При мен поне започна да се чува едно виене откъм задницата при шофиране по магистрала/хубав път със скорост над 70км/ч - за момента само така се разбира, просто циментацията на лагера е нарушена и вие. След диагностика по слух се оказа заден десен лагер по думите на майстор, на когото имам доверие. Ще пиша след смяната дали всичко е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shishko 0 #3347 Отговорено 17 Август, 2017 И при мен се чува някакво странно виене от задницата и си мисля, че е лагер. Отидох на майстор, качи се той в колата, направи й един тест-драйв, като със скорост от 80-90 км.ч. рязко въртеше волана на ляво и на дясно / при което аз стисках до посиняване дръжките на вратата / и ми каза, че лагерите ми са здрави и най-вероятно е от гумите, ама те пък са хубави. Някакъв друг вариант за тест има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malak 55 #3348 Отговорено 18 Август, 2017 качваш я на стенд и завърташ гумите една по една, тогава ще се види лагер ли или гума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #3349 Отговорено 18 Август, 2017 Колеги не знам дали тук е мястото, но да се похваля и аз най-накрая Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #3350 Отговорено 28 Август, 2017 (Редактирано) здравейте Колеги, Решил съм да взема нещо е такова за Акорда - http://bktuning.bg/product/7275/lip-spoyler-za-bagazhnik-za-honda-akord-2008-2012-sedan.htmlНякой да е слагал въпросния лип, струва ли си, как е залепването към багажника, притеснява ме че няма да е достатъчно стабилно. Редактирано 28 Август, 2017 от Plamen.Dilkinski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3351 Отговорено 28 Август, 2017 Аз съм слагал преди 6 години, когато още ги нямаше в БГ. Трябва да се има предвид, че липът трябва да се огъне леко по извивката на ръба на багажника. Иначе е плосък. Преди две години го свалих за да сложа големия. Трябваха сериозни усилия да се разлепи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chando 7 #3352 Отговорено 28 Август, 2017 И при мен се чува някакво странно виене от задницата и си мисля, че е лагер. Отидох на майстор, качи се той в колата, направи й един тест-драйв, като със скорост от 80-90 км.ч. рязко въртеше волана на ляво и на дясно / при което аз стисках до посиняване дръжките на вратата / и ми каза, че лагерите ми са здрави и най-вероятно е от гумите, ама те пък са хубави. Някакъв друг вариант за тест има ли? Майстора правилно те е ориентирал.Сменяш гумите и всичко забравяш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #3353 Отговорено 29 Август, 2017 И при мен се чува някакво странно виене от задницата и си мисля, че е лагер. Отидох на майстор, качи се той в колата, направи й един тест-драйв, като със скорост от 80-90 км.ч. рязко въртеше волана на ляво и на дясно / при което аз стисках до посиняване дръжките на вратата / и ми каза, че лагерите ми са здрави и най-вероятно е от гумите, ама те пък са хубави. Някакъв друг вариант за тест има ли? Майстора правилно те е ориентирал.Сменяш гумите и всичко забравяш . При мен след смяна на заден десен лагер се оправи положението, но имам усещане че скоро и левия ще сдаде багажа При мен вариантът да е от гумите отпадна, аз карам с чисто нови.. Реално погледнато, дори да има виене, лагера не винаги е разбит че да се усети при тест драйв ромолене, чукане или нещо което сочи към сериозна амортизация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #3354 Отговорено 6 Септември, 2017 При мен при въртенето на гумите на стенд нямаше особена разлика. При движение с такава скорост с която най-силно се чува лагера и при завиване на дясно (където предполагам , че е проблема) шума значително намалява. Предполагам обира лифта...след смяната ще се разбере на 100% дали е окей теста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3355 Отговорено 7 Септември, 2017 Колеги, габарита на 7-цата преди фейса през подкалника ли ставаше, че не съм се гъзил още да гледам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #3356 Отговорено 7 Септември, 2017 (Редактирано) Да,през подкалника.Не е нужно да го сваляш целия,отваряш леко предния край и си пъхаш ръката. Редактирано 7 Септември, 2017 от chavdarbs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3357 Отговорено 7 Септември, 2017 Благодаря, довечера ще се пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #3358 Отговорено 7 Септември, 2017 Колеги аз моя габарит го сменям през капака, не свалям подкалника. Просто махате капачката на ксенона и се отваря място за смяна. Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3359 Отговорено 7 Септември, 2017 Благодаря колеги, опитах начина който е написал колегата goodybg и сработи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkossio 1 #3360 Отговорено 7 Септември, 2017 Колеги , моторчето за пръскалките на чистачките спря да работи. Къде да гледам за проблема преди да тръгна да разглобявам за да стигна до него. Съмнява ме да е сдало фронта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове