Jump to content

chando

Фен
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About chando

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.2 i-CTDi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Veliko Tarnovo

Recent Profile Visitors

1125 profile views
 1. Здравей Mkilla.Ще стрелям в София в "Алекс Х & 3" или в " ТМТ", но първо ще видя за какви пари става на въпрос. Извинявай, ако имаш информация за тях, ще ми бъде от полза.

 2. Благодаря Mkilla.Можеш ли да препоръчаш някой читав майстор?
 3. Благодаря ти ceco_accord.А може ли да се сложи от външната стана на задното стъкло?
 4. Още веднъж благодаря на всички за мненията, и съветите.
 5. Никога не съм се съмнявал в това, че форума е поле и място за излагане на различни мнения по дадена тема и ти избираш кое е най-добро за теб. Благодаря Ви момчета. Ще затъмнявам, и когато стана готов ще споделя моите впечатления.
 6. Благодаря JapCar за съвета. Иначе, Заради децата като ги возя отзад.
 7. Здравейте. Мисля да затъмня задните стъкла на Acorda и ако някой може да сподели читав майстор за това, ще ви бъда много благодарен.
 8. Здравейте. Мисля за затъмня задните стъкла на Аcorda и ако някой може да сподели читави майстори за това, ще Ви бъда много благодарен.
 9. За много Години Колеги!Живи и здрави и без аварийни през Новата 2020 год.А сега за проблема,който не е чак толкова голям.Изведнъж дистанционното спря да отключва и заключва всичките врати,включително и багажника.Иначе с включване и изключване на алармата от дистанционното и палене няма проблем.Не съм се сблъсквал с това до сега и моля за някаква насока. Пздрави
 10. Съгласен съм с колегата inspektora .Става бързо.Сменяш и си както преди.Успех
 11. Няма нищо страшно.Сваляш алтернатора,сменяш диодната плочка,задължително нови четки и провери регулатора на напрежение дали е изправен.Хубаво е да видиш с очите си че всичко това е направено. 200 лева трябва да ти стигнат.Успех.
 12. Внимавайте колеги с пласмасовата капачка , защото е много........свалянето и.Много трудно се освобождават щипките и, и ако са доста свити има опасност да счупите държачите,които са залепени върху стъклото,а те държат чрез металните щипки целия датчик.При мен точно това се случи и с голям зор успях да го залепя,за да закрепя новия сензор.Сега съм без капачка.Свиква се...Дано да съм ви от полза.Успех.
 13. Колега ти си щастливец.IMI ти е на една ръка разтояние.Ползвам услугите на сервиза от 5 години и всяка една намеса на Венко не ме е предавала до сега,а те бяха доста сериозни.
 14. Така излиза,ама аз съм доволен след ремапа
×
×
 • Create New...