Jump to content

5rov

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About 5rov

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CRV/04/AUTOMAT/150h.p + ACCORD 2.2diesel
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Акорда ми с дизелов мотор загрява пак бавно.Не сменяйте нищо,така си загряват бавно.На црвто и задното стъкло е мъка с размразяването.
 2. Детонационният датчик само от Бултрако,към 240лв беше като го купувах.
 3. В зависимост от това дали е пуснат климатика 9.5до 11.00л на 100км извън града с нормална скорост, 13 до 15 градско.Джипката е автоматик бензин.
 4. И при мен пука
 5. Колега,от десен волан ли си сложил,и трябва ли да се преправя нещо?Буксата пасва ли?
 6. Имам проблем със светлината за заден ход,свети много слабо и почти нищо не се вижда.Някой слагал ли е лед осветление или нещо подобно.Моля да сподели снимки как се е получило и евентуално как го е захранил.
 7. Колко струва горивният филтър Bosch оригинален,и задължително ли да е от бултрако 2.2 ICTDI 2004г
 8. Здравейте колеги,моята HONDA е 128к.с 1997 автомат.Разхода градско лятно време 14.5-16.0 зависи от трафика и дали е пуснат климатика,зимно време при заснежен път с работа на празен ход сутрин за около 5-10 минути разход 16-18 градско.Извън града лятно време на клима 11-13 при скорост макс 120.Прави ми впечатление,че при градско каране като тръгне от място изрежда 1ва и втора скорост и влезе ли леко в баир държи до 4500-5000 оборота преди да превключи по-горна предавка.Може би затова разликите са толкова големи в градското каране.
 9. Здравейте колеги. От известно време забелязвам, че на таблото ми пресетва в движение на дълъг път и градско червена лампа със символ акумулатор (СВЕТВА ЗА ОКОЛО 5-10 СЕКУНДИ И ИЗГАСВА), случва се стотина километра да не светва. Питането ми е следното: преди 8000км свалях алтернатора и му смениха четките и електронният блок, понеже лампата светеше постоянно и не угасваше. Възможно ли е толкова бързо да се прецака отново? Направи ми впечатление като карам на фарове през нощта, че светлината се усилва и намалява като подам газ. Колата е HONDA ACCORD 2004 2.2 diesel.
 10. Здравей колега,мога да ти препоръчам много добър сервиз в гр.Добрич,занимават се с газови уредби,инжекциони,и са манияци на тема японски автомобили.Фирмата се казва СТЕСИ.http://www.dobrich.info/go/stesi.
×