Jump to content

mytanta

Фен
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Neutral

About mytanta

 • Rank
  Потребител
 • Birthday December 19

Profile Information

 • Кара
  honda crv 2.2 I-CTDI 140 к.с---honda hrv 105k.s
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3024 profile views
 1. Ако ти е счупено само едното ухо/те са две/ е поправимо със свинска опашка за здравото пристягаш жилото..Правил съм го на джазка и работи без проблем.
 2. Има и друга тема но не я намерих,съфорумеца батката имаше такъв проблем,слага нови карета и нищо,проблема си реши след рециклиране на оригиналните.
 3. Проблема е във вътрешните карета,там иска само оригинални,със другите проблема остава.Най добре е рециклиране,има писано в форума за този проблем.
 4. mytanta

  Повдигане на CRV 2

  Колеги като няма шпилки има якостни болтове на които с шлайф се намалят главите до около 1,5-2 мм, после една лека заварка колкото за контра и готово.Правил съм от пресован полиетилен подложки и се мачкат с времето,решението е да се разпробият по големи дупки за болтовете в които се набиват метални втулки ,така тежеста ляга на тях.
 5. mytanta

  демонтаж на табло на HR-V

  Трябва да натегнеш пластинките във фасунгите защото най вероятно не контактуват с крушката както трябва.
 6. В хотел Самоков има подземен паркинг.
 7. Колега сподели цена моля, че и на други ще им се наложи да играят този филм.
 8. Това масло Petro canada 0w30 което коментирате ,дали става за турбо дизелови двигатели,защото по спецификациите му не е опоменато и не мога да се ориентирам.
 9. Проверявал съм хонди нов внос в бултрако,имат информация за всичко само ако колата е била обслужвана в хонда.Правил съм и сверка със сервизните книжки специално швейцарските,те са точни, но там не се отразяват ремонти а в повечето случаи само обслужването.Примерно за моята хонда разбрах в бултрако точните км/както си бяха по сервизна книжка/,че е сменено турбото на хххх км,сменен егер клапан на хххх км, сервизна акция за нещо си и.т.н.
 10. Най вероятно полуоската е излезнала.
 11. Колега най вероятно горивото се връща в резервоара при по голям престой на колата и ще ти трябва невъзвратен клапан да държи горивото в системата. Може сутрин да се провери дали има гориво и дали подкачва както трябва.
 12. Ето две автентични сервизни книжки на вкарани от мен коли,може да се ползват за сравнение с някои които ви се струват фалшиви.
 13. Колата може да си е на километрите, от време на време вкарвам по някоя кола от Швейцария като гледам да са на малко км,което не е рядкост за Швейцария.Всички имат сервизни книжки и обявеното от продавача съвпада с реалното състояние на колата,Друг е въпроса за коректността на нашите автоджамбази. При проверка в Хонда с вин номера дават инфо за км. и ремонти. Проверил съм някои коли и всичко излиза щом е обслужвано в хонда.
 14. Ще запомня всичко , признавам си, че съм лаик в тази област, но факт е че колата ми загрява по бавно отколкото миналата зима. Термостата мисля е наред, държи температурата на дълго и при спускане, има нещо гнило но вече незнам.
 15. Колега двигатея загрява точно от триещите се части в него, а маслото освен лубрикант се явява и охладител. https://www.megaparts.bg/news/648658326
×