Jump to content

mytanta

Фен
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Neutral

About mytanta

 • Rank
  Потребител
 • Birthday December 19

Profile Information

 • Кара
  HONDA CR-V K24Z6---HONDA HR-V 105k.s
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3710 profile views
 1. ceco_accord се оказа прав беше разтрошен катализатор. Сменен е с алтернативен,засега всичко е наред.
 2. Да използвам темата на колегата да попитам,хонда црв 2.4 автомат при включване на D ,R започва едно дрънчене като на разхлабени накладки.Звука го има на място и при движение когато си махна крака от газта/по инерция/,при ускоряване и нормално движение го няма..Звука не се чува или усеща в купето,долавя се само на отворен прозорец.
 3. 2010-2014 е с 5 степенен автомат и двигател 2,4 182 к.с/2010-2011/ и 187к.с/2012-2014/. От 2015 започва "EARTH DREAMS" двигател със CVT кутия.
 4. Днес го отремонтирахме,оказа се износен съединител.
 5. Хонда црв 2011 2.4 мотор.Колеги за два дни изминах около 1000 км ,климатроника работи когато и по колкото си иска. След 20 натискания на копчето на климатроника най накрая сработва, и работи няколко часа без проблем. После както си работи нормално и спира да духа студено,след десетки опити да го включа да сработи най накрая успявам,работи от няколко минути до час,два безпроблемно и пак спира и така два дни видях голям зор в жегите и дъждовете.Забелязах че спира да духа когато съм в ниски обороти или спрял.Скоро го обслужвах и всичко беше наред,проблеми не е показвал до днес.Ако фреона е намалял би трябвало да има защита и въобще да на може да включи,някой ако е имал подобен проблем може да ме насочи къде да търся .Ясно е че ще се търси специалист но малко поне да съм подготвен ,за да не ме пуснат по пързалката.
 6. Колега аз си вкарах едно Црв от Канада преди няколко месеца.Посочвам коя кола да се играе и за колко на търг,като преди това ми е изпратен фаил с описание на щетите на автомобила.Търга се играе през 100 долара,ти посочваш максимума който си склонен да дадеш.След като се спечели се плаща цената на колата ,таксата по търга,вътрешен транспорт и доставката,после идва чакането.Аз чаках 3 месеца,защото хванах празниците по нова година.С митници не съм се занимавал,човека който ми я доставя има грижата,аз само превеждам цената на митото и ддс по сметката на митниците.Колата дойде и нямаше никакви изненади.Относно цената с която да играеш няма никаква закономерност,днес има търсене за такава кола и цените са супер високи.Утре няма интерес и колата не може да мине застрахователния минимум.Иска да не се бърза.Аз играх 1 месец и около 15 коли докато спечеля моята.Съвета ми е кола само от застрахователи, много коли са с минимални щети на малко км.
 7. https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html https://www.ato24.de/en/honda-dual-pump-fluid-ii-0-946-l.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 4х 0.946 L Вид и количество: HONDA DUAL PUMP FLUID II 2x 0.946 L Стойност на поръчката:(4*12,99 +2*13.95)*1.9675=158 лв Парите ще бъдат преведени по сметка в Обединена Българска Банка АД. Начин на получаване: чрез куриер
 8. Да използвам темата да попитам.Ясно е че маслото на автомата се мери при загрят двигател ,минута след като е изгасен.Някой мерил ли е маслото на автомата когато е студен,и дали нивото на маслото попада между белезите на щеката тогава.
 9. Питането ми е породено от това че прочетох някъде че маслата за хонда се правят на различни места и от различни брандове за EU и USA съответно.
 10. Има ли разлика в качеството на маслото за европейския пазар и за американския пазар освен в грамажа и опаковката.Конкретно за тези питам. https://www.ato24.de/en/honda-dual-pump-fluid-ii-0-946-l.html https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html
 11. Колега аз съм вадил няколко пъти код и то сполучливо от сайта https://radio-navicode.honda.com/ Първо, намери вин номер на кола американка същата година и същата категория като твоята. Второ ,въведения телефонен номер трябва да е американски. Трето, зип кода пак американски. Четвърто, серийния номер от твоята аудио система. Всичко можеш да вземеш от нета.
 12. Колега имах такъв проблем,единия фар святкаше със закъснение,гаснеше когато искаше и не всеки път святкаше при пускане на светлините.Проблема го реших като смених буксата за фара с друга втора ръка.
 13. Колеги стойностите на клапаните на K24Z6 двигателя същите ли са или различни?
 14. Колеги някой повдигал ли е американка. Има ли разлика в тампоните и амортисьорите или са същите като европейските.
×
×
 • Create New...