emod 1671 #4841 Отговорено 11 Август, 2019 Едно малко негърче решило да види какво е да си бял човек. За целта влязло в кухнята, изсипало всичкото брашно и се оваляло в него. Първа го видяла майка му: - Какво си направил за бога? Съсипал си всичкото брашно. Бой! После го видял баща му: - Брашното ли съсипа? Бой! След това същата случка се повторила с братята и сестрите му. Бой! Подсмърчайки малкото негърче си казало: - Едва от 5 минути съм бял и само как ги мразя тия негри... 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4842 Отговорено 12 Август, 2019 Търсиш хотел за почивка - Три-Ва-Го? Гледаш цените - Е-Ба-Го! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #4843 Отговорено 16 Август, 2019 Много мразя съседът да ме събужда с косачката за трева, когато имам махмурлук! Ама днес пък няма да стана, да ме заобикаля! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2826 #4844 Отговорено 16 Август, 2019 Цяла нощ съседите блъскаха, чукаха, крещяха! Добре, че си свирех на тромпета, та не ми пречеха много... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4845 Отговорено 16 Август, 2019 В сайт за запознанства: - Иначе съм активна натура, със спортно телосложение. - Какъв спорт тренирате? - Сумо. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4846 Отговорено 16 Август, 2019 -Брат, тоя апартамент дето го взех "на зелено", не знам кога ще "узрее". -Разбирам те много добре. Да правиш ремонт е като да имаш ново гадже - даваш и даваш пари, а не знаеш кога ще влезеш! 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2826 #4847 Отговорено 20 Август, 2019 (Редактирано) Митничар на КПП "Кулата". - Най-много обичам гръцките тираджии! Евхаристо, евхаридвеста... Редактирано 20 Август, 2019 от dandilov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2826 #4848 Отговорено 20 Август, 2019 Гръцки студент в БГ, излиза от изпит. Негов приятел го среща и го пита: - Как мина? Взе ли го? - Ами, цкъцака ни цицките... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #4849 Отговорено 25 Август, 2019 – Жоре, 'що те е блокирала Ленчето, бе? – Написала статус „Липсва ми уют"... и аз коментирах : "Ленче, къде си сложила ударението, ма?" 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4850 Отговорено 28 Август, 2019 Не е виц, а реална случка от днес. Колежка на жената я питала каква кола имаме и получила отговор - Хонда. Последвал въпрос: Това някакъв Хюндай ли е? Кво нещо е да караш престижна, но непопулярна в БГ марка. :) 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4851 Отговорено 28 Август, 2019 И на мен ми подариха ключодържател на Хюндай, все е с Х, ама малко по- различно. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4852 Отговорено 28 Август, 2019 Разлика само в някои букви. Какво да кажем ако са еднакви и е въпрос само на ударение в думата? На мнозина им липсва уют - на някои с ударение върху втората буква, а на други върху първата. :) 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4853 Отговорено 28 Август, 2019 Но съм получавал и правилни подаръци от стари фенове на марката, като от колежката @desap . 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1788 #4854 Отговорено 28 Август, 2019 Е..., това е друго вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2826 #4855 Отговорено 28 Август, 2019 преди 37 минути, kvd74 написа: И на мен ми подариха ключодържател на Хюндай, все е с Х, ама малко по- различно. - Какво е портокал? - Същото като лимона, ама много по-различно... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4856 Отговорено 30 Август, 2019 На 28.08.2019 г. at 20:06, ceco_accord написа: Не е виц, а реална случка от днес. Колежка на жената я питала каква кола имаме и получила отговор - Хонда. Последвал въпрос: Това някакъв Хюндай ли е? Кво нещо е да караш престижна, но непопулярна в БГ марка. Смехът продължава. Вчера въпросната колежка на жената черпила, понеже си купили по-нова кола. Мойта я питала за марка и оная казала - Мазда, а на въпроса - да не е 323, получила отговор - Аа, не, от онея сивите. Някои вицове ги измислят автори, но има и такива дето животът ги ражда поради свещенната си простота. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1788 #4857 Отговорено 30 Август, 2019 Руса ли е..? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4858 Отговорено 30 Август, 2019 Жената - да, но е "под прикритие", понеже оригинално си е брюнетка. Онази не я знам, но жените принципно не са много автомобилни фенове. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #4859 Отговорено 2 Септември, 2019 Съботно утро. Семейство закусва в кухнята. По едно време на мама и татко им се приискало, намигнали си и мама казала: -Нещо не съм гладна, изгубих апетит-и се качва в спалнята на горния етаж. Таткото бързо си доял закуската и бегом и той там. Децата не разбрали какво става и баткото казал на малкия да отиде и да види каква е работата. Качил се малкият, след малко се връща на скорост и започва бързо да яде закуската. Баткото го пита: -Какво видя, защо така бързо ядеш? -Горе тате чука в задника този, който не си изяде закуската. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4860 Отговорено 2 Септември, 2019 Как се прецакаха умовете на социума, след като горният виц се смята за забавен. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4861 Отговорено 5 Септември, 2019 Как се нарича любовник на китайски? - Чук-чук-чао. А как се нарича съпруг? - Чат-пат-чук. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4862 Отговорено 5 Септември, 2019 След победата на Гришо над Надал. В Хасково се поздравяват с Григор Воскресе. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4863 Отговорено 5 Септември, 2019 Off Topic Надви Роджър Федерер, от 8-ми опит. Ще видим утре дали ще има "Воистину Воскресе"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2826 #4864 Отговорено 14 Септември, 2019 (Редактирано) - Абе Вуте, как се казва жена ти, бре? - Галя - А защо й викаш Жечка? - Ами галено от "ЖЕ"-точка. 😄😄😄 Редактирано 14 Септември, 2019 от dandilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4865 Отговорено 23 Септември, 2019 Инструкция за освобождаване от гнева: 1. Затворете очи. 2. Направете дълбоко вдишване и издишване. 3. Отворете едното око. 4. Прицелете се добре и стреляйте. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #4866 Отговорено 23 Септември, 2019 Французин, американец и българин си споделят по мъжки. Темата на разговора е "От какво се дразнят най- много жените им?" Французина: - Моята много се дразни, когато първо я лижа и след това правим секс... Американеца: - Моята жена пък се ядосва, когато първо правим секс, и после я лижа... Българина се почесал по главата и казал: - Мойта откача, когато след секс се избърша в пердето... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4867 Отговорено 24 Септември, 2019 Като гледам каква е анархия по пътищата, въобще не мисля да си купувам книжка 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #4868 Отговорено 29 Септември, 2019 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4869 Отговорено 1 Октомври, 2019 Неволно подслушан разговор до училище: Мамо к'во ста'а бе бате!? 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4870 Отговорено 3 Октомври, 2019 Мъж сваля мадама на бара, но нещата не вървят и той вади последният си коз. - Давам ти 10 бона, ако прекараш нощта с мен. Мадамата пали цигара и след няколко дръпвания приема. - Добре. Нека махнем 2 нули от сумата. Мадамата дръпва още веднъж пресмятайки на ум и се ококорва. - Ма ти мене за ква ме имаш? - Това вече го изяснихме. Сега само преговаряме за цената. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4871 Отговорено 4 Октомври, 2019 Пенисът написал молба: Моля да увеличите възнаграждението ми поради следните причини: – Занимавам се с физически труд; – Работя на дълбочина; – В работата се хвърлям с главата напред; – Не ми се плащат извънредни за работа през празниците; – Работя в обстановка с неблагоприятен климат; – Работната ми среда е с повишена температура и влажност; – Работното ми място е силно затъмнено и липсва каквато и да е вентилация; – Работата ми е свързана с непрекъснат риск от професионални заболявания. Отговор от Ръководството: След разглеждане на вашата молба и внимателно изучаване на аргументите ви, администрацията реши да отхвърли претенцията ви със следните мотиви: – Вие не работите на пълен осемчасов работен ден; – Вие заспивате на работа; – Не изпълнявате винаги указанията на ръководството; – Понякога влизате в непредназначени за вас помещения; – След работа оставяте работното място непочистено; – Не спазвате инструкциите по техника на безопасност (напр. не обичате да ползвате предназначеното за вас защитно облекло); – Пенсионирате се преди достигане на пенсионна възраст; – Не обичате да работите две или повече смени подред; – Често напускате работното място, преди да сте изпълнили нормата; И ако всичко казано дотук ви е малко, длъжни сме да ви съобщим, че нееднократно сте забелязван да влизате и излизате от работното място, носейки две чанти с неизвестно съдържание. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #4872 Отговорено 4 Октомври, 2019 Този го видях днес в дир-а и ми хареса: - Ученици, днес ще имаме контролно. - А калкулатори ще може ли да ползваме? - Да. - А транспортири? - Също може... Така, пишете тема на контролното - "Любовта в поезията на Ботев!" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #4873 Отговорено 6 Октомври, 2019 Всяка прилика с лица, събития и форуми е абсолютно случайна. Потребител 1: “Здравейте, може ли някой да ми помогне? Как мога да удължа един градински маркуч?” Потребител 2: “Защо искаш да го удължаваш?” Потребител 1: “Защото е прекалено къс?” Потребител 3: “Еми по-добре си купи един достатъчно дълъг!” Потребител 1: “Еми не ми трябва, само 5 метра не ми достигат?” Потребител 2: “Да, обаче един цял маркуч е винаги по-добре!” Потребител 3: “Оффф!” Потребител 4: “Какво офкаш, човекът просту пита как да удължи един мъркуч!” Потребител 5: “А ти по-дубре научи български първо!” Потребител 1: “по-дОбре!” Потребител 5: “Ей такива най-много ги обичам – молят за помощ, ама после се заяждат с другите за правопис!” Потребител 6: “Ей, все по-зле става в този форум. Аз когато съм удължавал маркучи, ти още прав под масата си ходил!” Потребител 1: “Еми кажи ми тогава как най-добре да го направя!” Потребител 5: “На твое място не бих го правил!” Потребител 2: “Още не си ми казал, защо искаш да го удължаваш, какво ще правиш с него???” Потребител 1: “Ще си поливам градината.” Потребител 7: “Е каква е тази градина?” Потребител 1: “Еми съвсем нормална градина” Потребител 9: “Без да ти се бъркам, ама нали ти е ясно, че някои растения не трябва да се поливат с много вода?” Потребител 4: “Офф, мамка му, той иска само да удължи един маркуч!” Потребител 7: “Ти не се бъркай бе, малоумник!” Потребител 4: “Абе гледай себе си бе, идиот!” Потребител 1: “Никой ли не може да ми помогне?” Потребител 12: “Абе стига си давал зор пък ти бе. Имаме си и друга работа, освен да отговаряме на някакви въпроси на новаците във форума!” Потребител 1: “Еми тогава защо отговаряш?” Потребител 13: “На много умен ли ми се правиш бе?” Потребител 1: “Не, просто искам да удължа един маркуч!” Потребител 2: “Преди 10 години удължавах един маркуч, който изкара една година само и от тогава само цели маркучи ползвам!” Потребител 1: “Е как го удължи де?” Потребител 2: “С удължител?” Потребител 1: “Т.е. сложи просто още един маркуч към него и така, или?” Потребител 10: “А защо не потърсиш в гугъл???” Потребител 1: “Еми потърсих там и ме препрати в този форум” Потребител 15: “Аз още ползвам лейка за поливане, няма нищо по-добро!” Потребител 17: “Ей да, спомням си. Какви времена бяха едно време. Ама в днешно време нищо не държи много, всичко се чупи бързо!” Потребител 1: “Да разбирам ли, че никой не може да ми каже как да удължа маркуча?” Потребител 15: “По-добре зарежи и поливай с лейка, тъкмо малко спорт!” Потребител 1: “Еми имам проблеми с гърба и не мога да ходя много и да нося тежко” Потребител 18: “Еми значи си на грешното място тук!!!” Потребител 5: “Точно!” Потребител 1: “Защо?” Потребител 17: “Еми това е градинарски форум, като не можеш да ходиш и да носиш тежко, отиди в медицински форум. Егати тъпака!!!” Администратор: "Темата е затворена, Потребител 1 беше блокиран заради спам!" 2 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4874 Отговорено 6 Октомври, 2019 Доктор се прибира навъсен от лов. Жена му: - Нищо ли не уби? - Не... - Ами да си беше седял в болницата... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #4875 Отговорено 14 Октомври, 2019 Не е виц, но за жалост е самата истина! Едно време пращаха мутрите да бият и застраховат, сега пращат превърнатите в бухалки - НАП, БАБХ и тем подобни... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4876 Отговорено 15 Октомври, 2019 Звъни Господ на дявола: - Извинявай че те прекъсвам, но тук според книжата ни е станала грешка. При теб незаслужено има един инженер. Прати го насам. - Ааа, за нищо на света. Тук ми е много полезен. Почисти соларните панели, сложи климатици, оправи асансьорите и ескалаторите. Стана тук по-добър курорт от твоя. - Ей, пращай човека че ще те мъкна по съдилищата. - Ти първо намери поне един адвокат при себе си. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #4877 Отговорено 15 Октомври, 2019 Моля за извинения, че го пускам в такъв вид, но така съм си го сейфнал на компа преди много години (2007) . Ако го редактирам, ще му се загуби част от чара. Петък вечер е - вънка мор, жега, пътната маркировка се изпарява от асфалта. Имам избор - да седим пред телевизора, докато некой политик бръмчи на микрофона и фърля слюнки по водещия, да се забия в рейсинк.бг/форум и да се заяждам с лапетата, или да запазя бегачката и да отида на пистата в Мочурище да видя докъде са стигнали бат Гугу и Ръчкатора с таблата. Реших да се поразоода малко, белким ми се развидели мъглата от сношното мошното... Влезох в гаража, па се зачудих...Коя ръчкавица да взема - ладата ли, ма тя па и изтекъл антифризо нощеска, че кучето огладняло и прегризало водните съединения. Викам - мохера, ма той пък му паднало гърнето че телта се олабила от многото коне. Метнах се на Запорожеца и отпраших. На първия светофар отворих жабката и почнах да бъзикам кранчетата за горивната смес, турих 50% газ, 50% бензин и 50% водка за да ми мерише на убаво, па и за да се отпотят уредите... Светна зеленото и настъпих педала. Тамън да спре да върти гуми и да почне да потегля се сетих, че трябваше на втора да тръгна, щото гумите са се поразплеле и ще изкифат всеки момент. Де толко акъл... контрирах опитите да занася наляво надясно, не защото не ми е кеф да го прави, ми щото немам дръжки и вратите се отварят... Вече към 150 на трета вдигнах гюрука, че почна да ми се откъртва облегалката за главата. Пууу дееба, как не я заварих бе. Пристигам аз на пистата, имаше некви косуърти, некви фиати се мотаха, само хабяха настилката с 10 секундните си времена. Оставих колата на паркинга, щото не ме пуснаха на пистата с нея и взех да зяпам. По едно време се ослушвам така към входа с едното око, чувам нещо бучи, трещи, мамата си бало...Тоя знае май какво е ауспуф от пожарогасител...Аз моя от коф помпа съм го правил и пак не вади такъв звук дееа. Насъбраа се народа, чаветата, циганки и парашутисти и взеха да зяпат. Надзърнах и аз - и въй. Един джуган осмак, от капака му стърчат директно колекторите, няма карбуратори, а бензина е заврян през един маркуч на щуцера за сервото. Баах, а изходящите направо през таблото, предната и задната седалка, през багажника отзаде на четири фунии и огин фърчи от тях. Викам си на акъла-тоя е от онея...Отивам на джама, тропам оня сваля - викам тии, от онея ли си? Той вика да бе, аз викам ааа, а пък аз съм от тея... Еййй вика, що не каза бе пич, аз мислех че не сме останале...А убава работа викам, айде един ластик да направим. Пича отзивчив, готово вика, извади си ластика от гащите и ми го подава. -Не бе бате, дай да разкършим гумите малко, да поначешем зверовете... -Ааа, ма тука мноо тесно бе, пък и хората пижамите са си облекли, ще заспиват вече, дай да не ги будиме. Пратихме некъв Ламбургин да съгледва пътя - връща се, чисто било. Като отидохме щех да го бия. Кво чисто, едни ми ти кофички от кисело млеко се валят, празни бирени бутилки "Славена"... Пътя беше 8 километра права отсечка, само с два три обратни завоя и един участък в ремонт. Екстра. Наредихме се на старта и гледам в огледалото за задно виждане едни ми се облакътили на задния капак и плякат карти, люпат семки...Натиснах копчето за отваряне на капака, а те не знаят, че отвътре съм подпъхнал две-три задни пружини от волга и една задна от трабант...За свежест... Застана един с едно яке да вее отпреде, ем старта да ни отброява, ем да вее да не прегреят колите. Махна два три пъти и тръгнахме...Аз съм ръгнал на пръва, гумите въртат, колата се носи, а налево, а надясно... еми некой е подложил тухли под предните гуми...Он (има предвид противника) и Он така, само дето не тухли са му подложили, ми една тревичка е защипал с вратата и пили гуми, пушеци се вдигат, ей-1500 коня е тва, не е шега работа. Заставаме пак, на чисто, турихме и един бас - който пръв мине звуковата бариера, ще оближе масления филтър на другия... Дадоха старт и тръгваме, тоя път и двамата на втора-моторите ръмжат, на него отзаде фъргат пламъци три метра, можеш кърначета да си опечеш, аз нямах, но една цигара си запалих, докато настъпвах педала с двата крака, по едно време включихме на трета, аз нервно ритнах бууст бутона за нитрото, колата се изстреля напреде, клапаните назаде през ауспуха, ма нема да спирам да ги събирам, гааааз, гааааааааз, настигам го, ивъй, кви са па тея зелени човечета на пистата... На него му написаха само фиш, на мене акт, не е честно. Фърлихме талоните и се върнахме обратно на старта, там народа пуснал Дискотека БООМ, и си денси... Той вдигна капака и скочи вътре да си настройва колата, аз отворих отзаде и налях още малко водка, белким проходи коня му с кон. Застанахме пак на старта, гаааз, втора трета, по едно време гледам със педала съм дръпнал и жицата на кампютера, откачила се е буксата за ограничителя на скорост и колата вияяяуууу... спирах, спирах, па спрях...Изпуших една цигара, оня идва отзаде-кво стана бе, помислих че си излетял за Берлин...Викам не бе, ритнах смукача без да искам.... 1:1 (предния път го броихме за негова победа, щото се отърва само с фиш. Заставаме трети път, набичил съм всичко на макс, екуто му трака аванса, уредите подскачат от силната радиация, печката е пусната, джамците са тръзнати доле, за да ме виждат всички... Осмака форсира, хвърчат огньове и осемамперови бушончета, пауър братяя, блескат светкавиците на фотоапаратите, аз си изчоплих остатъците от таратора от зъбите и се нахилих... Гаааз, втора, трета, пета, няма време за четвърта, задния джам се откъртва и пада, фаровете от силната струя се извъртат и почват да светят настрани, некъв овчар сере край пътя...Абе обстановката си е мамата бало, напекъл съм се на газта, пот се лее, пускам волана да си запаля цигара....Бавно задминавам мускала, на него въздуха му се процежда през решетката и пада нарязан на кубчета и зашеметен зад колата, той от зор завалията си отваря кенче загорка и отпива, открехва люка да влезе свеж въздух в купето.... и това му беше грешката. Внезапното отваряне на капачето за въздух нарушава грубо аеродинамиката му, от треста и петдесет километра в час, скороста му рязко започва да пада, бордовия му компютър блокира и се налага да започне да спира, аз победоносно отхвърчавам с триисе метра преднина, и спираме край пътя-хвърлям един поглед към монитора на бордовия компютър, кво да видя-уиндоуса забил, за една броика да си разруша двигателя, а що водка съм му налял... Викам му - евалата братчето ми, са поне съм пич, нема да ми лижеш филтъра, ми дай да си сръбна от бирата, да полюпим малко семки, и да ставаме да се прибираме вкъщи, че ми се схвана задника от толкова зор. А той се хили-е мое ли да ми го сравниш с нещо тва бе...И карането по парапета на цариградско с мотопед с кош не е толкова забавно. 2 3 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4878 Отговорено 16 Октомври, 2019 Евала че го пазиш и "ни гу барай". Виж има ли още некое скътано нейде по харда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4879 Отговорено 16 Октомври, 2019 Прибирам се - жената изчистила, наготвила, не дудне, гледа ме в очите. - Скъпа, ей това е любов, щастие и домашен уют. - Да скъпи, и това е, но в конкретния случай са мигач, калник и огледало. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4880 Отговорено 16 Октомври, 2019 (Редактирано) Решила акулата да учи малкото акулче как се ловува. Видяли един тюлен и акулата казала на малкото - гледай как се прави,гмурнала се на дълбоко,изстреляла се на горе и хам лапнала тюлена. - Видя ли ,мамо,-да видях казало малкото акулче. Продължили и видяли един Морж. Веднага акулата казала на малкото да гледа,повторила процедурата и с моржа и попитала акулчето - видя ли. - Да ,мамо видях. Продължили по на татък и видяли един сърфист. - Хайде сега е твой ред казала Акулата,но при този преди да се гмурнеш и да го лапнеш първо направи две-три кръкчета около него. -Защо да го обикалям,не може ли направо да се гмурна и да го хапна попитало акулчето? -Може,защо да не може,но е добре първо да се изходи,добре да се изходи. Редактирано 16 Октомври, 2019 от Митко Йотов 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове