Ivan_Ch 315 #5481 Отговорено 10 Септември, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Живко_Минев 2 #5482 Отговорено 12 Септември, 2020 Две баби вървели и едната казала. - Как се казваш? А другата отвърнала. - Спешно ли ти е? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1235 #5483 Отговорено 13 Септември, 2020 Канибал пита мисионер, който се опитва да го убеди да не яде хора: - Добре де, ако Господ не е искал да ядем хора, тогава защо ги е направил от месо? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Живко_Минев 2 #5484 Отговорено 14 Септември, 2020 (Редактирано) ТЪП ВИЦ Две кифли били в фурна едната казала много ми е горещо а другата казала а говореща кифла (Нарочно го направих) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Редактирано 14 Септември, 2020 от Живко_Минев 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5485 Отговорено 15 Септември, 2020 Отишло едно овчарско куче в гората и нещеш ли нападнало го глутница вълци. Кучето се примолило- оставети ме живо, аз ще ви показвам откъде минават овцете, ще отбиваме по някоя за храна и така ще живеем заедно. Вълците се съгласили и наистина всичко вървяло така добре. Но след време настанала зима, вече нямало овце, вълците огладняли и.... изяли кучето. Зарили кокалите, сложили цветя и решили да направят надгробна плоча. Чудили се какво да напишат- "От приятилите", не върви, изяли го. "От враговете" също, нали яли и пили заедно. Накрая написали нещо средно - "От колегите". 3 1 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5486 Отговорено 16 Септември, 2020 из фейса: Искам, брат" чет, да съм тиган! Задникът- на топло, корема- пълен и жената да ме държи за дръжката! Минке,какво правиш,ма? - За пари всичко,Тоше!От свирки,до самолети,но никой не се интересува от авиация... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 609 #5487 Отговорено 16 Септември, 2020 -Иванчо,какво най-много обичаш от геометрията? -Междубедрения триъгълник, Госпожо! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5488 Отговорено 17 Септември, 2020 - Скъпи, ако съм гола с шише ракия,какво би искал да направя за теб? -Шопска салата...! 1 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5489 Отговорено 17 Септември, 2020 -Така или иначе,в мен няма да се усъмнят! - си каза баба Гена и написа "Х*й" в асансьора! 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5490 Отговорено 17 Септември, 2020 Моля, въведете вашата парола! - "рози" - недостатъчен брой на символи в паролата - "розови рози" - паролата трябва да съдържа поне една цифра - "1 розова роза" - паролата не трябва да съдържа празни полета - "1розовароза" - паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа - "1шибанарозовароза" - паролата трябва да съдържа поне една главна буква - "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА" - паролата трябва да съдържа поне една малка буква - "ШибанаРозоваРоза" - паролата трябва да съдържа поне една цифра - "1розоваРозаДаТияНавравГъза" - тази парола вече е заета 2 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5491 Отговорено 18 Септември, 2020 Какво казва мъжът на жена си, когато тя, с куфар в ръка, му казва - "Това е краят. Напускам те, отивам при друг." : Атеист: - "Не вярвам." Будист: - "Стига да си щастлива." Католик: - "Аз съм виновен." Евреин: - "Ще ти го върна." Православен: - "Стига да е от нашата вяра." Агностик: - "Не може ли да си и с двама ни?" Мюсюлманин: - "Една повече, една по-малко..." Меланхолик: - "Ще се самоубия!" Холерик: - "Ще те убия!" Апатик: - "Добре." Песимист: - "Знаех си..." Оптимист: - "Задръж ключа - за всеки случай." Реалист: - "Взела си моя куфар." Наивник: - "Кога ще се върнеш?" Рационалист: - "Нямаш аргументи." Скептик: - "Сигурна ли си?" Романтик: - "Но аз те обичам!" Философ: - "Защо точно днес?" Адвокат: - "Това ще ти струва скъпо..." Банкер: - "Това ще ми струва скъпо..." Либерал: - "Най-сетне свободен!" Комунист: - "Длъжен съм да те деля с други." Природозащитник: - "Вземи колелото." Социалдемократ: - "Уважавам решението ти." Българин: - "Да вървиш на майната си." 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #5492 Отговорено 18 Септември, 2020 Birev ме провокира за други реакции ТИПОВЕ ПРЪДЛЬОВЦИ: Културен – пърди и вика: "Пардон!" Двуличен – пърди и вика: "Кой пръдна?" Циничен – пърди и те гледа право в очите. Кавалер – пуща дамата първа да пръдне. Песимист – още не пръднал, си мисли, че се е насрал. Безобразен – пърди от кеф. Сноб – пърди само сред добри приятели. Чувствителен – пърди и вика: "Ах!" Сантиментален – пърди и си мисли: "Какво ли щеше да е, ако не бях пръднал?" Припрян – едвам чака да пръдне. Възпитан – иска разрешение да пръдне. Дискретен – пърди и вика: "Нека да остане между нас!" Реалист – смята пърденето за природна работа. Егоист – пърди само за себе си. Суетен – пърди и чака да му ръкопляскат. Срамежлив – пърди и се изчервява. Тайнствен – не пърди току така. Лъжец – пърди и вика: "С уста пръднах!" Флегматичен – пърди дълго и протяжно. Колегиален – разрешава и на другите да пръднат. Скъперник – пърди само в затворена стая. Шегобиец – пърди и вика: "Който пърди, зло не мисли!" Некадърен – напъва се цял ден и никак не може да пръдне. Оптимист – пърди и се надява никой да не го чуе. Пенсионер – пърди и вика: "По наше време по-хубаво пърдяха." Куцуз – пърди и се насира в гащите. Хвалебствен – пърди яко всички да го чуят. Наивен – пърди и мисли, че е направил добро дело. Чревоугодник – пърди и вика: "Страхотно приятно мирише!" Спортист - ако някой пръдне веднъж, той ще пръдне два пъти да подобри рекорда 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5493 Отговорено 23 Септември, 2020 Тези, които напипват с пръсти USB входа на задния панел на компютъра нямат проблеми с момичетата... 😅😅 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #5494 Отговорено 24 Септември, 2020 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5495 Отговорено 26 Септември, 2020 В централата на БМВ прослушват последните 5 секунди от черните кутии след фатални инциденти в различни държави. Германия: - Scheiße, Scheiße, Scheiße... САЩ: - Oh shit, man, shit, fucking shiiittt... Турция: - Аllah bizimle birlikte olabilir... България: - Глей на втора кво прай! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5496 Отговорено 2 Октомври, 2020 ....и със чисто нови,4-та и 5-та скорости😁! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5497 Отговорено 2 Октомври, 2020 Приказват си двама счетоводители: -Нашият шеф е просто нетърпим-казва единият-Как може да се работи толкова време без отпуска?! -Имам идея как да си спечеля поне 2 дена почивка-казва другият и се провисва от една тръба на тавана с главата надолу. Влиза шефът: -Какво става тук? Вие за какъв се мислите, та висите от тавана? Счетоводителят: -За нищо особено. Аз съм лампа и осветявам помещението. Защо да не вися от тавана? -Знаете ли какво-казва шефът-мисля, че сте твърде преуморен. Отивайте си вкъщи и една седмица да не ви виждам тук! Счетоводителят си събира нещата и си тръгва. Колегата му също започва да си събира вещите. -А Вие къде?-пита шефът -Аз на тъмно не мога да работя. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5498 Отговорено 6 Октомври, 2020 Минути до затваряне на магазина. Умореният продавач се кани да си тръгва. Влиза 1 бабичка. - Ох, за малко да ви изпусна! Пилета имате ли? Продавача вади последното пиле от фризера и го слага на кантара. - Точно 1 килограм. - А по-големи нямате ли? Продавача прибира пилето във фризера и го вади обратно. Слага го на кантара и натиска леко с пръст. - Това е кило и половина. - Чудесно! Двете ще стигнат за всички гости. Опаковайте ми ги моля. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 609 #5499 Отговорено 7 Октомври, 2020 Системен администратор седи в бар и пие бира. Приближава се младо момиче и закачливо пита: – Извинете, колко е часът? Сисадминът сграбчва ръката й, тя кокетно започва да премигва, а той показвайки й часовника на ръка й, с досада в гласа, казва: – ЕТО ТУК… ВСИЧКО Е… НАПИСАНО!!!!! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5500 Отговорено 7 Октомври, 2020 Говорят си двама Евреи: - Аврам, знаеш ли, че нашият приятел Муше е станал педерас? - Какво?!!! Да не би да е спрял да си плаща? - Не бе, в добрия смисъл на думата. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5501 Отговорено 9 Октомври, 2020 - Докторе, всяка вечер сънувам мишки играещи футбол? - Ето ви тези хапчета, вземете 2 тази вечер! - Може ли утре, че довечера са финалите? 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1235 #5502 Отговорено 9 Октомври, 2020 Бръснарят вече на два пъти е порязал клиента и за да замаже положението, се опитва да завърже някакъв разговор: - Извинете, Вие не сте ли идвали и друг път при мен? - Не! Ръката си загубих при трудова злополука... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #5503 Отговорено 9 Октомври, 2020 Един си поръчал от Китай "препарат за хлебарки". Спазил точно дозировката, но хлебарките се увеличили. Писал на производителя дали не трябва да се увеличи дозата. Отговорили му: "Може, но тогава хлебарките стават много едри и не толкова вкусни." Жена в сервиз. Майстора: - Госпожа, за смяна ви е тампона! Жената ужасно възмутено: - Какъв е тоя сервиз? Аз искам да ми кажете какво не е наред с колата ми... Айфон 12 Pro е толкова як, че ако изтриеш някой от контактите си, той умира в реалния живот. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5504 Отговорено 11 Октомври, 2020 Стои си заека на едно пънче и пише нещо... Минава покрай него лисицата и го пита: - Какво пишеш, зайо? - Дисертация. - За какво? - За това как зайците ядат лисици. - Че къде си виждал такова нещо? - Ела с мен и ще ти покажа... След известно време заека пак седи и пише нещо. Минава вълкът. - Какво пишеш, дългоухи? - Дисертация за това как зайците изяждат вълците. - Ти да не си откачил? - Ела с мен и ще ти покажа... Следваща картина: заекът пише, идва мечката. - Какво пишеш? - Дисертация за това как зайците изяждат мечките. - Къде си видял такова нещо? - Ела с мен и ще ти покажа... Последна картина: пещера... планина от лисичи, вълчи и мечи кости... а в средата, огризвайки кокалче, лежи огромен лъв. Поука: Важна е не темата на дисертацията, а кой ти е научен ръководител.... 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5505 Отговорено 12 Октомври, 2020 Фактът, че медузите са оцелели повече от 650 милиона години без мозък, дава надежда за много хора. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5506 Отговорено 12 Октомври, 2020 - Ще ми дадете ли едни чистачки за Реното? - Офертата Ви е добра, но не правим бартери! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5507 Отговорено 12 Октомври, 2020 На една абсолютно черна планета с една много черна звезда, в една черна, черна галактика , седели двама уникално черни човека, и по едно време единия от тях казал: - А ве, браТчет, май не трябваше да ги горим всичките тия гуми , а! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5508 Отговорено 16 Октомври, 2020 - Скъпи, защо гледаш записа от сватбата ни отзад напред? - Еми, виж как добре се подреждат нещата! Оркестърът ми връща парите, а баща ти те отвежда от мен. 1 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5509 Отговорено 16 Октомври, 2020 - Сексът след 50 е страхотен. - То и след 100 е готин! - Да, на някои им се получав дори и след литър! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5510 Отговорено 17 Октомври, 2020 Двама приятели умрели едновременно. Само дето единият бил разквартирован в рая, докато другият - в ада. В рая не било зле, но било някак скучно - по цял ден амброзия, пухкави облачета и херувимчета с арфи... И точно когато му било съвсем скучно на нашият герой, получил картичка от приятеля си, който бил в ада. На картичката се виждал бар с високи столчета, цветомузика и всичко както си му е редът. На самия бар с чаша в ръка бил седнал неговият приятел, а две страхотни мацки седели в скута му. Нашият герой не издържал и отишъл при Св. Петър, започвайки още от далеч: - Свети Петре, моля те премести ме в Ада, тука е ужасна скука! - Момче, ти да не си прекалил с амброзията? Защо ще искаш да ходиш в ада, като там е само скръб и скърцане със зъби? - Ами, виж каква картичка ми прати моят приятел от там. Никаква скръб, виж - бар, музика, жени, пиене... Свети Петър се разсмял: - А бе, момче, това е дяволска пропаганда! Виж чашите, те са с дупки. Жените пък са без. А музиката... - тя е на Азис... 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #5511 Отговорено 18 Октомври, 2020 Дядо, вие като млади правили ли сте френска любов ? - Бе, не знам какво е френска любов, ама много ги мандръсахме у главите! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 609 #5512 Отговорено 18 Октомври, 2020 "Ние поне стигнахме до нечия врата" - ГДБОП към националите ни по футбол. 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 609 #5513 Отговорено 21 Октомври, 2020 Мъж кандидатства за работа. – Извинете, това ли е личен състав? – Това е HR! – OK. I’m here to get a job, and then I’m gonna f*ck you in every hole. – … ъ-ъ-ъ, може ли на български? – Това личен състав ли е? – Ъ-ъ-ъ... да. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #5514 Отговорено 25 Октомври, 2020 В България се провело масово тестване на населението за наличие на мозък. 100% от тестовете били положителни. Но 50% от тестваните нямали симптоми. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5515 Отговорено 25 Октомври, 2020 Събрали се в командировка румънец, сърбин и грък, па отишли уикенда на риболов. Хванали златната рибка. Абе, при тея българите я колко е красива природата! Може ли да ги уредиш с някое природно бедствие? Зачудила се рибката, но нали и било в длъжностната характеристика да изпълнява безприкословно - обещала. След час, звънят им телефоните: в Румъния земетресение, в Сърбия наводнение, а в Гърция ветрове невиждани. - Абе рибке, що така стана? - Оо, извинете момци, гледала съм стара карта. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #5516 Отговорено 28 Октомври, 2020 - Иванчо, кажи ми поне една формула, че да ти пиша 3-ка? - Формула 1 госпожо! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 609 #5517 Отговорено 29 Октомври, 2020 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5518 Отговорено 30 Октомври, 2020 Циганче при шивач. - Чиче, заший на това копче един балтон бре, да видим дали си майстор. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 609 #5519 Отговорено 30 Октомври, 2020 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5520 Отговорено 31 Октомври, 2020 Тази година в България няма да празнуваме Halloween, поради заболяване на Тиквата. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове