Jump to content

Живко_Минев

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

1 Последовател

Относно Живко_Минев

  • Ранг
    Авто монтьор
  • Рожден ден 17.11.1987

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2011 2.0 150к.с.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Последни посетители

715 профилни разглеждания
  1. ТЪП ВИЦ Две кифли били в фурна едната казала много ми е горещо а другата казала а говореща кифла (Нарочно го направих) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  2. Е да разбира се но питам защото изкам не само да чета а и хора който имат ПО-ГОЛЯМ опит😃
  3. Това е както се вижда на снимката там👇 че е обикновено 5W 30 Извинявам се ако е размазано но се вижда. Поздрави!
  4. Наруши едно правило админа ще ти го обясни. Elf е по ефтина а Ravenol-а е по скъп сравнявам сребърния Ravenol защото са еднакви като цена но Ravenol-а е малко по-добър (сребърния). Поздрави!
  5. Благодаря че се озова на помощ това ще ми е трета кола и аз стискам палци на 17-сти да няма никакъв проблем с нея.
  6. Много се извинявам но не разбрах последните две изречения. Да евтините са сребърните а скъпите златните зависи и от модела но 5W 40 или 5W 30 са евтини а повечето коли са с тях не работя с никакви марки просто хората са доволни. Поздрави!
  7. Здравейте колеги! Искам да си купя една S2000 и ще се допитам до вас дали да я взема заслужава ли си и после ще пиша и в тунинг ако я одобрите. И ми кажете минусите. Благодаря! (предварително) Поздрави!
  8. (Моля колегата модератор да ме извини за това - ще е последна тема тук) Ами колега @simo vtecman препоръчвам го, защото е средно като цена и качество. Поздрави!
  9. Ами аз препоръчвам най-вече Elf защото е средно като клас цена и качество. За Castrol най-вече edge защото е най-добро и като цяло започнаха да ги правят качествени. Сега за маслата Shell helix предишната ми кола беше Honda civic 6 ген. Но я продадох миналата година Април и я карах с Shell helix колата беше рай и още ползвам това масло. И за Ravenol (златното е по-добро и по-скъпо) това е като Elf-a среден клас и цената е добра. (Ако имате въпроси за друго примерно тотал ми пишете тук) Поздрави!
  10. Да и при мене така кутията от вътре беше ръждясала 😑
  11. Ще ти кажа какво да направиш но първо спокойно няма нищо лошо като запалиш двигателя дръж на 3000 оборота за 10сек и после пусни и ще се върне на 1000 оборота също така не е зеле да смениш маслото на всеки 8000км. или на 10месеца казвам толкова рано защото трябва да се види кое масло е най - добро за теб как да го разпознаеш Ами колата трябва докато си караш (след 500км.) Да е тиха и мощтна и аз ще ти кажа 3 такива и очаквам отзиви за всяко (ако може модератора да позволи защото ще е примерно на всеки 8000км. Или на всеки 10 месеца ето ги и тях: Castrol edge 5W 30 другото е Shell helix ultra пак 5W 30 и Ravenol FEL 5W 30 карай само с 5W 30 и слагай 4,2 литра и ми кажи от кое си най доволен и ако може да ми кажеш какво ти е маслото сега.
  12. Две баби вървели и едната казала. - Как се казваш? А другата отвърнала. - Спешно ли ти е? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  13. Не се панирай няма страшно просто отиди до сервиз и им кажи да го видят и те ще кажат дали е задължително или може примерно след 1000 км.
×
×
  • Създай нов...