ceco_accord 6704 #201 Отговорено 18 Април Но това да се качиш зад волана пил, или дрогиран е висша низост, а наще мерзавци упорито не искат да вкарат тез индивиди под "предумишлен опит за убийство". Как да живеем и оцеляваме сред полу и пълни идиоти!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1870 #202 Отговорено 18 Април Преди 4 часа, ceco_accord написа: И сме щастливи че се е прибрал, все едно си каца от трансгалактически полет. Дип че е разумен и с маломощна колца, а не некой нервак с баварка, не че това е гаранция. Познато,чувствата са идентични и в нашия семеен хабитат! Господ да ги пази! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #203 Отговорено 19 Април Нали не летят по-бързо от ангел-хранителят си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #204 Отговорено 22 Април А бее, тОа Митов опрай външните ни "болести", а ся са фанАл и с "вътрешните". Хой го назначи да пълни касичката???? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 706 #205 Отговорено 11 Май Снимката е от пост на Диана Русинова във фейсбук. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3048 #206 Отговорено 11 Май Леле, мале...! Тоя ребус, ако го дадеш на някой супер компютър да го реши, ще му изгорят транзисторите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 706 #207 Отговорено 11 Май Караш автомобил с всички съвременни системи (вкл. и разпознаване на пътни знаци), стигаш до въпросното кръстовище и се чува глас от борд компютъра "Моля те върни ме в магазина! Тук не е за мен" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #208 Отговорено 11 Май Off Topic Ба, нищо няма да каже, щот ще се бъгне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 163 #209 Отговорено 11 Май И тази тема се превръща в поредната изповед искрено и лично за битието и страданието на Цецо и синковеца. С любезната подкрепа! Колкото до снимката със знаците твърдо е фейк. Знаците поставени в тревата например къртят. Поздрави и успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #210 Отговорено 11 Май Off Topic Имаше такова предаване, но не ми действаше градивно и не го следах. Ако и при теб е така с моите изяви, сори и не ме чети, а ако съм ти нанесъл ментални щети - извинявай - без да ТЕ искам! В това което споделям, не аз (и той) сме важни, а посланията, но ако не стига до теб ... и това не е важно - всеки си има мироглед. Бъди здрав и не съди, а сади. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #211 Отговорено 12 Май И този знак е в тревата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 706 #212 Отговорено 12 Май Off Topic А колко има в храстите и клоните на дърветата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1190 #213 Отговорено 12 Май Всичко това е олицетворение на обществото ни. Това е истината за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #214 Отговорено вчера в 07:06 Последно, какво приеха вчера 240-те? ТОЛ камерите ще засичат средна скорост само по магистралите, или навсякъде? Доколкото схващам законът дава право на КАТ да решават къде, без да уточнява, а те смятат само по магистралите да е. Има ли яснота по схемата за попълване на бюджета чрез масови глоби, или все пак има някакъв разум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1375 #215 Отговорено преди 13 часа Това със средната скорост според мен е за големите джигити които взимат София Бургас за два часа без да спират и карат само в лявата лента. За другите водачи това не е възможно. Не знам с автобусите и тировете как ще стане тъй като при тях максимална скорост по магистралите е различна, може би и тук ще се надгражда системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #216 Отговорено преди 12 часа Аз съм ОК да е само по магистралите и именно за таквиз джигити, но ако го въведат и по нормалните шосета, тогава ще патим. Да видим кога ще го въведат и как ще го адаптират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #217 Отговорено преди 23 минути То една велика магистрала, тотал щета е. Това със средната скоро е хубаво, но да се види колко хора ще изгорят. Не съм гледал закона какъв е и с колко над средната скорост ще ти взимат книжката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове