Jump to content

Mys7Ic

Фен
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от Mys7Ic

  1. Аз съм с халогенни крушки. Може ли да ги сменя с LED?
  2. Ако може да използвам темата на колегата. При мен като зацепи компресора на климатика има потракване и отделно вибрации на волана . Когато натисна педала на съединителя на трансмисията изчезва този шум. По принцип аксиалния лагер ми има леко шум. Да не би този резонанс да е от омекнали пружини на феродовия диск защото като я карам колата го няма това нещо, а като е на свободна няма товар. Иначе си охлажда добре макар, че често се пуска компресора. Първо ще го проверя за достатъчно фреон. Някой друг имал ли е такъв проблем?
  3. Здравей, Аз смених левия стоп с такъв от алиекспрес за към 90 лв. Качеството е добро и засега нямам проблеми. А това дали ще претърпи щета никой не може да каже.
  4. Трябва да стане, но ще ти иска програмата пин код. В Хонда ще ти го кажат по шасито. Другият вариант е да се свали имо кутията и да се прочете кода с програматор. Разгледай и това https://blog.uobdii.com/honda-accord-v6-2007-all-keys-lost-hds-him-made-new-keys/
  5. Аз имам англичанка Сивик 6 ген., там чипа в ключа е ID33. За японските не знам какъв чип са слагали. С Хонда HDS и червения ключ би трябвало като се избере all keys lost и да може да обучиш нов ключ, но е важно с какъв чип работи твоят имобилайзер. Нямаш ли някой познат с японска версия и да прочете чипа с xhorse? И е много важно с червения ключ да не опитваш да стартираш колата защото ще изтрие инфото в имобилайзера.
  6. Тя грешката е стара понеже е бил слаб акумулатора и нормално да я запише. По принцип от слаб акумулатор не светва чека, ще ти светне символа за акумулатор (примерно ако не зарежда динамото).
  7. Попитай в автосервиз Микрон Доцев. Имат клипчета във фейса и правят подобни ремонти. Но определено слагат нови уплътнения на шибедаха и подобни на по-нови коли. На стара кола не знам дали ще обърнат внимание.
  8. Снимай къде точно има теч на вода. Аз имах теч, който идваше от горната част на челното стъкло и мокреше кората на предната лява греда. Сложих силикон за стъкла и вече нямам теч.
  9. Сега видях, че имам много малко теч от тапата. Някои я залепват, но аз не съм. Отпред леко оливаше с оригиналната гарнитура, която беше на 30 хил. и слагайки само новите шайби, вече 15 хил почти няма теч.
  10. Без силикон. Даже имам 2 развалени шпилки на главата, преди са натегали здраво. Едвам ги докарах до силата на завиване. Още малко щяха да превъртят гайките.
  11. Аз купих гарнитура с шайбите комплект на Victor Reinz 15-40047-01. Използвах само шайбите и си оставих старата оригинална гарнитура. Вече над 15хил. км. няма и капка масло. Шайбите оправиха нещата, но затегнах всичко с динамометричен ключ като следвам последователността. Може да направя снимка да видите, сиг. вече ще хване прах по главата.
  12. Ако се изключи няма да ти дава грешката но пък на технически преглед, ако наистина катализатора е менте ще покаже повече вредни емисии. Но все пак ти си на газ и може да нямаш проблеми.
  13. Същият номер трябва да бъде абс модула.
  14. Разбира се, че някой нов катализатор на евтина марка може да прави проблеми. Няма как да филтрира вредните емисии като нов оригинален...
  15. Смени сондата след катализатора. Тя отчита, че не работи катализатора но може да се е повредила вече и да не отчита коректно сместа.
  16. Акорд 8 ген., 2.0 бензин и ръчка харчи под 7 извънградско. И интериора си е много качествен, на фона на новите коли в момента с евтини и корави пластмаси.
  17. Само трябва да легне цокъла на 2-те дупчици кръглите. И да се закачи скобата да я закрепи крушката. По принцип аз сложих плюса и директно я качих. Направих после снимки да видя, че лежи добре. Ще кача снимка при извадена изхорялата. Да видиш изрязаното на цокъла е от лявата страна и как се слага кабела.
  18. Нищо не свалям. Единствено вдясно пречи гърлещника за казанчето за водата за стъклата и го помествам.
  19. Аз съм с халогенни крушки H1 на късите, сменявам ги без да свалям бронята. Обаче е много кофти и става с тънки ръкавици, защото обива много на пръстите докато се развие леко капачката.
  20. Има датчик за налягането на турбото (мап сензор) във всмукателния колектор. По принцип на много коли се зацапва с масло и дори хваща нагар и със спрей за дебитомери се почиства или заменя.
  21. Аз карам с Castrol 10w40 вече 140Т км. и върви повече от 3 ген. ЦРВ 2.0 150, особено на старт. И при нормално каране извън града харчи 10-10.5 литра газ.
  22. Може да се пробва обучение на стъпковото моторче. Възможно е и нещо да не напаснали при сглобяването и да смуче въздух.
  23. Не може ли да се програмират да светят дългите през деня (примерно на 40 %). И така ще бъда на автоматичен режим постоянно. Като е тъмно ще се пускат късите.
  24. Казваш Phonebook и ти изброява какво може да правиш. Ти казваш Receive contact. Системата те изчаква да прехвърлиш контакт от телефона към нея. После те пита за име (произнасяш примерно Иван) и го запаметява. За да избереш номера казваш Dial, пита те на кой искаш да се обадиш и както си го записал, така пак произнасяш името.
  25. Да, но преди това примерно ако си синхронизирал твоя телефон трябва да му изключиш bluetooth и след това един по един останалите.
×
×
  • Създай нов...