webster 9 #2801 Отговорено 19 Май, 2016 Днес свалих и препоих малкото дисплейче с градусите на климатроника и часовника. Засега не гасне по дупките. Ако след седмица не е изгаснало ще го броя за оправено 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #2802 Отговорено 19 Май, 2016 Колеги, гледам на една обява за Акорд, дисплея на навигацията изглежда така: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1463695351p.png Това някакъв проблем ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2803 Отговорено 19 Май, 2016 Колеги, гледам на една обява за Акорд, дисплея на навигацията изглежда така: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1463695351p.png Това някакъв проблем ли е? Не се вижда какво пише, но май няма опция за кликване на екрана, а и отзад има някакъв текст...Когато се даде на контакт, на екрана излиза синкав прозорец като показания, не помня какво пише, но на него има "бутон" OK, ако го кликнеш картата излиза, ако не кликнеш след 10-15 сек изгасва екрана...Не съм пробвал ако е изваден диска за навигацията какво показва. Говоря за фейслифта, показаната кола е преди фейса, не знам дали има разлика... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2804 Отговорено 20 Май, 2016 (Редактирано) Проблема от тази снимка е, че не гасне лампата Check Engine A навигацията, вероятно е без диск Редактирано 20 Май, 2016 от ВесКо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2805 Отговорено 20 Май, 2016 Колеги, гледам на една обява за Акорд, дисплея на навигацията изглежда така: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1463695351p.png Това някакъв проблем ли е? Според мен няма диск в ДВД-Рома или ако има, не може да го прочете. Колата е явно само на контакт, защото таблото свети като коледна елха, така мисля понеже се вижда че оборотомера показва 0. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #2806 Отговорено 20 Май, 2016 Колеги, гледам на една обява за Акорд, дисплея на навигацията изглежда така: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1463695351p.png Това някакъв проблем ли е? Според мен няма диск в ДВД-Рома или ако има, не може да го прочете. Колата е явно само на контакт, защото таблото свети като коледна елха, така мисля понеже се вижда че оборотомера показва 0. Колата ОЧЕВАДНО е на контакт, но "чек-енджин" лампата трябва да изгасне преди да запалиш! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #2807 Отговорено 20 Май, 2016 Колеги, гледам на една обява за Акорд, дисплея на навигацията изглежда така: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1463695351p.png Това някакъв проблем ли е? Според мен няма диск в ДВД-Рома или ако има, не може да го прочете. Колата е явно само на контакт, защото таблото свети като коледна елха, така мисля понеже се вижда че оборотомера показва 0. Колата ОЧЕВАДНО е на контакт, но "чек-енджин" лампата трябва да изгасне преди да запалиш! Като цяло какво мислите за тази обява и този автомобил....поне от това което може да си види по снимките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2808 Отговорено 20 Май, 2016 Дай цялата обява, а не само снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #2809 Отговорено 20 Май, 2016 Дай цялата обява, а не само снимка Хаха да, сега видях че на съм пратил обявата. http://www.mobile.bg/11462646490940390 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2810 Отговорено 20 Май, 2016 Не съм в час за цените в БГ, ама за 12г кола, над 200х.км, даже не е фейслифт, не са ли много кинтите? Колко свалят търговците при пазарлък/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2811 Отговорено 20 Май, 2016 Не съм в час за цените в БГ, ама за 12г кола, над 200х.км, даже не е фейслифт, не са ли много кинтите? Колко свалят търговците при пазарлък/ Некоректно е да сравняваш Хонда с другите марки коли. Нашите коли са много по-надеждни от останалите и затова държат цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2812 Отговорено 20 Май, 2016 Не съм в час за цените в БГ, ама за 12г кола, над 200х.км, даже не е фейслифт, не са ли много кинтите? Колко свалят търговците при пазарлък? Некоректно е да сравняваш Хонда с другите марки коли. Нашите коли са много по-надеждни от останалите и затова държат цени. Е, не ги сравнявам, просто ми е странно почти годишна заплата (грубо казано) за 12г кола, каквато и да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2813 Отговорено 20 Май, 2016 (Редактирано) Всеки си решава сам. Редактирано 20 Май, 2016 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #2814 Отговорено 20 Май, 2016 Е каква друга читава кола може да се вземе за 8-9 хил. в този клас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #2815 Отговорено 20 Май, 2016 Правилно ги е изчислил колегата за 12-те заплати,но други са виновни за мизерния ни стандарт в който живеем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2816 Отговорено 20 Май, 2016 (Редактирано) Е, не ги сравнявам, просто ми е странно почти годишна заплата (грубо казано) за 12г кола, каквато и да е... Е, ти ги сравняваш с колите с десен волан, както и заплащането на острова и затова ти се струва странно. На всеки е ясно, че колите най-бързо се обезценяват именно в Англия. Като цяло, колата от обявата изглежда ок, като изключим проблема с грешката, която излиза на таблото Редактирано 20 Май, 2016 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2817 Отговорено 20 Май, 2016 Е, не ги сравнявам, просто ми е странно почти годишна заплата (грубо казано) за 12г кола, каквато и да е... Е, ти ги сравняваш с колите с десен волан, както и заплащането на острова и затова ти се струва странно. На всеки е ясно, че колите най-бързо се обезценяват именно в Англия. Знам, че има разлика в стандартите, но не това имах предвид, просто така ми се стори..., но щом цената е ОК, добре. За обезценяването на Острова съм споменавал причините- ограничен износ заради волана, достъпен лизинг за нови коли за всеки работещ, скъпи ремонти по сервизите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2818 Отговорено 20 Май, 2016 Аз не следя цените на обявите, но при пазарна икономика, то те се образуват сами, според търсене и предлагане. (Кога ще покажеш бензинката, която купи?) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2819 Отговорено 21 Май, 2016 Аз не следя цените на обявите, но при пазарна икономика, то те се образуват сами, според търсене и предлагане. (Кога ще покажеш бензинката, която купи?) Така е, пазара ги определя... Бензинката е същата като дизеловата, по-читав цвят и парктроник, без навигация и тракшън. Липсват и бутоните долу в ляво на волана, май за управление на телефон, гласови команди...които не съм ползвал никога. И двете са Executive. До края на месеца е платена пътната такса и на двете. (заболя ме сърцето- на дизела беше £145, на бензиновата е £270, тук е само според емисиите). Другата седмица ще почистя старата, ще прехвърля застраховката на новата и обявявам първата за продажба... Отзад е новата на първата снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2820 Отговорено 21 Май, 2016 Честита нова кола! Моля обаче тук да се коментират само неща свързани с Акорд 7, а не за пазарна икономика, стандарт на живот, справедливост на заплатите и подобни - тези мнения са за раздел off-topic. Направих специална тема за обсъждане на коли от обяви: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=101162 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #2821 Отговорено 21 Май, 2016 Ще бъда благодарен, ако някой пусне линк или публикува ръководство на потребителя за Акорд 7 на български език. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #2822 Отговорено 22 Май, 2016 (Редактирано) Не съм в час за цените в БГ, ама за 12г кола, над 200х.км, даже не е фейслифт, не са ли много кинтите? Колко свалят търговците при пазарлък? Некоректно е да сравняваш Хонда с другите марки коли. Нашите коли са много по-надеждни от останалите и затова държат цени. Е, не ги сравнявам, просто ми е странно почти годишна заплата (грубо казано) за 12г кола, каквато и да е... ...кога се премести от село у градо, кога вече забрави и ти е странно, всичко което се случва на село? Редактирано 22 Май, 2016 от Чавдар K Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
webster 9 #2823 Отговорено 22 Май, 2016 Някой сменял ли е скоро на седан задните горни носачи (тези с шарнира)? Някакви ориентиеровъчни цени ме интересуват и евентуално читави марки. В юби ко ме застреляха с цена 200лв, но ми се вижда множко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2824 Отговорено 22 Май, 2016 (Редактирано) 200 лв за оригинални носачи заедно със шарнира ми се струва нормална цена. Редактирано 22 Май, 2016 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2825 Отговорено 22 Май, 2016 Не съм в час за цените в БГ, ама за 12г кола, над 200х.км, даже не е фейслифт, не са ли много кинтите? Колко свалят търговците при пазарлък? Некоректно е да сравняваш Хонда с другите марки коли. Нашите коли са много по-надеждни от останалите и затова държат цени. Е, не ги сравнявам, просто ми е странно почти годишна заплата (грубо казано) за 12г кола, каквато и да е... ...кога се премести от село у градо, кога вече забрави и ти е странно, всичко което се случва на село? Не пропускаш случай да се заяждаш без повод...няма да се окача на дискусия, отминавам с безразличие, което трябва да правят и другите...а може би и модераторите да те питат защо го правиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2826 Отговорено 22 Май, 2016 Преди време питах дали се регулират клапаните на дизеловите акорди. Никой не каза нищо. Сега намерих в книжката да пише, че на 90хил. км. трябва за се проверява клирънса на клапаните. Въпроса ми е някой знае ли какви са референтните стойности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #2827 Отговорено 22 Май, 2016 Нищо по клапаните на дизела не се пипа.. С хидравлични повдигачи е.. Няма настройка на определени километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2828 Отговорено 22 Май, 2016 (Редактирано) И аз така мислех, но ме учуди това четвъртото отгоре на долу: и на другата сраница Редактирано 22 Май, 2016 от goga Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #2829 Отговорено 22 Май, 2016 Не знам какво е имал в предвид автора, но знам, че няма какво да врътнеш, стегнеш и т.н. за да ги регулираш.. Те се саморегулират сами. Може би някакво чистене. Но това какво ще рече - да ги празним и киснем ли ?!?! Нищо не барайте и тва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2830 Отговорено 22 Май, 2016 Сигурен ли си, че клирънса е за дизел, а не бензина, goga? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #2831 Отговорено 22 Май, 2016 (Редактирано) До колегата niki_honda http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11462646490940390 Тази Хонда е меко казана ужасна... най-ниската цена в мобиле от Стара Загора ходихме до Видин да я гледаме с голям интерес и разговори безбройни по телефона и накрая не беше нищо което ни беше казано.Първо безброй много детайли правени не както трябва имала е натиснато или удар от дясно има ръжда на задна дясна вежда.Иначе е лъскава отдалече, отвътре леко мизерно момчето пуши вътре багажника миришеше на риба.Съединител почти няма,няма го и компресора на климатика след като го попитахме къде е каза че е в един сервиз и не може да го даде ако я купим.Колата е вкарана от словения поне така твърдеше човека.Като ходова част беше стегната не можа да каже с какво масло е обслужвана каквото имало явно дано съм бил полезен с тази информация за колата. СЪЖАЛЯВАМ НЕ ВИДЯХ ЧЕ ИМА ДРУГА ТЕМА ЗА КОМЕНТАРИ НА ОБЯВИ ПИСАХ И ТАМ ЗАТОВА МОЛЯ ДА МИ ИЗТРИЕТЕ КОМЕНТАРА ОТ ТУК Редактирано 22 Май, 2016 от Ивайло Йовчев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2832 Отговорено 22 Май, 2016 Ами незнам crown_bg. Това е от е италианската книжка на колата, от тамошния дилър. В нея пише собственика на колата, смяната на маслото, дата, км. и автора би следвало да е самия производител. На четвъртата позиция пише дизел, а над него е за бензина. А на другата страница, според преводача, пише - добавете 1.1 при регулиране на клапаните, каквото и да значи това но пак е за дизела. Petko_z и аз не смятам нищо да бутам, случайно го видях това докато търсех кога се сменя горивния филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2833 Отговорено 23 Май, 2016 Странно ми е, че производител би писал за реглаж, ако то той е невъзможен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #2834 Отговорено 23 Май, 2016 Иска си преглед.. Слухов и визуален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #2835 Отговорено 23 Май, 2016 (Редактирано) От направените снимки не става ясно за кои точно модели се препоръчва това. Таблицата от втората снимка е за периодичността на обслужване, но в скоби пише Сивик Дизел, който най-вероятно няма да е i-ctdi . (Виж кога е направена книжката) 1.1 e ориентировъчното времето, което трябва да се добави за регулирането на клапани при обслужването на колата (1.1 = 1ч и 06мин) ПП. Моята книжка е от 2007г. и нещата са малко по-различни, като е предвидена за Хонди от 2006г., и няма графа за реглаж на клапани при дизел Редактирано 23 Май, 2016 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #2836 Отговорено 24 Май, 2016 ВесКо, най-вероятно си прав. Книжката е и гаранционна карта от 28.02.2005г. когато е купена колата, та може и да е от 2004г. Тази седмица ще си поръчам горивен филтър от Бултрако Варна и ще ги питам за клапаните. Ще пиша какво са ми казали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #2837 Отговорено 24 Май, 2016 Да ви върна към стабилността на седана, молбата ми е колега с комби да мерне дебелината на задната щанга, снимка би била страхотен бонус...Благодаря предварително... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #2838 Отговорено 24 Май, 2016 (Редактирано) Здрасти, на предишната страница - 22мм, но е различна. Цялото задно окачване е различно. Поздрави на всички! Редактирано 24 Май, 2016 от NikiG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #2839 Отговорено 24 Май, 2016 Кое и е различното, по продуктови каталози в нета изглеждат едно към едно, мисля да взема една втора ръка и да я пробвам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ЧОЧО 23 #2840 Отговорено 24 Май, 2016 Задното окачване е различно НЕстават Седан - http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=3545&nplgrp=4&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=4&dmodyr=2008&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=2.0%20SPORT%20SE&nplblk=B__2900 Комби - http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=711,712,713,718,719,720,721,726,727,728,729&nplgrp=4&cmodnamepc=ACCORD%20TOURER&xcardr=5&dmodyr=2006&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=2.0%20COMFORT&nplblk=B__2900 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове