ceco_accord 6013 #5721 Отговорено 3 Май, 2021 - Да пийнем по едно, две ? - Аз по принцип не пия, но като пийна няколко, ставам друг човек. А тоя, другия ако знаеш как пие ... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5722 Отговорено 10 Май, 2021 Баба се дотътря, куцукайки с два бастуна, до офиса на адвокат и иска той да ѝ помогне да се разведе. - Ти на колко си, бабо? - На 84, сине. - А на колко е дядото? - На 87. - Боже, боже... И колко години сте заедно? - През септември стават 62. - 62 г. брак? Браво! Ама защо сега искаш развод? От бабата лъха завидно спокойствие: - Е па стига толкоз! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5723 Отговорено 11 Май, 2021 Мъж влиза в пощата и пита на първото гише - "Къде е тоалетната"? Служителката обаче чула "Къде е колетната" и му отговаря: - Ако е до 1 кг - тук, ако е повече - в съседната зала. - Ама вие мерите ли ги ! ? - Задължително, с електронна везна! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5724 Отговорено 13 Май, 2021 На вайбъра получавам съобщение от бивше яко гадже и голяма моя любоФ: - Не знам как да ти се отблагодаря, за това как ме научи да духам, шефа ми купи Ауди Q7! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5725 Отговорено 17 Май, 2021 - Къде си мила? - Още пътувам по магистралата. - Внимавай защото по новините съобщиха че 1 кола се движела в насрещното. - Не е една, стотици са! 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5726 Отговорено 17 Май, 2021 - Колко струва нощувката в този прекрасен апартамент? - Но сър, това е магазин за алкохол. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5727 Отговорено 18 Май, 2021 „Трима приятеле в тридневен запой у дома на единия от приятелите, който е от Кулата, тава е близо до Враца, сега квартал на града. Жената на домакина, с бебе на ръце, в тоа тридневен запой, три дена им принася и ин ги дига, три деня им принася и ин ги дига. Накрая й писнàло и се обръща към мъжа си: – Отваам на село, да се оплача на макя ти и тава е! Оня й теглил един сиктир: – Връй заглава, маний ми са от главата и се оплаквай на кой щеш! На другия ден жената се прибира от село, с детето пак на ръце. Влиза в къщата, а ония тримата махмурлии, седят, подпират глави и гледат мрачно, да не кажа като ваксинирани кокошки. Мъжът я посреща: – И к’во каза мама? А тя: – К’во каза, к’во каза…? Каза да не пиеш и да не лазиш, оти детето та гледа и не моа прооди!” 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5728 Отговорено 23 Май, 2021 Минавам днес през един подлез и там са почнали да ваксинират, гледам! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #5729 Отговорено 23 Май, 2021 - Ало, искам да ви кажа, че много ви обичам! - Ама, господине, ние сме винпром "Пещера". - Е да де...! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5730 Отговорено 24 Май, 2021 Първите 7 са най-важни ... ... после квото и да ти налеят е все тая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5731 Отговорено 24 Май, 2021 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5732 Отговорено 24 Май, 2021 Тоя виц е от моята (а вероятно и твоята) младост, ама баш така си е. Японците едно време копираха и подобряваха, а ние "спасяваме положението" по техните творения с "побългаряване" и още се държат достойно на пътя. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5733 Отговорено 25 Май, 2021 Т: Техническа поддръжка. С какво можем да ви помогнем?Ш: Ъъъъъ... Колата не тръгва.Т: Ясно. Кажете марка, модел и година на производство?Ш: А аа... е-ли й майката! Купих я от магазина да я карам, откъде да знамТ: Добре, добре, спокойно. Ще опитаме да минем без тази информация... (въздъхва) Имате ли бензин в резервоара?Ш: Хм... Бензин в резервоара, казваш... А как да разбера?Т: Вижте на предния панел. Къде е стрелката на "Е" или на "F"?Ш: А къде е предния панел?Т: Намира се зад кормилото, ако седите на предната седалка на мястото на шофьора.Ш: Аааа! Виждам. .. Тцц... Има много стрелки, коя да гледам?Т: Търсете тази, до която е написано Е или F. Може да е нарисувана и бензинова колонка.Ш: Аааа! Виждам! Стрелката показва нула.Т: Как на нула?Ш: Аха. Точно на нула. А до нея пише "x1000". Това ли е модела на колата - x1000?Т: (дълбоко въздиша, затваря очи) Не, това не е горивото, това е тахометъра. Той трябва да показва нула, ако колата не е в движение.Стрелката за горивото, обикновенно е в ляво и по-надолу от тахометъра и на нея трябва да пише "Е", после полуокръжност и след това "F".Ш: Ааа. Виждам ,виждам! Стрелката е по средата между Е и F.Т: Отлично! Имате бензин. Сега да проверим акумулатора. Виждате ли волана?Ш: Ъхъ.Т: Натиснете точно по средата...Ш: (Чува се силно "бииииип") Аууу! Така ли трябва да прави?Т: (затваря очи) Всичко е нормално, това е клаксона. Ако работи, значи с акумулатора всичко е наред. Да оптиме сега да подкараме колата.Ш: Нали ти казвам, че не тръгва! Затова ти звъня бе, идиот!Т: (скърца със зъби) Нека да опитаме отново! Натиснете съединителя, после спирачката и завъртете ключа.Ш: Ааа! Давай едно по едно! Къде е "съединителя "?Т: СЪЕДИНИТЕЛЯ... Под волана в вляво. Намер?хте ли го?Ш: Намерих го.Т: Натиснете го докрай. Така. Сега виждате ли под волана два педала?Ш: Ъхъ.Т: Левия е спирачка. Натиснете го. Натиснате ли?Ш: Натиснах.Т: Сега завъртете ключа за запалване.Ш: Как да завъртя ключа, ако и двете ръце ми са заети?Т: Моля?Ш: С лявата ръка държа съединителя, а с дясната натискам спирачката, как да завъртя ключа, питам?Т: (задавя се от смях). Така, да започнем от начало, но този път натиснете педалите с крака.Ш: С крака? А може ли?Т: (все еще се дави се от смях) Може.Ш: Да пробваме... Уха, много е удобно... Защо не ми казахте веднага... НатиснахТ: Сега завъртете ключа за запалване.Ш: Къде е запалването?Т: В основата на волана в дясно.Ш: Хм. Тука има някаква дупка, но няма ключ.Т: Ами сложете го.Ш: Кого?Т: (губи търпение) Ключа за запалване!Ш: Как да разбера, кой е ключа?Т: (хваща се за главата) Това е най-големия ключ във връзката.Ш: Във връзката?Т: Да, там където си държите останалите ключове...Ш: Ааа! Аз я изгубих преди 2 седмици. Значи ми трябва ключ?Т: (хвърля слушалката) Туууууууу....Ш: Ало?Изпратено от моят SM-A715F с помощта на Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5734 Отговорено 28 Май, 2021 Шеф си търси секретарка. Интервю... и хоп - перфектната с точното образование. Първи работен ден. Пристига секретарката. Влиза в офиса на шефа и отваря прозорците да влезе свеж въздух. След малко пристига той и започва да крещи. - Кой отвори прозореца? - Аз - отговаря секретарката. - Ти луда ли си ма, аз съм осмак (недоносен, роден в осмия месец). Не трябва да ми е студено, ще се разболея... Цял ден е сърдит и не й говори. Втори работен ден. Влиза секретарката в офиса му, без да отваря прозореца, оставя ваза с цветя на бюрото му и излиза. Идва той, отваря вратата и започва отново да вика. - Кой сложи тези цветя тук? - Аз - отговорила тихо тя. - Ти луда ли си ма, аз съм осмак, какви са тези цветя, имам алергии... Трети работен ден. Пристига шефа влиза в кабинета си и гледа секретарката гола върху бюрото му с разтворени крака. - Какво правиш? - Влизай да те износя още един месец, че направо ми писна.🤣🤣🤣 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5735 Отговорено 28 Май, 2021 - Господине, вдигнете си ципа - дюкянът ви е отворен! - А магазинера вижда ли се? - Да, там е, паднал между 2 чувала. - Е що не му помогнете да се изправи? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #5736 Отговорено 29 Май, 2021 Контактна, монофазна, без СИЛИКОНОВи изолации, СЪС собствена партида и слушаща умерено AC/DC, търси някой щепселен да й пръсне бушоните с цел изграждане на постоянна инсталация. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5737 Отговорено 2 Юни, 2021 - Мъжо, оти Ред Бул не са меши с Алкохол?! - Па толку ле си проста ма, къде ша летиш пияна! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5738 Отговорено 2 Юни, 2021 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5739 Отговорено 9 Юни, 2021 Едно трабантче се натриса в S-класа на светофара, слизат четири мутри от нея, вадят трабантаджията - възрастен човек и му викат: - Аре са, бате, вади кинти да платиш щетите! - Ми неам бе, момчета! - Не ни интересува! Обади се на някой да донесе! - Ма няма кой бе, хора! Сина ми работи нещо с дресировка на пингвини, в зоологическата ли, не знам... - Изобщо не ни дреме! Викай го тука да носи парите! Обажда се трабантаджията на някой и след 15 минути се изсипват три джипки с барети, слизат с маски и размазват от бой мутрите! Качват се обратно по джипките, а едната барета отива до трабантаджията, надига леко маската и казва: - Тате! Колко пъти ти обяснявам? Не дресирам пингвини, а тренирам тюлени! Тюлени сме! Не сме пингвини! Тюлени! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5740 Отговорено 9 Юни, 2021 Хахахахахахааха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5741 Отговорено 9 Юни, 2021 Това го има даже на скеч, но не помня кои го правят. Много е яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5742 Отговорено 9 Юни, 2021 (Редактирано) Намерих го: Редактирано 9 Юни, 2021 от 5 GTT 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5743 Отговорено 9 Юни, 2021 Off Topic Едно е да имаш интересна фабула, друго е да спретнеш по нея достойно видео, ама за без пари - толкоз. Добрите мувита надскачат развинтеното въображение на четящото мнозинство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5744 Отговорено 17 Юни, 2021 Селска бръснарница. Бай Михал бръсне клиент от града. Отдясно малко поработи, отляво минава, пак от дясно. В краката му жълт котарак следи процедурата и заедно с майстора минава ту отдясно, ту отляво. Клиентът: - Котаракът май е дресиран!? - Ааа, не! Ухо чака.. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5745 Отговорено 17 Юни, 2021 - Мила, вземи си тортичка, защо не искаш? - Сърцето ми казва "ДА", но дупето крещи"Нееедей". - Хората казват "Слушай сърцето", задникът ти е достатъчно голям - да се оправя сам! 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #5746 Отговорено 18 Юни, 2021 Инженер и антиваксър преминават през мост. Долу е река, пълна с крокодили. Антиваксърът пита: - На колко процента е безопасен мостът? - На 98,97%. - Тогава аз по-добре да преплувам реката... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5747 Отговорено 22 Юни, 2021 Когато аз бях дете, нямаше Пейнтбол. Тогава се гонехме и се плюехме... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5748 Отговорено 22 Юни, 2021 Off Topic По мое време бе праобразът му - стреляхме се с фунийки. Имахме и "дум-дум куршуми". На част от фунийките мажехме връхчетата с лепило. Е тава си беше Пайн - болка! Ходехме надупчени, с белези, като наркомани. 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5749 Отговорено 22 Юни, 2021 Off Topic Щях да напиша същото...😅! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5750 Отговорено 22 Юни, 2021 Off Topic Бахти колко сме вехти. Това беше преди 8 петилетки. Време ми е пак да се вдетинявам май. Въоръжението отдавна го няма, но лесно се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #5751 Отговорено 29 Юни, 2021 -Защо имаш синина под окото? -Знаеш ли, на спирката, на една девойка роклята и беше защипана в дупето и аз започнах бавно да я издърпвам.. -И защо ти беше да го правиш? -И аз така помислих...и започнах с пръст да я пъхам обратно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #5752 Отговорено 29 Юни, 2021 На 3.05.2021 г. at 17:24, ceco_accord написа: - Да пийнем по едно, две ? - Аз по принцип не пия, но като пийна няколко, ставам друг човек. А тоя, другия ако знаеш как пие ... В такива случаи (изключително редки), аз просто предупреждавам че след малко ще се появи злия ми брат близнак! 😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5753 Отговорено 1 Юли, 2021 Прибира се жена вкъщи и вижда мъжа си в хола, увил си главата с кърпа и си притиснал корема към горещия радиатор. - Какво става, да не си болен? - пита тя - Не! Изпробвам начин да се напия, без да пия. - ??? - Изядох две кила сини сливи, чаша захар, изпих и литър вода и сега чакам да започне да се отделя алкохол. - А главата си защо си я вързал с тая кърпа? - За да не излети капакът на казана. Жената свила рамене и влязла в кухнята да си върши нейната работа. След половин час откъм хола се чул страшен трясък. Тича тя там и от вратата пита: - Какво стана, капакът ли хвръкна? - Не, дъното не издържа... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 235 #5754 Отговорено 4 Юли, 2021 Две монахини отишли на пазар и се забавили много. - Сестро Мария, вече е тъмно, ние все още сме далече от манастира. - Да, сестро Захаринке, а забеляза ли, че един мъж ни следва? - Да. Какво ли иска? - Логично: да ни насили. - Какво ще правим? - Логично: ще се разделим. Ти натам, аз насам. Мъжът последвал сестра Захаринка. Сестра Мария пристигнала в манастира притеснена. След час идва и сестра Захаринка. - Какво стана? - Логично: започнах да бягам, той - също. - И после? - Логично: той ме настигна. - Боже мой! И ти какво направи? - Логично: вдигнах си роклята. - Сестро!!! И какво направи той? - Логично: свали си панталона. - И после? - Логично! Не е ли очевидно? Една монахиня с вдигната рокля бяга много по-бързо от мъж със свалени панталони! АКО СТЕ СИ ПОМИСЛИЛИ ЗА ДРУГ ФИНАЛ, КАЖЕТЕ СИ 213 ПЪТИ АВЕ МАРИЯ И 365 ПЪТИ ОТЧЕ НАШ. МОЛЕТЕ СЕ НА БОГ ДА ИЗЧИСТИ УМА ВИ! И не ми го пращайте обратно, че още съм на Аве Мария... 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5755 Отговорено 5 Юли, 2021 Радио комуникация между врачански сапьори: - Баце, открих устройството! - К'ъв цвет са кабелете? - Единиот е пепел от рози, а другиот е много бледо тюркоазен. - Ей, къ ша изгръмиш некой ден с таа твойта педерастия! 1 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5756 Отговорено 12 Юли, 2021 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5757 Отговорено 16 Юли, 2021 Турист сяда в испански ресторант и разглежда менюто. Гледа ястие: "Корида". Поръчва си го и остава много доволен - порцията съдържа две огромни "яйца" от бик. След време пак идва в Испания и пак си поръчва от същото. Този път обаче му носят две съвсем малки яйца. Пита келнера: - Защо толкова малки тоя път? - Ами коридата си е корида, господине... Кога бика, кога матадора... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5758 Отговорено 19 Юли, 2021 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5759 Отговорено 20 Юли, 2021 Манго заварва Айшето с любовник. - Кой е тоя, ма? - Не виждаш ли - електротехник. - Че що е гол, ма? - Па такъв имали, такъв пратили. - А що му стърчи ей това? - Е, как що? Па човеко работи под напрежение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5760 Отговорено 22 Юли, 2021 Моше ще лети в командировка. Пита жена си: - Какво да ти донеса? - Нищо не искам. Само ще моля бога, да се върнеш жив и здрав! Самолетът излита, удря го ракета на Хамас - всички загиват. Стои Моше при любовницата и се чуди: - А ся как да се прибера вкъщи?! 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове