Jump to content

Mironch0

Фен
 • Content Count

  154
 • Joined

Community Reputation

8 Neutral

About Mironch0

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 08/17/1979

Profile Information

 • Кара
  honda accord cc7,F22Z2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Перник- София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://zapernik.com/2017/11/06/38818/столичани-се-чудят-и-се-маят-от-перниш/
 2. http://kolalok.com/razlika/honda-fr-v-honda-stream.html ... колега Srednia, качи се и в двете коли и виж коя е за тебе!
 3. Оки, ще направя едно по-голямо клипче с проблема. Иначе диганостичните букси под жапката са две, едната е с три пина, а другата с два
 4. Някъде намерих една картинка с този комп и отчупена частта с УЖ имобилайзера... Запознатите да кажат това ли е ИМОБИЛАЙЗЕРА и ако го махна ще ми реши ли проблема.... а ако не, за какво точно да гледам, че на "първо четене" няма нищо изгоряло ....
 5. очаквам съвети какво да допроверя и как евентуално
 6. успях и да достигна до компа, но там за моя изннада нямаше такава допълнителна платка, която да може да се махне...
 7. И днеска ударих на камък нещо 😞 Значи погледнах под волана VALEO-то, но никакви видими следи от нещо изгоряло
 8. ... да има две "валео"-та под волана-> ще ги погледна тях да видя какво има в кутийките и остава после да видя в самия комп платката, за която каза sttekata и ще пиша какво е станало.
 9. Откровенно казано - незнам ... но АКО няма "прескачане", как да му се незнае ПРИМЕРНО ще се сложи една такава аларма http://www.autofamily.bg/bg/catalog/id/1357.html и самата аларма ще запали колата без да е ключа в нея (алармата имала такава опция)? Така погледнато според мен трябва да има лесен начин за "заобикаляне" на имобилайзера ... не че имам представа как се слага такава аларма де :-) Затова ми е и темата - как да "прескоча" имобилайзера.
 10. Това, което направих днеска: - махнах маркуча за бензина и с махнато "мей реле" отново се пробвах да запаля, оказа се, че бензин не идва... - махнах буксата, която отива до резервоара и там на контакт идва някакъв ток и при подаване на контакт се получава някакъв спад... но нищо не ми говори това, затова пращам снимки с тока, който отива при контакт (без опит за заплаване, само на контакт)
 11. а това е интересно, явно все пак ще махам целия комп ... ако не стане с помпата ще пробвам да видя къде в пета серия е това "нещо"
 12. Да, това с релето го правих (дори взех още едно за всеки случай)... бях и развил маркуча за горивото и ме оплиска целия с бензин, но не се сетих да го пусна в едно шише и да се уверя, че при контакт "помпи" гориво, а не само че има .... По празниците ще имам достатъчно време и ще го пробвам и ще пиша!
 13. Пробвах със "смодиагностика" с кабелчето, но нищо не се получи (нищо не светва и не премигва), а диагностика в Перник не е ясно къде и дали ще успеят въобще, че с това obd 1 не всички са в час ... затова ме интересува къде точно е имобилайзера и дали мога да го премахна физически без много драми, иначе колата я свалям от движение и отива за части, че и без това не им разбират много на точно тези хонди
 14. еййй как се радвам като имам право на отговори значи така погледната (нищо, че на клипа не се вижда добре) е отговор "2" - "Започва да мига бързо" Като извадя "мейн-релето" колата върти, но не пали (вадих свещите и всяка една си подава искра, отвих и маркуча за бензина, бензин има... но като "мейн-релето" си е свързано нищо не става)
×
×
 • Create New...