Jump to content

Mironch0

Фен
 • Content Count

  200
 • Joined

Community Reputation

20 Neutral

About Mironch0

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 08/17/1979

Profile Information

 • Кара
  honda accord cc7,F22Z2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Перник- София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да повдигна темата - търся тенекеджия в Перник (че видях една малка дупчица по купето и реших да видя до къде е стигнала ръждата и сега ... )
 2. хахаха - и аз така карам, дори скоро на един сфетофар един моторис спря до мене и аз си потеглих на жълто-зелено с пълна газ (без свирене на гуми) и ония ме догони (явно не очакваше, че няма да е пръв), засече ме и ме спря, за да ми показва комбинация от три пръста с преобладаващ среден ... както и да е, това е една друга история Та моя разход го добавям от carspending-а, като този разход е от ежедневното ми пътуване Перник-София-Перник, като рано сутрин (към 06:15) когато няма трафик, карам бабешката до 2200 оборота, което са към 90км.ч, а след като стъпя на Сливница съм "като застаряващ бой-рейсър"... и след 17:00 като се прибирам след като излезна от Сливница и стъпя на магистралата, съм на 3000 оборота или към 110км.ч. Като гледам по-новите коли как на няма и 2 500 оборота ми подържат 120км.ч и ме хваща една мъка... аз като видя над 3000 оборота (да се разбира 4000 оборота) и се сещам как тази кола почва да гори едни 12/100 и сърце не ми дава да карам както бял човек (да се разбира магистрално със 140 постоянни) ... просто имам чуството, че изнасилвам мотора като го карам постоянно на 4 и повече хиляди оборота извънградско за по-дълго време
 3. ... и аз днеска (06.VII.) останах изненадан, след като ми даде грешка при отваряне на https://www.carspending.com/bg/vehicle... сега ще си държа бележката докато сайта заработи :-)
 4. - да, нищо не се реже, гумата на "2 в 1"-то БИ трябвало да уплътни всичко.
 5. Аз отдавна съм с такива и смея да твърдя, че си е практично ... давам линк с предната ми хонда
 6. -Защо имаш синина под окото? -Знаеш ли, на спирката, на една девойка роклята и беше защипана в дупето и аз започнах бавно да я издърпвам.. -И защо ти беше да го правиш? -И аз така помислих...и започнах с пръст да я пъхам обратно.
 7. да, видях след като увеличих - видях
 8. От ъгъла, от който е правена снимката, не се вижда къде точно е напукано... но и аз за пръв път чувам в жегата да полееш с топла течност стъклото и то да се пръсне , айде зимата е ясно и доказано как точно става, ама лятото?!?
 9. Нова цена за тавана - 40лв. - кожения салон - 170лв.
 10. Mironch0

  Видео

  ... лелеее, тоя автоматик си изкара сума ти време на втора, та чак и на първа включи (01:19мин) ... това не излиза ли "малко" неикономично?
 11. най-накрая намерих една стара тема с F22Z2 на 300 коня https://honda-tech.com/forums/forced-induction-16/any-dd-boosted-f22-accords-2573568/ дано всичко това ти свърши работа, но не забраявй да споделиш какво си постигнал 😉
 12. ...в такъв случай и за всеки случай, АКО решиш да се добереш до часовника, по-добре изгледай това видео
 13. Да ползвам и аз темата, понеже се пробвах да си направя такъв преходник и с покупката от алито на този преходник минах през и я вързах така сега въпроса е - това ли е вярното свързване ... така де, попаднах на темата малко късно и реално "3" не съм го вързвал и към "5" - трябва ли или няма проблем? p.s. става въпрос за акорд 5.
 14. Ч.Б.М! Нова цена за тавана - 50лв. - кожения салон - 180лв.
×
×
 • Create New...