milbor2 23 #6441 Отговорено 20 Юни, 2023 Всички лекари бъркат, но най бъркат гинеколозите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #6442 Отговорено 22 Юни, 2023 Прати глупака за Скоч и той ще ти донесе тиксо ... /Шотландска мъдрост/ 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6443 Отговорено 22 Юни, 2023 Преди 11 часа, Plamen-CRV написа: Прати глупака за Скоч и той ще ти донесе тиксо ... /Шотландска мъдрост/ то и аз туй щях да донеса 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6444 Отговорено 24 Юни, 2023 На 20.06.2023 г. at 18:54, milbor2 написа: Всички лекари бъркат, но най бъркат гинеколозите. Да не мислиш, че случайно всичките им симпозиуми, семинари и т.н. са под наслов и основна тема "Колеги, къде бъркаме?" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6445 Отговорено 25 Юни, 2023 - Пешо, кой е Александър Македонски? - Не знам, госпожо. - Фокусирай се върху ученето! - А Вие знаете ли кои са Иван, Георги, Сашо и Тошо? - Не. Кои са тия? - Фокусирайте се върху дъщеря си! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #6446 Отговорено 26 Юни, 2023 На 22.06.2023 г. at 9:20, Plamen-CRV написа: Прати глупака за Скоч и той ще ти донесе тиксо ... /Шотландска мъдрост/ 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1228 #6447 Отговорено 2 Юли, 2023 Влиза мъж в аптека и пита: -Чушки имате ли? -Не. -А сух салам? -Не. -Сигурно и консерви с копърка нямате? -Господине това е аптека, не търгуваме с такива продукти. -Ми кофти търгувате тука. -Ми ако искате да си разменим местата и да видим как ще търгувате по-добре? Фармацевта застава пред гишето и пита: -Чушки имате ли? -Има. -А черен хайвер имате ли? -Има. -Добре дайте ми по 200гр. от двете. -А вие рецепта имате ли? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondadjiajoro 1 #6448 Отговорено 2 Юли, 2023 - Госпожице, вие не танцувахте ли снощи на масата по бельо? - Аз? По бельо? Вие рано сте си тръгнали! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6449 Отговорено 2 Юли, 2023 На 26.06.2023 г. at 21:10, ceco_accord написа: Да отбележа, че само Джак Даниелс може да се смесва с кола и се продава комплект. Единственото Whiskey и то само номер 7! Иначе котейл "Идиот" е с подценено име! Трябва да е "супер идиот", но само ганьо може да развали истинско вино с лимонатТа /чийто състав е боя, захар и овкусител/! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6450 Отговорено 2 Юли, 2023 По правописа трудно може да се различи грамотен македонец от неграмотен българин... 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6451 Отговорено 2 Юли, 2023 Забравих си вица да се обяснявам! Влизам в ресторанта и едно свободно место нема! Вадя телефона, набирам и след като ми дигат казвам: - Пич, ела веднага в ресторант " Хонда", ТЯ е с друг на вечеря! Три двойки веднага станаха и напуснаха заведението. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #6452 Отговорено 3 Юли, 2023 Чукча след екскурзия в Египет разказва: - Там снегът е жълт и горещ, а елените плюят... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1485 #6453 Отговорено 3 Юли, 2023 На 19.06.2023 г. at 11:20, darius написа: Информацията е най-важното нещо на света. Сега на някоя и се прави секс, ама като не знам коя е? Що бе, не са ли ти излизали от онези банери, дето пише, че 8 жени в радиус от 6км те желаят... За да не съм оф: 1 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6454 Отговорено 3 Юли, 2023 - Скъпи, хайде да си купим кола, ще се науча да шофирам, ще видим свят... - Този или онзи... 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 96 #6455 Отговорено 8 Юли, 2023 (Редактирано) Трима братя имали кравеферма... един ден кравите обаче се разболeли и започнали да умират една по една всяка вечер. Решили че трябва да отидат да доведат лекар от града... за нещастие пътя към града минавал пред Черната гора, където се подвизавала ненаситната вещица. Големият брат решил да рискува... тръгнал стигнал гората и изведнъж - появила се вещицата: - Момко, ако искаш да минеш трябва да ме клатиш 5 часа без почивка! Почнал големия брат... час, два, три... не издържал повече и вещицата го изяла. След три дена тръгнал втория брат... той пак срещнал вещицата : - Момко, 5 часа здрав с*кс иначе те ям! Час, два, три, четири... и половина... край - и средния брат бил погълнат от ненаситната вещица! След още три дена тръгнал и последния брат и както се очаква, му се наложило да плющи вещицата 5 часа - час, два, три, четири, пет, шест.../вещицата почнало да я боли и да се дърпа/... вече осем часа нон стоп с*кс : - Момчееее... кво правиш... ааааа... стига толковаа....ааа..... можеш да минеш вече... - Ааааа не стига не стига... сега ще видиш от кво умират кравите във фермата! ------------------------------------------------------------------- Изпит по физика. Професорът бил някакъв голям гадняр и решил да скъса всички студенти. Влиза първия студент. Професорът го пита: - Вие пътувате с автобус. Горещо е. Какво ще направите? - Ще отворя прозорчето на автобуса. - Правилно. А сега ми изчислете промяната в аеродинамиката на автобуса причинено от отворения прозорец. Студентът. Шаш! - Не можете? Двойка. Следващият да влиза. Така минали няколко студента и професорът ги скъсал всичките. Влиза студентка. - Така. Колежке, Вие пътувате в автобус. Много е горещо. Какво ще направите - пак пита професорът? - Ами. Ще си сваля сакото. - Не. Не ме разбрахте. Много е горещо. - Ами тогава ще си сваля и блузата. - Пак не ме разбрахте - инати се професорът. - Изключително много горещо е. Какво ще направите? - Ами. Ще си сваля и полата. - Ама не Ви ли е страх? Препълнен автобус? - Ако ще и целия автобус да ме изчука, никога няма да отворя прозореца. Редактирано 8 Юли, 2023 от st34 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #6456 Отговорено 8 Юли, 2023 (Редактирано) - Колежке бъдеща, дали може да определите полът на този индивид по характеристиките на скелета му? - Според мен професоре, бил е мъж. - По какво съдите за това? - Ами, в предната част на таза му е имало член. - Двойка колежке. Имало е член, но от време на време. Редактирано 8 Юли, 2023 от ceco_accord 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #6457 Отговорено 9 Юли, 2023 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6458 Отговорено 10 Юли, 2023 По повод стая номер 100... Та, разхождат се Ален Делон и Белмондо по улицата. АД решил да пусне една вода. Чака го Белмондо и по едно време АД излиза целият опикан отпред и отзад. Белмондо: - Какво става, приятелю ? - Ми какво...деба тая популярност. Влязох, и още не съм го извадил и всички се обърнаха към мен "аааа, Ален Делон, Ален Делон..." 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondadjiajoro 1 #6459 Отговорено 10 Юли, 2023 Ректора на университет и командира на военно училище си говорят: - Много са ви мърляви курсантите, генерале. Вижте какви им са мръсни пагоните. - Ами така е, вашите студентки като не си мият краката и им ги цапат... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #6460 Отговорено 13 Юли, 2023 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #6461 Отговорено 15 Юли, 2023 - Комшу, вчера у вас имаше голям купон! Какво имахте? - Пари. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6462 Отговорено 16 Юли, 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6463 Отговорено 16 Юли, 2023 Ако булката е богата, расата няма значение! Ако булката е много богата и пола няма значение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6464 Отговорено 16 Юли, 2023 (Редактирано) Седят пенЦионери и си разговарят: -Цял живот разнасям пици, държа ги, виждам ги, помирисвам ги, но не мога да ги опитам! Отговаря му един: -Разбирам те напълно, аз работех, като гинеколог! Редактирано 16 Юли, 2023 от darius 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1228 #6465 Отговорено 17 Юли, 2023 -Тате що си сам, къде е мама? -Ще се прибере след 2 часа! -Остана в мола ли? -Не,долу паркира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1228 #6466 Отговорено 18 Юли, 2023 (Редактирано) 40° на вън.Влиза пощальон от Еконт в моргата и подавайки пратката на патоанатома вазкликва -ей тук се живее бе. Редактирано 18 Юли, 2023 от Митко Йотов 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6467 Отговорено 18 Юли, 2023 Габровско семейство: - Сашко, намисли си едно желание и духни свещичките! - Догодина да ми купите торта! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1228 #6468 Отговорено 19 Юли, 2023 Жена закъснява за работа, вика я шефа и иска обяснение. Обяснението: " Звънна будилникът, прехвърлих се през мъжът ми, закачих се... ." 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6469 Отговорено 20 Юли, 2023 Жената с малки гърди има следните предимства: 1. Може да тича спокойно. 2. Може да спи по корем. 3. Като говори с мъж я слушат! 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6470 Отговорено 20 Юли, 2023 Вчера в Габрово беше такава жега, че видях един климатик да работи! 1 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #6471 Отговорено 20 Юли, 2023 - Петров, ако ме учудиш с нещо, ще получиш месечна премия. - Мерси шефе, но заплатата ми е достатъчна и не искам повече. - Е как така? За 20 години сефте чувам някой да не иска премия. - Това учудва ли те шефе? - Много даже! - Емии, значи ми дължиш обещаната премия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #6472 Отговорено 20 Юли, 2023 За тoва сигурно карат толкова бързо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6473 Отговорено 22 Юли, 2023 Пържената цаца е коварно животно. За 30мин. може да изпии 3литра бира! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #6474 Отговорено 23 Юли, 2023 -Бре, каква мила катеричка! - изпадна в умиление Щирлиц, протягайки ръка към симпатичното зверче. -Не е тукашен -досети се скунксът и гадно се изхили... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6475 Отговорено 24 Юли, 2023 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #6476 Отговорено 24 Юли, 2023 - Скъпи, кат ма гледаш, ква татуировка ша ми ходи? - Месарски печат. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6477 Отговорено 28 Юли, 2023 (Редактирано) В тая жега дадох на котката да пие бира и тя се пропи!!! - Ми, спри и бирата бе ! - Не мога, драска ме, налита да хапе ! Ейййй, съсипаха я таа държава! Оти бре? - Тоалетната артия мирише по - арно на праскова, отколкото паскоиите на пазаро! Редактирано 28 Юли, 2023 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoychev2002 12 #6478 Отговорено 28 Юли, 2023 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #6479 Отговорено 29 Юли, 2023 Преди 23 часа, stoychev2002 написа: Забрави рИно! Надпис на входа на хотелски комплекс: "Излизането мокри от басейна НЕ Е РАЗРЕШЕНО"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #6480 Отговорено 29 Юли, 2023 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове