Fen8 25 #5361 Отговорено 26 Май, 2020 Не е точно виц, ама е поучителен😄 Замисляли ли сте се, че преди секса всеки помага на другият да се съблече, а след с*кса всеки се облича сам? Поука: в живота никой няма да ти помогне ако са те на(пре)е*али, а ако ти помага то това е с цел да те на(пре)е*е! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #5362 Отговорено 26 Май, 2020 Блондинка пътувала в малък двуместен самолет, заедно с пилота. За нещастие, той получил сърдечен удар и починал. Паникьосана, жената започнала да вика за помощ по радиото: - Мейдей! Мейдей! Помогнете ми! Пилотът ми получи сърдечен удар и е мъртъв, а аз не мога да пилотирам. Помогнете ми! Моля ви, помогнете ми! По радиото се чул глас: - Тук е управление на полетите. Чувам ви съвсем ясно. Ще ви помогна да се върнете на земята. Имам голям опит с подобни ситуации. Поемете си дълбоко въздух. Всичко ще бъде наред! Сега, кажете ми вашата височина и позиция. - Висока съм 163 сантиметра и съм на предната седалка. ПАУЗА... - Добре, ясно е - казал гласът по радиото - повтаряйте след мен: Отче наш, ти който си на небесата... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #5363 Отговорено 26 Май, 2020 - Tи обичаш ли ме? - Да. - Мхм..., а защо никога не ми пишеш стихове? - Когато мрачна нощ се спуска тихо над града и в спалнята се чува само тракане от стария будилник в сърцето си аз знам - ти с трепет чакаш да заспя, за да се вмъкнеш в кухнята и да преровиш нашия хладилник. - Простак! Мразя те! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #5364 Отговорено 26 Май, 2020 Касиерка от ЛИДЛ прави секс с мъжа си.. Той - Искаш ли малко да разнообразим?! Тя - Уважаеми клиенти, отваряме каса 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5365 Отговорено 28 Май, 2020 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5366 Отговорено 28 Май, 2020 Вчера и Чък Норис хванал корона вирус, ама му станало жал и го пуснал.😆 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5367 Отговорено 29 Май, 2020 90% от женския мозък е зает с мисълта-"Как да направя така, че той да направи ТАКА...?" 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5368 Отговорено 29 Май, 2020 Синът ми участва в социален експеримент. В продължение на една седмица трябва да ходи навсякъде с тениска с надпис "Обичам ГЕРБ". До момента резултатът е: Два шамара, един ритник, някой го наплю и го замериха с празна бутилка. Много ми е интересно, какво ще се случи когато излезе навън. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #5369 Отговорено 29 Май, 2020 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5370 Отговорено 3 Юни, 2020 Хазяйка и квартирантка: - Напоследък брат ти не ти е идвал на гости? - Този негодник си намери друга сестра. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5371 Отговорено 3 Юни, 2020 6 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5372 Отговорено 4 Юни, 2020 Off Topic Горното щеше да е смешно, ако не беше трагично! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5373 Отговорено 5 Юни, 2020 Off Topic Може да заеква човека...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5374 Отговорено 5 Юни, 2020 И тук е научно доказана,констатацията на Цецо...: 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5375 Отговорено 5 Юни, 2020 Циганче пред "Шератон",тормози чужденец..."Чичо дай,чичо дай,дай..." Чужденецът:"YOU DIE MOTHERFUCKER...." 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5376 Отговорено 6 Юни, 2020 Една баба се оплаква на друга: - Пеноо, знаеш ли колко е гадно да ти падне бумеранг у разсадо? Нема извърганье. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5377 Отговорено 6 Юни, 2020 Седят 2 бабета на спирката и чакат автобуса. Пред тях на тротоара 1 тинейджър боднал слушалките и си денси рап - ръкомахайки и пристъпвайки насам - натам. - Пено - глей го тва горкото, сакатичко е, ама и на него му се танцува. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5378 Отговорено 7 Юни, 2020 Като сме подкарали бабичките: Две комшийки, едната се провиква от пътната врата - Пенооо, Пено ма . -К"во ма Марооо. -Как са казваше оня чужденец, дето ми взе акъла едно време ма, че пак го забравих ? -Алцхаймер ма Маро, Алцхаймер се казва . 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5379 Отговорено 7 Юни, 2020 4 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5380 Отговорено 7 Юни, 2020 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5381 Отговорено 7 Юни, 2020 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5382 Отговорено 7 Юни, 2020 Млад поет през комунизма написал стихотворение и го занесъл за одобрение. Чете служителят: "Аз почуках, тя отвори и така започна любовта..." и коментира: - Така,много добре, за един млад поет като вас. Засегнали сте любовната тематика, но не сте засегнали трудова тематика. И върнал поета. Идва поета след известно време пак. "Аз почуках, тя отвари и така започна любовта. Под прозореца двама работници копаеха канал." Служителят отново с неголямо одобрение прочел стихотворението и казал: - Добре, момче, засегнал си любовна тематика, трудова тематика, но я няма партийната тематика. И върнал поета отново. Връща се поета след време с преработеното стихотворение и чете: - "Аз почуках, тя отвори и така започна любовта. Под прозореца двама работници с червени потници копаеха канал." - Добре! - казал служителят - Засегнал си любовна тематика, трудова тематика, партийна тематика, но го няма най-важното: Вярата в утрешния ден. И отново го върнал. След време поета идва отново и представя стихотворението си: - "Аз почуках, тя отвори и така започна любовта. Под прозореца двама работници с червени потници копаеха канал. По едно време Киро хвърли лопатата и каза: - Ебал съм му майката, и утре е ден!" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5383 Отговорено 8 Юни, 2020 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5384 Отговорено 8 Юни, 2020 Двама пътуват във влака от Варна за София. Запознават се: - Аз съм психолог. - Аз пък съм едър мафиот... Я да те видим що за психолог си? Опитай да познаеш за какво мисля! За всяка мисъл, която познаеш, ти давам сто кинта. - Ама аз съм психолог, не врачка! - Абе сто кинта са това, я опитай. - Добре, пътуваш от Варна. Значи си бил на море. Значи сега си спомняш колко хубаво ти е било. - Браво! Позна! Ето ти стотачка. - Щом ти е било хубаво, значи си бил със жена. И сега си мислиш за нея. - Точно така! Ето ти още стотачка. - Освен това, не ти се иска да се прибираш у дома. - Правилно, ето ти още сто лева... - Щом не ти се прибира, сигурно си женен. А щом си мафиот, сигурно мислиш, че няма да е лошо да пречукаш жена си и да си останеш с другата. - Ха! Ето ти хилядарка! - Ама защо хиляда? Нали щеше да даваш по сто на мисъл? - Това не е мисъл, а идея! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #5385 Отговорено 8 Юни, 2020 Едър мафиот, пътуващ с влака от Варна за София ... мъка 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5386 Отговорено 9 Юни, 2020 Мафиот в родилното. - Докторе, как мина раждането? - Всичко е наред, честито, имате син, 3700. - Е, ся кво да ги тъним, ей ти 4 бона - да има и да се почерпиш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iv4o5 1 #5387 Отговорено 9 Юни, 2020 Нощно заведение. Мъж кани на танц младо момиче. Както са прегърнати, той й казва: - Хубава си, супер тяло, хубави очи, ама имаш дъх сякаш някой е срал в устата ти! Младежът получава плесница. След половин час пак отива при нея: - Извинявай! Аз наистина те харесвам! - Благодаря! - Ей, ама само да не беше дъха ти! Сякаш някой е срал в устата ти! Отново плесница. Младежът отива за съвет при бармана. Бармана го скастря: - Ти си голям тъпанар, бе! Как ще кажеш така да една жена! - Ама то наистина мирише! Сякаш някой срал вътре в устата й! - Гледай сега. Отиди пак при нея, извини й се, и я попитай: "Да не би да сте ходила на зъболекар?" Разбра ли? - Окей! Ще опитам... Отива пак при нея: - Извинете, пак съм аз. Да не би да сте ходила днес на зъболекар? - Да! - усмихва се момичето - Затова мирише. Сложиха ми мост! - А, да, разбирам... И кой е срал под моста? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5388 Отговорено 9 Юни, 2020 На 8.06.2020 г. at 20:43, inspektora написа: Едър мафиот, пътуващ с влака от Варна за София ... мъка Същото, като- "Евреин миньор". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5389 Отговорено 11 Юни, 2020 В магазин влита въоръжен сексуален маниак и крещи: – Сега ще изнасиля някого! Мадам, вие как се казвате? – Мария. – Вас няма да ви изнасиля, моята майка също се казва Мария. А ти бе, младеж, ти как се казваш? – Ами….казвам се Иван, но всички ми викат Мария… Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5390 Отговорено 12 Юни, 2020 На 8.06.2020 г. at 20:09, DanielDenev написа: Двама пътуват във влака от Варна за София. Това ще да е било голямо пътуване, 🙂 защото шефа на японските железници като разбрал колко време пътува този влак, си помислил, че България е най дългата страна в света .😁 😁 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5391 Отговорено 12 Юни, 2020 Млад работник е назначен за завеждащ отдел във фирмата. За да се представи добре пред началника, той работи до късно вечер. Тръгва си вече, но вижда шефа да стои до машината за унищожаване на документи с някаква хартия в ръка. - Слушай - обръща се шефът към него - това е много важен документ, а моята секретарка си тръгна отдавна. Случайно да знаеш как работи тая шибана машина? - Разбира се, шефе! - откликнал служителят, доволен от отворилата се възможност да се натегне. Бързо включил машината, поставил документа в нея и натиснал копчето. Документът бавно се скрил в отвора. - Чудесно, чудесно, какво ли щях да правя без тебе - възкликнал шефът. - А, и да не забравя, ще ми трябва в две копия. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saho77 0 #5392 Отговорено 12 Юни, 2020 - Скъпа! Току що ми се обади личният лекар и ми съобщи, че ми остават 7-8 часа живот. Искаш ли да отидем в някой скъп ресторант и след това да си вземем стая в хотел... - Да, бе! Много ти е лесно на тебе... нали няма да ставаш утре за работа... 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5393 Отговорено 12 Юни, 2020 В магазин за дрехи нахлува разярен римлянин и започва да крещи: - И, откога XL е по-голямо от М, аа?! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #5394 Отговорено 12 Юни, 2020 Off Topic Понеже съм от 20 години римлянин, не мога нещо да го схвана бе Краси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5395 Отговорено 12 Юни, 2020 Off Topic Елементарно, Сизъре! XL = 40 М = 1000 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #5396 Отговорено 12 Юни, 2020 Off Topic Хааа и ти си мислиш, че онези в Рим познават римските числа, абсурдно е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5397 Отговорено 12 Юни, 2020 Off Topic Ча'ай ся, Говорим за римлянин от Roman Empire, който (БаЛиМааМу как) вчера е нахлул в магазин за дрехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5398 Отговорено 13 Юни, 2020 Куентин Тарантино подготвял поредният си филм с работно заглавие "Туенти карантино". 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5399 Отговорено 14 Юни, 2020 Децата в едно семейство са като палачинките - първата за нищо не става! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5400 Отговорено 14 Юни, 2020 Северозапад. Монахиня в Плевен за пазаруване. Минава през няколко МОЛ-а, увлича се и изпуска автобуса, тръгва на автостоп, вдига ръка, спира добър човек, който ѝ декларира, че ще я вози само ако му бутне. Тя казва да. Отбиват в близката горичка и обещанието е изпълнено. Тръгват и по пътя шофьорът я пита: – Добре де, а как ще оправдаеш закъснението си? – Ами ще им кажа, че съм изтървала автобуса, че добър човек ме е качил на автостоп, че ме е изч*кал няколко пъти и затова съм закъсняла. – Как така няколко пъти? – Що, бързаш ли? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове