vespa 311 #4801 Отговорено 8 Май, 2019 преди 26 минути, ceco_accord написа: В тая връзка: - Ти коя си ма? - Станка. - Не те питам с какво си на учението, а как се казваш? - Станка се казвам, но не съм с танка, а с виетнамката. В тая връзка българките в Италия с това име имат доста голям проблем, на италиански Станка значи уморена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #4802 Отговорено 9 Май, 2019 От автофорум... Въпрос: - Здравейте! Имам Honda Accord 85 год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се е*ава. Въпроса ми е "Има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно?" Предварително Ви благодаря! Отговор: - През 85-а на априлският пленум на ЦК на КПСС бе избран М. Г... Започна перестройката. Тука нашите също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митници, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинги, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2... 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия, разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев... Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 2008-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинги. Оставка! Кой? Борисов-2. Реформи. Магистрали, саниране и т. н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта на Барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежанци и имигранти... Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген. Радев - Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари к*рви,... Папа Франциск е в България. мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо. А на тази Honda, чак сега почнал да и се е*ава нещо карбуратора! Ай стига бе! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4803 Отговорено 10 Май, 2019 -В Англия се родил нов принц. -Айде бе, кой пък го реши, че е принц? Може да е принцеса. -Е, малко му е още дупето да е принцеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4804 Отговорено 11 Май, 2019 Горещ летен ден. Баща с детето си пътуват надалеко, бащата е нервен, поти се и кара, хлапето гледа през прозореца... Нема, нема, минат покрай някоя отбила в нивите кола... Хлапето току все подскача и вика: - Тате, татеее, тая кола що е отбила? - Татеее, кво прави тая кола? - и те така безброй пъти. Писва му на бащата, при поредната спряла кола, отбива, спира и вика: - Аман от теб!!! Те!!! Иди и виж сам кво прави! Отива хлапето, връща се умислено, провесило нос, клати глава... и току рече дълбокомислено: - Права е баба! И все така... цъка, клати глава ииии...- "ПРАВА Е БАБА"..... Бащата си трае трае, амааа... пусти нерви не издържат... -Добре!!! Казвай!!! За кво е права? - Миии права е баба дето вика - "Гащи немат, кола си купили!" 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4805 Отговорено 16 Май, 2019 По телефона - преди първото гостуване тет а тет: — Ленче, аз съм в мола. Какво да ти взема? С портокалов вкус или горски плодове? — О, Краси! Колко си мил... Ама аз предпочитам естествения вкус. По-добре вземи с оребряване и балончета. — Ти у ред ли си, ма? Къде си виждала фреш с оребряване и балончета?!? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4806 Отговорено 24 Май, 2019 (Редактирано) Чукче вижда магаре за първи път. Навежда се хваща го нежно за топките. Претегля ги, нагоре надолу и казва: -Тоя заек е поне 50 годишен! Редактирано 24 Май, 2019 от darius 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4807 Отговорено 26 Май, 2019 Докторе,много съм зле! Когато си изпия кафето, изяждам чашата и оставям само дръжката. Ма ти вярно не си добре,та дръжката е най вкусна! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4808 Отговорено 28 Май, 2019 Ако ви е страх да не напълнеете, преди ядене пийте по чашка - две ракия. Алкохолът убива чувството за страх. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4809 Отговорено 29 Май, 2019 Но алкохола убива нервните клетки и остават само спокойните клетки . 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4810 Отговорено 29 Май, 2019 Отидох на сервиз!!! И ми викат баце неможахме да ти опрайме спирачките!!! Но затова ти усилихме клаксона... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #4811 Отговорено 29 Май, 2019 – Що не търкаш билетчета от лотарията? – Ти луд ли си, бе?! Да взема да спечеля и после цяла България да ми вика „баси грозния селянин“… Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4812 Отговорено 7 Юни, 2019 - Имам прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямам проблеми с властите и данъчните; ако когато ходя по улицата, винаги грее слънце и минувачите ми се усмихват. - Пич, познавам те - какви ги приказваш? Време е да кажеш НЕ на наркотиците! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4813 Отговорено 8 Юни, 2019 Преди 12 часа, ceco_accord написа: а когато ходя по улицата, винаги грее слънце и минувачите ми се усмихват. Това за по поетично се пише така : "слънцето изгрява за да ме види, вечер го пъдя за да си отиде ." 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4814 Отговорено 13 Юни, 2019 Майстор шивач учи чирака си как да взема мярка за дамски панталон. - Когато жената е с панталон, събуваш я и мериш по него. Ако е с пола, вземаш този дървен метър, пъхаш го под полата и, а после вадиш мокрите сантиметри от сухите и добавяш 3см за подгъв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4815 Отговорено 17 Юни, 2019 Синчето на олигарх отива за пръв път самостоятелно на прием, но баща му с цел безопасност прикрепил и една от своите мутри. Пича знаел, че мутрата е проста гад и казал: – Виж, за да не излагаме нас и тати на приема и за да ни пуснат вътре, слушаш мен какво говоря и казваш нещо аналогично или съвсем близко до моето, Ясно? – Ясно. Обличат по един костюм и отиват на приема. На вратата ги посреща мъж във фрак. – Добър вечер господа. Вашите имена? Пича се изпънал и гордо заявил: – Граф Игнатиев. – Заповядайте – казал фейс контрола. След него се изпъчва мутрата с гордо вдигната глава и изломотил: – Площад Славейков . 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4816 Отговорено 1 Юли, 2019 В тролея мъж казва на непозната жена: – Ще ви дам 10 кинта, ако си вдигнете полата над коленете. Тя отвръща: – Ако ми дадете 20, ще ви покажа къде ме оперираха от апандисит! Мъжът бързо подава 20 лева. – Еееей в оная болница! – показва му с пръстче жената през прозореца. 1 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4817 Отговорено 12 Юли, 2019 Жена тегли пари от банкомат. Детенцето и я пита: - Мамо, как тате влезе вътре да ти ги подава? 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #4818 Отговорено 12 Юли, 2019 Послушайте мъдреца: - Не оставяй за събота това, което можеш да изпиеш в петък! 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4819 Отговорено 13 Юли, 2019 - Много е тъжно, да гледаш устни, които не бива да целуваш!!! - Ама, докторе и Вие сте един гинеколог! 😤 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4820 Отговорено 15 Юли, 2019 Мъж на възраст се запознава с красива жена в бар. След кратко ухажване двамата се запътили към неговата къща извън града. На средата на пътя мъжът спира колата и казва на жената: - Излизай! - Защо? - Излизай, ти казвам! Жената излиза от колата, а в главата и се въртят страхове за маниаци и изнасилвачи. Мъжът в това време и казва: - Сега направи един снежен човек! Жената прави и трепери. След като приключила, мъжът я поканил обратно в колата и потеглили мълчаливо. Пристигнали, мъжът запалил свещи, приготвил вкусна вечеря, последвал и секс. На сутринта жената, измъчвана от любопитство, пита: - Вечерта бе приятна, но защо трябваше преди това да правя снежен човек? - Виж сега, като любовник аз не съм нищо особено. Но този снежен човек ти ще го помниш цял живот! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4821 Отговорено 15 Юли, 2019 (Редактирано) По какво се различават готвачите и педалите? - Ами готвачите бъркат днешната манджа! - А пИдалите вчерашната!😅 Да мЪ прощават модераторите, ама нема по смотани емотикони от сегашните. Голем срам берете да знаете и подигравки! Редактирано 15 Юли, 2019 от darius 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4822 Отговорено 16 Юли, 2019 Преди 18 часа, darius написа: нема по смотани емотикони от сегашните И старите са си там. Да не съм офф: Стар евреин едва диша на смъртния си одър. Внезапно отваря очи и казва на стоящия до него внук: - Мони, замириса ми на пържена риба, донеси ми едно парченце, моля те. Внукът се връща след няколко минути и казва: - Баба каза, че не може. Била за погребението... 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4823 Отговорено 16 Юли, 2019 - Докторе, имам вода в коляното, камъни в жлъчката, пясък в бъбреците. - Искате да почнем лечение ли? - Не, искам разрешително за строеж. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4824 Отговорено 16 Юли, 2019 Мъж се хвали на приятел: -Взех кредит, отворих публичен дом, нещата вървят добре. -А цените какви са? -Орален 50, анален 100. -А класически? -За сега не е възмажно. -Как така, защо? -Засега работя сам. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4825 Отговорено 18 Юли, 2019 Разговор между китаец и българин: Китаеца: Колко е населението на вашата държава? Българина: Няма и 7 милиона. Китаеца: Ооо, толкова малко! Сигурно се познавате по физиономия? Българина: Не, но си знаем ЕГН-тата и заплатите. 2 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4826 Отговорено 21 Юли, 2019 В един бар седяли един моряк и един пират. Пирата бил без крак, око и вместо ръка имал кука. Моряка го попитал: - Защо нямаш крак, ръка и око? А пирата отговорил: - Крака изгубих в една битка с един пътнически кораб в Индийския океан. - Ръката изгубих в една битка с един португалски кораб, и докторите ми сложиха тая кука. - А окото… изсра ми се една чайка на челото. - ? - Ами беше ми първия ден с куката… 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4827 Отговорено 23 Юли, 2019 - Колега, това съкращение MdHz не ми е познато от физиката? - Аа, печатна грешка г-н. професоре. Това не е от вашата сфера, а студентска величина. Единица мярка за мотаене - МАНДАХЕРЦ. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4828 Отговорено 24 Юли, 2019 Иванчо в час по биология се изцепил и казал, че калканът е сплескан щото го е е*ал синия кит. Учителката възмутена го изгонила и му казала да дойде с баща си на другия ден. Бащата на Иванчо: – К'во става, бе Госпожо? – Ами Господине, вашият син вчера каза в час, че калканът е сплескан щото го бил е*ал синия кит! – Ааааа, а ти знаеш ли що на рака са му изцъклени очите и ходи назад? – Не... господине! Защо? – Щото е бил там и е гледал... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4829 Отговорено 24 Юли, 2019 Бях го забрайл тоа образ - реших че е завършил. Да не съм офф... Въпрос към счетоводител: Данъчната декларация в НАП ли да я подавам, или направо да я качвам в Замундата? 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #4830 Отговорено 25 Юли, 2019 НАП: Дайте си телефонния номер да ви го имаме. Данъкоплатец: Я дух@йте бе, никакъв номер няма да ви дам! НАП: Проверете дали са източени данните ви при хакерската атака, като изпратите ЕГН и телефонен номер в нашето приложение Данъкоплатец: Яко, супер! (изпраща без да се бави) 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4831 Отговорено 5 Август, 2019 Истинският мъж може да е прасе. Но не го е страх от чумата. Той живее с нея. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4832 Отговорено 6 Август, 2019 Когато човек пие вода дори и змията не го закача. Ако обаче пие ракия и тя е до него, постоянно мрънка и го хапе. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4833 Отговорено 8 Август, 2019 -Ванка, не може ли и ние като нормалните двойки да се разхождаме държейки се за ръце? -Не може Мите. Вярно е че сме двойка, но все пак сме патрулиращи полицаи в наряд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4834 Отговорено 9 Август, 2019 Каква е разликата между гола бяла жена и гола черна жена?! Бялата е на корицата на PLAYBOY, черната на корицата на National Geographic. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4835 Отговорено 10 Август, 2019 Ее, Краси - ако горното е виц, то за такъв може да мине и фактът че 2 милиарда от населението на планетата страдат от наднормено тегло, 800 милиона от недохранване, а 33% от произведената храна се изхвърля. :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4836 Отговорено 10 Август, 2019 Цецо, вица е английски. Прочетен в ориджинал, в ти тайма, докато диджито на тръка ми е на брейк е смешен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4837 Отговорено 10 Август, 2019 (Редактирано) Те ти един в оригинал: A policeman spots a huge black guy dancing on the roof of a car. He radios for backup. "What's the situation?" "A big fat black guy is dancing on the roof of an old Ford car." "You can't say that over the radio!", replies the operator, "you have to use politically correct terminology." "OK", he says: "Zulu....Tango....Sierra!" И още един: A world without women will be a pain in the ass, literally! Редактирано 10 Август, 2019 от Krasi-mir 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4838 Отговорено 10 Август, 2019 Оргазмът на съпругата е още една причина да ти вика на главата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4839 Отговорено 10 Август, 2019 Още един, преведен: Отива един дърт смок на очен лекар. - Докторе, трябва да ми помогнеш, последно време започнах да недовиждам. Направил му докторът очила и му казал да дойде след две седмици на контролен преглед. Идва след две седмици смока, яко депресиран. - Какво, не ти ли помогнаха очилата?! - Очилата са перфектни, ама установих, че от две години живея с парче пожарникарски маркуч. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4840 Отговорено 11 Август, 2019 - Иванчо, през кой от членовете на семейството ви са минали най-много житейски събития и каква е поуката? - През дедовия другарко и му е през дедовия. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове