DAN_DAN 344 #4361 Отговорено 18 Февруари, 2016 Внуче пита дядо си: Дядо, дядо, кога е сребърната сватба? Когато ти посребреят косите, моето дете. Дядо, а кога е златната сватба? Ами кога... Когато ти пожълтеят гащите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #4362 Отговорено 19 Февруари, 2016 От три години не съм шофирала, но днес седнах зад волана. Обаче всички ми свиркат, святкат с фаровете, махат с ръце.....Явно съм им липсвала !?! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4363 Отговорено 25 Февруари, 2016 Това виц ли е? Гей влиза при лекаря и с тъничък гласец казва:- Докторе, един тест за СПИН си направих, но не знам какъв е резултатът.Докторът поглежда теста:- Мда, тук пише, че сте позитивен, съжалявам!- А как да се лекувам?Докторът вади една рецепта и започва да пише:- Литър мляко се оставя на слънце един ден и после се пие. След това се ядат сливи, круши и кисело мляко. Препоръчвам да пиеш и много вода.Гея си тръгва с рецептата, а сестрата възкликва:- Докторе, ама на теста пише, че резултатът е негативен!- Нищо, нека първо разбере за какво служи задника! 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4364 Отговорено 26 Февруари, 2016 Върви си девойка през селото, насреща й се задава трактор. Трактористът:– Привет, Галя! Откъде се задаваш такава доволна?– Ходих до града, на пазар!– И какво си купи?– Жартиери си купих…– Покажи!Галя си повдига полата. Трактористът изпада от трактора, а самият трактор продължава сам. Повдига Галя рамене и продължава нататък.Насреща й се задава агронома:– Привет, Галя! Откъде идваш?– От града, ходих на пазар!– Какво си купи?– Ами… жартиери си купих!– Покажи !– Неее… Показах на тракториста, а той падна от трактора…– Нищо! Аз съм човек с образование. Учил съм се в града. В общежитие съм живял. Какво ли не съм видял…Повдига си Галя полата, а агрономът изцъклил очи изпаднал в безсъзнание…А Галя си продължава по пътя.Насреща й се задава пияния ковач:– Здрасти Галюня, откъде идваш толкова щастлива?– Ходих до града , на пазар, купих си жартиери, но няма да ти ги покажа, понеже трактористът и агрономомът вече се търкалят от впечатления…– Добре бе, Галюня, аз бачкам в ковачницата с коне, какво ли не съм видял. Покажи ми!Галя си запрята полата, ковачът изтрезнял веднага, леко залитнал, и се изчервил:– Мамка му! Как можеш да си толкова тъпа, Галя! Тази хуйня се закопчава за чорапите, а не за устните!… 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4365 Отговорено 26 Февруари, 2016 http://fakti.bg/avto/175013-81-godishna-baba-hodi-na-pazar-sas-subaru-wrx-sti?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage Сигурно вече има списък с желаещи за купуване на прилежно караната от старицата и (с малък пробег) бегачка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4366 Отговорено 1 Март, 2016 След прочит на горният пост видях пост на Антон във факти.бг: "ОТ 2017г. БМВ ЩЕ ИМА НОВА ИНОВАЦИЯ: ВСЕКИ ЗАКУПИЛ БМВ НОВО СТАРО ИЛИ 7-ма употреба,СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА НА БМВ,ВСЕКИ СОБСТВЕНИК ЩЕ ПОЛИЧИ СЕРВИЗ С ГОЛЕМИНАТА НА ГАРАЖ. ОТ БМВ ОТЧИТАТ ЧЕ ТАКА СОБСТВЕНИЦИТЕ,ЩЕ ИМАТ ХЕМ ГАРАЖ ХЕМ СЕРВИЗ ЗА ДА СИ ОТСТРАНЯВАТ САМИ ПОВРЕДИТЕ,ТЪЙ КАТО ИМА ГОЛЕМИ ОПАШКИ В ЦЕНТРАЛНИТЕ ИМ СЕРВИЗИ. СЪЩО ТАКА СОБСТВЕНИЦИТЕ ЩЕ МОГАТ ПРЕЗ ЛЯТОТО ДА КАРАТ СЪС ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ, А ПРЕЗ ЗИМАТА САМИ ДА СИ СЛАГАТ ПРЕДНО В ТЕЗИ СЕРВИЗИ ИЛИ ДА СТОЯТ КОЛИТЕ ИМ ДО ПРОЛЕТ " 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4367 Отговорено 1 Март, 2016 Също така подаряват комплект яке + зимни обувки, да не им е студено зимата като ходят пеша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #4368 Отговорено 1 Март, 2016 На първа среща: - Ти с к'во ще си облечена? - Ще ме забележиш, с розова блузка на Victoria Secret съм, с надпис "I Love You" ... Ами ти? - С бела тениска, на нея пише "ауспуси и грънета - Баце Венко!" 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4369 Отговорено 1 Март, 2016 (Редактирано) Главният лекар погледнал през прозореца и видял, че в двора на психиатричната клиника един луд лазел по земята. Веднага привикал дежурния лекар и му казал да отиде и да провери какво става.Два часа по-късно, дежурният лекар се върнал много мръсен. Главният лекар попитал:- Какво става там?- Един пациент рисува с тебешир линия на тротоара и предлага 1000 лв. на всеки, който пропълзи под тази линия.- А ти защо се забави толкова?- Е, как защо? 1000 лв. малко пари ли са?! Редактирано 1 Март, 2016 от borko 30 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #4370 Отговорено 2 Март, 2016 Майстор строител бил на гурбет в чуждо село. След работа отива в тамошната кръчма, която имала и хотелски стаи. Кръчмарят му предложил: - Слушай, майсторе, ако направиш 3 неща, ти подарявам кръчмата и стаите горе. - Кажи условията - казал майсторът. - Първото е да изпиеш един литър от моята ракия, второто - в двора имам доберман, боли го зъб, трябва да го нахраниш. И третото - горе имам една камериерка. Трябва да я накараш да получи оргазъм. - Съгласен съм - казал майсторът. Изпил ракията на екс и отишъл в двора при кучето. След 2 часа се върнал със скъсани дрехи, изпотен и се провикнал: - КУЧЕТО Е ГОТОВО, КЪДЕ Е ОНАЯ С БОЛНИЯ ЗЪБ? 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4371 Отговорено 2 Март, 2016 Кръчма някъде в Африка...влиза сърбин и сяда на бара, а от джоба си вади малко зелено, ушато чудовище и го слага на плота. Идва барманът и пита: - Какво ще обичате? - Ами, за мен коняк, а за приятеля ми(сочи чудовището) - бира. - Ама какво е това? - пита барманът. - Вижте, аз водя научна експедиция до едно малко село и (обръща се към чудовището) : - Перо, как се казваше селото, в което напсува шамана на майка? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4372 Отговорено 2 Март, 2016 80-годишен старец отива при доктора. Докторът му казва:– Никакво пиене, пушене, нито пък мазно, люто, сладко…– А секс мога ли да правя?– Какъв секс на вашата възраст,господине? Как Ви хрумна?– Ех, забранихте ми всичко хубаво… Все пак трябва с нещо да се убива времето… 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4373 Отговорено 12 Март, 2016 Това за ръждивкото през 5-6 страници ли ще го поствате ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4374 Отговорено 20 Март, 2016 Истински обяснения, писани пред КАТ: `Не знаех, че ограничението на скоростта е валидно след полунощ.` `Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз.` `Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си.` `Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща.` `Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми`. `В опит да убия муха, се ударих в стълб.` 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KattySky 63 #4375 Отговорено 24 Март, 2016 Готви се нов пенсионен закон... Гражданин достигнал пенсионна възраст, ще подлежи на глоба 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KattySky 63 #4376 Отговорено 13 Април, 2016 (Редактирано) Сириец, иракчанин и афганистанец се возят в кола. Кой шофира? Динко от Ямбол. Редактирано 13 Април, 2016 от KattySky 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4377 Отговорено 18 Април, 2016 На изток мъжете правят военни паради, на запад "мъжете" правят гей паради! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KattySky 63 #4378 Отговорено 28 Април, 2016 София, Великден. По улицата върви пич със синьо бяло яйце. Среща още един с такова яйце, поздравяват се: - Левски шампион! - Во истина шампион! П.п. Весели празници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4379 Отговорено 28 Април, 2016 Двама мисионери се разхождали в рая и видяли лъв. Единият се качил на близкото дърво, а другият започнал да му се смее от долу:- Не си ли чел в библията, че в рая хора и животни ще живеят в мир?- Абе чел съм, ама незнам лъва дали я е чел и знае, за тая работа ..... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #4380 Отговорено 23 Май, 2016 2016г. - усеща се като 1996г. Стойчков е актуален, Луна пусна нов хит, Слави готви революция, Жорж е кандитат-президент.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #4381 Отговорено 23 Май, 2016 2016г. - усеща се като 1996г. Стойчков е актуален, Луна пусна нов хит, Слави готви революция, Жорж е кандитат-президент.... За жалост само се усеща.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4382 Отговорено 23 Май, 2016 Да бе, ..."oh yeah"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4383 Отговорено 29 Май, 2016 Колега пита разплаканата си колежка: -Що рИвеш ма? -Еми казаха ми, че са ми малки циците! -Кво ти пука на големия гъз, ма, не си мокри излишно мустака с тез сълзи.Взимай два стола и сядай да пием по ракия! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4384 Отговорено 31 Май, 2016 Видях змия в задния двор...обаче не се уплаших ! Взех мотиката и я направих на парчета.... После една седмица седях без кабелна и интернет... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4385 Отговорено 31 Май, 2016 Докторе, лошо ми е! – Какво ядохте ? – Гълъб ядох. – Гол гълъб ли ядохте? – Ами, хванах го, оскубах го. Да, ядох гол гълъб. – Голям гол гълъб ли беше? – Дааа! Беше голям гол гълъб. – А ядохте ли главата на големия гол гълъб? – Ядох главата на големия гол гълъб. – Гола ли беше главата на големия гол гълъб? – Разбира се, че беше гола главата на големия гол гълъб! И какво? – Ами нищо. Аз съм логопед. С каквото можах, помогнах. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4386 Отговорено 2 Юни, 2016 Отива мутра да си прави татуировка и казва:– Искам да ми нарисуваш морски плаж с готини мацки, шезлонгите, чадърите, слънце, тук-таме някое облаче, вълните как се плискат в брега, един чернокож, който продава сувенири на мацките…Татуистът му казал:– И чайки, които летят в небето?А мутрата се почесал по главата и отговорил:– Еееее, няма ли да стане много претрупано с тия чайки, брато? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KattySky 63 #4387 Отговорено 6 Юни, 2016 Зайчето проучвало света. Попаднало на катър: - Ти к`во си, бе? - Ами, катър... - Демек? - Ами, баща ми е кон, а майка ми магаре... - Аха.... Срещнало куче: - Ти к`во си??? - Ами, куче вълча порода... - Демек? - Ами, баща ми е вълк, а майка ми куче.... - Аха... Нататък срещнало муха: - А ти пък к`во си??? - Аз съм конска муха... - Абе, я бЕгай от тука. Съвсем за мезе ме взехте, аман от перверзии.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4388 Отговорено 19 Юни, 2016 Баба пита внучето:- Как прави кучето?- Бау!- А котето?- Мяу!- Ами щурците?- Кълна сеее, попадне ли в бедаа един от нааас... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4389 Отговорено 19 Юни, 2016 Войник докладва след нощен наряд на командира: -Всичко е наред, без произшествия, само една счупена лопата. -Е, това не е много, но как стана? -Ами коня умря и докато го закопавахме се счупи. -Ама как, коня, той си беше напълно здрав? -Плевната изгоря, срути се и го уби. -Как плевната изгоря, защо? -Старшината пушил и подпалил сламата. -Но как така пушил, той не пушеше? -Аааа, пропуши, откакто се взривиха погребите. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4390 Отговорено 22 Юни, 2016 Два пениса си говорят: -Ти как си колега, вдигат ли те много? -А, добре съм си един път седмично ме вдигат, иначе почивка! -Ами теб? -Мани, мен ме дигат два пъти на вечер, от греда в греда, докато не повърна не ме оставят!-Що не пробваш да не ставаш бе? -Мани, пробвам, ама искат да ме изядат! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4391 Отговорено 23 Юни, 2016 Сутринта влязох в асансьора заедно с жена, със страхотни цици. Загледах ги втренчено, а след няколко секунди тя каза: - "Няма ли най-после да натиснете." И тук нещата се объркаха... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #4392 Отговорено 29 Юни, 2016 (Редактирано) Комшията си купи кола от Англия, с десен волан. Много е доволен, само дето по навик плюе и тръска върху жена си. *** 9 правила за пътуване! В България нищо не е както в другите държави. Имаме си специални правила за всичко и няма как да избягаме от тях. Пътуването из страната също си е един обичай, който никога не минава без следните неща:1. Когато тръгвате за някъде - ВИНАГИ избирайте последния момент, когато и всички останали са решили да пътуват.2. Дупките на пътя трябва да са повече от указателните табели. Как иначе ще внимавате и за двете?3. Никога не давайте мигач при изпреварване - пестите от крушки, не смущавате водачите пред и зад вас и си спестявате едно усилие.4. Когато стигнете вашата отбивка, непременно завийте от най-далечната лента, засичайки всички зад вас. Така ще държите водачите будни и нащрек.5. Винаги карайте бавно в най-лявата лента и с 200 км/ч в най-дясната. Така или иначе скоростната лента не се ползва по предназначение.6. Ако видите закъсала кола покрай пътя - НЕ СПИРАЙТЕ! Очевидно и никой пред вас не е спрял, вероятно е човекът хич и да не се надява.7. Непременно слагайте корите за яйца от село на задното стъкло. Изглежда добре.8. Винаги изпреварвайте преди завой. Доказано е, че вероятността от другата страна да има кола е 1:2 - я има, я няма.9. И не забравяйте! Бъдете толерантни към другите на пътя - пускайте ги те да си трошат главата! Редактирано 29 Юни, 2016 от tonywoolf 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4393 Отговорено 5 Юли, 2016 -Дъщерята се ожени, та да почерпя с бонбони, комшо! На другия ден пак с кутия с бонбони в съседа! -А, комши, а днес за кво черпиш? -Дъщерята роди, та черпя! -Е, комши, ама как така, вчера се ожени, днес роди? -А ти лайна не яж, бонбони яж бе комшо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #4394 Отговорено 11 Юли, 2016 Честито на новият европейски шампион по футбол „България" . Щом преди 4 месеца ги бихме португалците значи ние сме най-добрите ! Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #4395 Отговорено 12 Юли, 2016 XV век. Стои принцът, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото, а там: "Точа мечове. Изгодно!" ----------------------------------------------------- – И какво ти каза врачката? – Ми вика: "Това ти е линията на живота, това е трамвайната линия, ей тука някъде се пресичат..." ----------------------------------------------------- Пука се гумата, шофьорът вади крик от багажника и започва да сваля колелото. Любопитен минувач спира до колата. - Какво става? - Как какво? Свалям колелото. Минувачът взема щангата и прасва предното стъкло. - Аз пък ще взема радиото! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4396 Отговорено 12 Юли, 2016 Не е виц, но е много смешна случка: Действителен случай:"Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4-годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше със "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.- Е, и какво си видяла? - попита майката.- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьорът се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си, че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"?" 17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4397 Отговорено 12 Юли, 2016 И още една случка от миналата нощ: Обикновено се будя през нощта от лаят на 10-те псета на комшията през улицата, но този път беше някакво дуднене навън от съседния двор. Поразбуден разпознавам съседското момче 19 год. тинейджър, което говори с гаджето си, и искам или не слушам разговора му: -Моля те Вики, прости ми, кажи че ще ми простиш............не, не, не затваряй Вики...............мога да се променя Вики, за 24 часа ще се променя Вики..........ама какво да направя като не ми дадоха колата Вики .........не, не, не затваряй Вики............кажи, че ще ми простиш Вики, и така 30 минути. Накрая ми идеше да изляза на терасата и да се извикам: Викииииии, прощавай му и да заспиваме накрая всички. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4398 Отговорено 15 Юли, 2016 Като оня дето слиза момченцето пред блока и вика: - Како, тате каза вече да му направиш свирkа, или ше прати мама, ако трябва даже той ще слезе, само и само да спре да се обляга на звънеца на домофона тоя 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #4399 Отговорено 6 Август, 2016 От всички български оператори БДЖ дава най-много добавени минути. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #4400 Отговорено 8 Август, 2016 Из нета: - Карам си наскоро купена 17-годишна кола на 115 хил. км. и акълът ми не може да побере, кви са тези двегодишни, дето вече са на по 250 хил. км. 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове