Jump to content

g0sh

Фен
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Neutral

About g0sh

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 08/14/1987

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.2 i-DTEC Exclusive
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ихтиман

Recent Profile Visitors

1756 profile views
 1. Гледам че сте повдигали въпроса с ДПФ. След почистване на машина, аз съм минал над 80 000км вече и не е имало проблем. При Дунев го чистих в София. Но действително трябва да се свали за да се почисти
 2. При мен също беше задържал леко заден десен. Бая разора диска. Оправиха ми го с ремонтен комплект в Ихтиман. Момчето поръча сутринта ремонтния комплект, на обяд дойде (с автобус ли, с кола ли не знам) но до след обяда беше готово. Което ме навежда на мисълта че ги има в България
 3. Аз смених наскоро само съединител комплект, без маховик, тъй като и при мен беше започнал да приплъзва, както при теб. Оправи се засега, но ми казаха, че и на маховика му е време. По километраж съм към 220000км, карам колата от 140000.
 4. Сутринта на излизане от София един колега с Акорд 7ма с бургаска регистрация май ми махна. И да не е, аз махах
 5. Най-големият проблем според мен е цената. Защото Мазда си правят 6цата, Тойтоа Авенсиса, обаче са с около 30000лв по-евтини от Акорд. Естествено това е за сметка на качеството, но в Западна Европа не гледат на това, при положение че след четвъртата или петата година хвърлят колата или им я изкупуват, за да вземат нова.
 6. Буксите стандартни ли са? Ако се вземат неоригинални, а някаква марка?
 7. Ако тия във вратите и аз сменявах едната. Взех от ударена кола, която в последствие, като сравних серийния номер, се оказа от Сивик 8ма. Ама пасна. Сега лявата ми бражди на басовете и мислех и аз да търся различни от оригиналните.
 8. Е аз съм с N22. Не знам, ако се вдигне много въртящия, да не летят и съединители много. По принцип имало торк лимитер, който ограничава нютоните донякъде. Чел съм, че най-добре е освен софтуерно, да се свали и дпф.
 9. На противоположните краища на земното кълбо двама мъже правят съвсем различни неща, но си мислят едно и също. Единия ходи по въже опънато между два небостъргача, а другия се е отпуснал докато 86-годишна бабичка му прави свирка. Какво си мислят ли? "Не гледай надолу! Не гледай надолу!!!"
 10. Днес закарах Акорда в HPP за смяна на съединител. Взех си оригинален от coxmotorparts и се оказа, че вече бултрако и юбико не работят с части на клиента. Миналата година нямаше проблем, даже имах час, ама заради снега не можах да отида. Ще сменят и маслото на трансмисията, че било много черно. Иначе изскочиха с много добра оферта за ремап. Само софтуерно, без да се сваля или променя нещо физически.
 11. На осма дизел много ме дразни парното. Трябва да е на макс и да минеш 40км, за да усетиш някаква топлина. Също и спирачките. Иначе много здраво окачване, предвид пътищата ни. И определено за километрите, които минавам годишно, разходите за експлоатация са перфектни.
 12. g0sh

  Photos

  Супер. Направо ме върна в ученическите години
 13. g0sh

  Photos

  Преди 15 години като си пуснах интернет, тая снимка беше първата която си сложих за десктоп Направо се учудвам че още се върти из нета
 14. По-скоро не успява да загрее хубаво и затова си държи висок разход. Особено ако си в Сф, с тоя трафик вече и лятото ще ни се вдигне доста разходът.
 15. Става малко като битак, ама два работещи самсунга с капаче ако изровиш, съм готов да дам 20лв за тях
×
×
 • Create New...