Jump to content

satzata

Фен
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About satzata

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic D14A4, 1998
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Аз налях антифриза до горе в радиатора, също до макс в разширителя и покарах. Беше глътнала системата и долях още в радиатора. Ще погледна на какво ниво е в разширителя. Какви са индикациите, ако не е обезвъздушена добре системата? И има ли как след като се покара колата и има течност в разширителя все още да не е напълно обезвъздушена? Стрелката за температурата е закотвена на малко под половината и си стои така след като загрее колата.
 2. Тя не се ли обезвъздушава автоматично?
 3. Здравейте, свалих таблото с помощта на приятел и извадих радиатора. Оказа се, че е имал малка пукнатина и от там е изпарявало по предното стъкло. Беше ремонтиран и сложен обратно и таблото върнато на мястото му. Дотук добре, но сега ми се струва, че струята само към предното стъкло е слаба дори и на 4, а двете странични духалки духат много силно. Не съм го тествал още дали ще отпотява, че е топло и сухо тия дни. Също при връщането на таблото явно нещо се е прекъснало и сега не ми работи клаксон, радио и часовник.
 4. Благодаря. Лошото е, че през зимата няма как да не пускам парното и да карам колата.
 5. Здравейте, колеги. Карам колата от подписа ми и имам проблем с омазняване на предното стъкло и гадна миризма в купето (вероятно на антифриз) като се пусне парното. Сменен е филтърът на купето, огледано е по пода за течове и няма. Имам подозрения, че от някъде изтича малко количество антифриз, което се изпарява веднага и не може да се хване. Има и слабо намаляване на течност в разширителя. Не намерих информация по темата, явно не е често срещан проблем при 6 генерация. Та, някой свалял ли е таблото и ако има информация за последователност на работа, ще ми бъде доста полезно. Освен ако не се измисли друго решение на проблема. Благодаря предварително.
×
×
 • Create New...