Jump to content
emod

FAQ-4: Двигателни масла - обсъждане, част Четвърта

Recommended Posts

1 hour ago, dandilov said:

Има, има. Но не е част от параметрите, окито се изследват в лаб. анализите, а и не го дават в msds-а.

А кутията няма да се закисне с добавка за двигателно масло. Най-много да я скапеш с това.

@Тъмнозелен самурай G86-P При твоя чист двигател и масла с естери, които ползваш, не ти трябват нито едната, нито другата добавка!

е ясно, аз понеже нямам рег в немския ойл та затова питах за сравнение, иначе не мисля да слагам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 7 часа, Legend91 написа:

Имам проблем, и искат да свалят цялата кутия за да сменят някакъв си семеринг. А и не искам твърде често да се занимавам с гуми и семеринги

Слагай Манола и дано помогне. Все пак ако течът е сериозен не очаквай чудеса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е сериозен теча, повечето гуми са сменяни, но все пак, това е кола на 26 години. Не знам, да не скапе нещо Маннола? Двигателят е в добро състояние, кутията е ремонтирана преди една година. Аз мислех, имам още 100 мл от Liqui Moly-то Motor Protect с волфрам, мислех да си взема едно евтино масло и да го добавя, защото зимата палеше супер добре с тази добавка. Тя и без това не е за да се ползва постоянно, за веднъж на 50 хил км е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
6 hours ago, dandilov said:

Има, има. Но не е част от параметрите, окито се изследват в лаб. анализите, а и не го дават в msds-а.

Има повече почистваща сила според сайта на Валволайн, но нищо не споменават за гумите. Един Вид Кастрол GTX?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...