Тъмнозелен самурай G86-P 367 #2361 Отговорено преди 17 часа 1 hour ago, dandilov said: Има, има. Но не е част от параметрите, окито се изследват в лаб. анализите, а и не го дават в msds-а. А кутията няма да се закисне с добавка за двигателно масло. Най-много да я скапеш с това. @Тъмнозелен самурай G86-P При твоя чист двигател и масла с естери, които ползваш, не ти трябват нито едната, нито другата добавка! е ясно, аз понеже нямам рег в немския ойл та затова питах за сравнение, иначе не мисля да слагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 1018 #2362 Отговорено преди 16 часа Преди 7 часа, Legend91 написа: Имам проблем, и искат да свалят цялата кутия за да сменят някакъв си семеринг. А и не искам твърде често да се занимавам с гуми и семеринги Слагай Манола и дано помогне. Все пак ако течът е сериозен не очаквай чудеса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 195 #2363 Отговорено преди 12 часа Не е сериозен теча, повечето гуми са сменяни, но все пак, това е кола на 26 години. Не знам, да не скапе нещо Маннола? Двигателят е в добро състояние, кутията е ремонтирана преди една година. Аз мислех, имам още 100 мл от Liqui Moly-то Motor Protect с волфрам, мислех да си взема едно евтино масло и да го добавя, защото зимата палеше супер добре с тази добавка. Тя и без това не е за да се ползва постоянно, за веднъж на 50 хил км е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 195 #2364 Отговорено преди 12 часа 6 hours ago, dandilov said: Има, има. Но не е част от параметрите, окито се изследват в лаб. анализите, а и не го дават в msds-а. Има повече почистваща сила според сайта на Валволайн, но нищо не споменават за гумите. Един Вид Кастрол GTX? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове