Veseliq 1556 #361 Отговорено 18 Февруари, 2019 Нека да видим сега дали ще се задържи бърз Преди 6 часа, goga написа: От вчера вечерта, като натисна бутона "активност" за да видя новите мнения и ми изписва, че няма съдържание. Отбелязвам - прочетени, непрочетени, все същото. След това пробвам с "активност", " съдържание което съм създал" и пак същото изписва - няма съдържание. Влизам във форума с таблет. Преди 3 часа, goodybg написа: И при мен е така. В непрочетени няма нищо Това също е оправено. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #362 Отговорено 18 Февруари, 2019 Здравейте колеги! Не мога да немря опцията за изпращане на лични съобщения, нито на моя профил, нито като отида на профил на колега? Някаква забрана за изпращане на л.с. ли имам или просто не мога да открия бутона? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #363 Отговорено 19 Февруари, 2019 То знае ли се при тебе....чакай сега ще проверя. Takumi Fujiwara ви изпрати лично съобщение Преди 1 минута.... Осрал си си уиндоуса нещо .Нямаш проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #364 Отговорено 19 Февруари, 2019 @Takumi Fujiwara му оправих проблема още онзи ден - бяха му забранени съобщенията. Има шанс да е от чистене на кешове в комбинация със стари наказания Качих още ред оптимизации по конфигурациите. Ако сега не се задържи забързването, следващо подозрение е хардуерен проблем и ще помоля хостинг компанията да ни премести на друг физически сървър. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #365 Отговорено 19 Февруари, 2019 Форумчето лИти направо, браво на екипа по подръжката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #366 Отговорено 19 Февруари, 2019 Да, върна си бързината, но все още имам за секунда бял екран и сини текстове при всеки клик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #367 Отговорено 19 Февруари, 2019 преди 49 минути, atoma написа: Форумчето лИти направо, браво на екипа по подръжката Абе лИти, ама при мен някой път зарежда по-бавно от всичко друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #368 Отговорено 19 Февруари, 2019 Преди 4 часа, Veseliq написа: @Takumi Fujiwara му оправих проблема още онзи ден - бяха му забранени съобщенията. Има шанс да е от чистене на кешове в комбинация със стари наказания Качих още ред оптимизации по конфигурациите. Ако сега не се задържи забързването, следващо подозрение е хардуерен проблем и ще помоля хостинг компанията да ни премести на друг физически сървър. Ами той скоро не е наказван...трябва там тримесечно да му се напомня,че като му отворя досието - е няма толкова червено на друг файл 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #369 Отговорено 19 Февруари, 2019 Бъг или ненужна опция, забелязвам я многократно. Ако в някоя тема съм цитирал някой, то при друг отговор тръгва пак с предния цитат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #370 Отговорено 19 Февруари, 2019 Бъг! И при мен пази предходно съдържание, даже да съм го публикувал... Още не мога да хвана кога точно го прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #371 Отговорено 19 Февруари, 2019 Може би, ако кликнеш на цитирай, вместо на редактирай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #372 Отговорено 21 Февруари, 2019 (Редактирано) От известно време насам не мога през телефона да отворя https://forums.hondabg.com/discover/unread/ . Дава ми "You do not have permission to view this stream. Error code: 2C280/3". Мога да отворя "All Activity" екрана като цъкна на първия от трите бутона в горната дясна част на екрана (другите два са за търсачката и менюто, което се отваря отдясно). Преди същия бутон ми отваряше Unread страницата. През компютър нямам проблем и си отваря линка. Извинявайте, аз съм идиот. Не се бях логнал Редактирано 21 Февруари, 2019 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #373 Отговорено 24 Февруари, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #374 Отговорено 24 Февруари, 2019 Фен, можеш ли да дадеш малко разяснения какво гледаме тук? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #375 Отговорено 24 Февруари, 2019 Виж резултатите от не прочетени, една и съща тема е два пъти. От три или четири дни го забелязвам. Преди или не се е случвало или не съм го видял. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #376 Отговорено 20 Март, 2019 Добър ден дружина! Изглежда след последното ми насилствено отсъствие от форума, независимо, че вече нямам рестрикции, почти всички мнения ми липсват в различни теми. Както, например беше в темата за "Свещи за газ". Установих го преди няколко дена, тъй като темите, в които съм писал са обозначени със звездичка, но като ги отворя, моите мнения липсват. Говоря за безброй много теми. Ще може ли мненията ми да станат видими отново? Най-малкото, защото други хора след мен са ги цитирали и/или коментирали, а и съдържат ценна информация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #377 Отговорено 20 Март, 2019 (Редактирано) Здрасти, наясно сме с този "феномен". Аз писах на колегите за това когато го открих. След като беше маркиран като "спамер" системата е скрила всички твои мнения от един момент нататък. Процесът е необратим, т.е. няма начин автоматично да се възстановят. Предвид аски многото работа, която екипът е имал и продължава да има заради сърбящите те пръсти и наред с това адски много резонно скрити мнения е неоправдано да моля колегите да ги пресява и възстановява едно по едно с оглед консистенцията в темите ... Иначе нека ние преценим кое е ценна информация. Поздрави! ПП. Бих ти дал модераторски права да го направиш сам, но се съмнявам в преценката ти. Редактирано 20 Март, 2019 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #378 Отговорено 5 Април, 2019 Проблемите със забавянето на отваряне на страниците така и не се оправиха напълно. Този уиикенд планувам нов ъпгрейд на форума и преместване на друг физически сървър. Може да има малко downtime, но ще е за хубаво 1 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #379 Отговорено 2 Май, 2019 (Редактирано) Предлагам, ако има техническа възможност, за потребители с под 100 мнения и регистрирани преди по-малко от 3 месеца (и двете условия изпълнени!), да има задължително одобрение от модератор при публикуване на нова тема, даже и за мненията. Ако не отговаря на правилата - директно в коша. Това е доста добър начин да се научат още отначало на какви правила трябва да отговарят темите. Това, което правят някои, е пълен та**к и неуважение към останалите. Редактирано 2 Май, 2019 от ogi28b 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #380 Отговорено 2 Май, 2019 Рестрикциите изкарват злото от хората, макар че някои го носят в себе си и така с него са дошли и тук. Добре би било да ги превъзпитаме, но щом семейството и школото не е успяло, какъв е шансът форумът да сполучи. Да не забравяме че някои пускат теми само при свой проблем и подобно ограничение не би им било полезно. Други пък са "на всяко гърне мерудия" (като новодошлият "Продаващ Хонда") и само спамят, чакайки нещо. Тук обаче няма почти изкуственият интелект на фейсбук, но пък имаме естественият интелект на мод. екипа и стоманените им нерви, но бива да се помисли за някакъв лимит базиран на "лайковете". Примерно: безполезен съфорумец едва ли ще събере и няколко "ъп вота" за месец и ако е неактивен до сега (а не новодошъл) - нека си почива и чете. Тоест, да не е фактор регистрацията му, а полезните мнения, чиито лакмус е реакцията на общността. Опитът му за пускане на нова тема може да е временно ограничен, а някъде да му излиза пред очите примерен текст "Въпросът ви вероятно вече е обсъждан - потърсете подходящата тема". Така ще му "светне", че ако се кани да простее, едва ли ще открие такава и в същото време няма да е съвсем без възможности, ако има проблем и разум. Специално към новорегистрираните и неактивни потребители с 0 рейтинг, може да се пуска закачка във вид на служебно съобщение от сорта - "Наистина ли този месец никому с нищо не успяхте да помогнете в този форум и сте само консуматор на информация"? Това може да ги активизира и да "напреднат". Не знам обаче дали има такива технически възможности за филтриране и подтик към позитивност? Добре би било да го прави платформата, а не да е ангажимент на мод. екипа. Това са само идеи за посока на размисъл относно рестрикциите и адмирациите за съфорумците. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #381 Отговорено 16 Май, 2019 Аз се старая да говоря с много нови потребители както във форума ,така и на лични съобщения. Проблема е ,че влизат много късно във форума.Вече са се нашили,излъгани измамени ,с тройно надути сметки и тотално объркано обслужване. Днес приятел,който си е втълпил ,че съм толкова много зает,че не мога да си вдигна телефона и да отговоря на един въпрос си е сменил маслото в сервиз X. За 200 лв. са му налeли 15W40 Castrol на CRV 4 2,2 дизел с DPF.Цената е била като за голям джип... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 294 #382 Отговорено 16 Май, 2019 Абе, искам да видя на Бранко галерията, ама галерия йок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2280 #383 Отговорено 20 Май, 2019 Авторски права бяха нарушени.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivann_rs 3 #384 Отговорено 20 Май, 2019 Форум, форум какво пък един форум. Пишеш в google free forum software и той те залива, като клип с Миа Калифа , с "безплатни" възможности за форум. Всъщност трудното е не да се вдигне форум, трудното е да се поддържа - администрира и да остане място, което си заслужава да се посещава. Има много много еднакви теми, има и много ненужни коментари, които просто губят време, защото някой друг си го е спестил. За препоръка давам най-добрите практики на големите форуми, които съм виждал, ако сметнете, че с нещо мога да съм полезен - back front пишете: Системно автоматично са се предпазили от много ненужни коментари, има постове с по 1500 лайка и 3 отговора или иначе казано най-големите :https://stackoverflow.com/ Предимно, ма не предимно, ами май само C# и web технологии. А този е с висока култура на членовете, например когато се създаде тема, самите публицисти се грижат актуалното и правилното да е винаги в първия пост след като пишат UPDATE: https://forum.xda-developers.com/ Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #385 Отговорено 3 Юли, 2019 На знам само при мен ли е така, но акивността спря да работи. Натискам непрочетено, прочетено съдържание и изписва, че няма нищо. Не съм отбелязъл форума като прочетен. След това търся моята активност - съдържание което съм създал/публикувал и пак нищо. Това и от таблета и от телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #386 Отговорено 3 Юли, 2019 Май всичко е наред вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #387 Отговорено 3 Юли, 2019 И при мен беше така цял ден но се оправи вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #388 Отговорено 3 Юли, 2019 Да, оправено е с любезната подкрепа на @Veseliq. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #389 Отговорено 23 Юли, 2019 Освен ако вече не сте го обсъдили в тайния раздел, дали ще е удобно да премахнете видимите пренасочвания от темите в раздел "Общи дискусии"? В момента там на 1-ва страница има 32 не-важни теми, от които 17 са пренасочване към друг раздел. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1680 #390 Отговорено 23 Юли, 2019 Ще го направя . Обикновено премахвам пренасочванията след около месец, но напоследък не съм го правил, а и много хора пишат направо в Общи дискусии, без да си направят труда да потърсят правилния раздел, което вдига драстично броя на тези пренасочвания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #391 Отговорено 6 Септември, 2019 Форумът е обновен до версия 4.4.6 (от 4.3.6). Благинките от 4.3.6 до 4.4.6 може да намерите тук: https://invisioncommunity.com/release-notes/ Без връзка с ъпгрейда - форума трябва да работи значително по-бързо. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #392 Отговорено 6 Септември, 2019 Може би и с обновяването е свързано това съобщение, което днес видях няколко пъти (май не точно същото, но подобно, и все беше свързано нещо с темата-облик). Първо не искаше да ми покаже теми, в които имаше нови мнения от днес, но само в определени форуми. После по едно време темите с новите мнения се виждаха и реших, че е оправено, но сега пак се появи подобно съобщение в една тема, прикачвам го: Даже и в тази тема го има: Преди да започна да чета мненията, си сложих отново темата-облик HondaRED, с която съм свикнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #393 Отговорено 6 Септември, 2019 Здрасти, моля ползвай HondaRED-2018. Бих я сетнал за всички, но не знам дали някой случайно не ползва някоя от другите налични теми. Аз изключих HondaRED, вече не трябва да се вижда. Шаблонът на старат тема се чупи заради "последно редактирано от ...". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #394 Отговорено 9 Септември, 2019 На 24.02.2019 г. at 13:46, fenabg написа: Покрай промените и ъпгрейдите мисля, че и това се е оправило. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #395 Отговорено 9 Септември, 2019 На 7.09.2019 г. at 1:05, dindin написа: .....Аз изключих HondaRED, вече не трябва да се вижда..... Ааа... не трябваше...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #396 Отговорено 10 Септември, 2019 Ами ползвай HondaRED-2018, Емич. Има ли проблем с нея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #397 Отговорено 10 Септември, 2019 Старата червена я използвах за gsm-а (знаеш защо). Както и да е, пак ще активирам блокадата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #398 Отговорено 10 Септември, 2019 Хахах вярно, сега се сетих. Ама хората ще се бъркат, та затва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #399 Отговорено 12 Септември, 2019 Само аз ли немога да кача снимки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #400 Отговорено 12 Септември, 2019 Сега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове