denis95 3 #121 Отговорено вчера в 09:21 На 23.04.2026 г. at 21:54, Ангел1 написа: Аз карамс такова-доволен съм. Днес си го поръчах, доста положителни мнения намерих из нета, макар да е френско, дайте мнение за този продукт https://www.yacco-bulgaria.com/produkt/optimizer-vidange Днес ходих до един майстор , викам човек така и така литър на 2хил, 2л. на 4 хил км, той вика доста е , викам да пробвам некви добавки за разтваряне на нагар по сигментите (ако е въобще нагар де) човека вика, недей ш стане беля... Добре... Аз искам поне да питам, някакъв доказан метод има ли , да се видят , проверят или поне на теория тия сигменти, дали са с нагар или са износени, щото харча ще се увеличи и по мое мнение след време, какво ще кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1183 #122 Отговорено преди 10 часа Бих казал, да си оставиш колата да ти сменят сегменти, гумички и ако се налага лагери, верижно задвижване и всичко което е нужно като се отвори мотора и да си приготвиш едни 3 - 3.5к евро ако искаш да е качествено с хубави части. Няма магични добавки, има за флъш ама те теб не те касаят. За ремонт двигател си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis95 3 #123 Отговорено преди 3 часа Преди 7 часа, Mkilla написа: Бих казал, да си оставиш колата да ти сменят сегменти, гумички и ако се налага лагери, верижно задвижване и всичко което е нужно като се отвори мотора и да си приготвиш едни 3 - 3.5к евро ако искаш да е качествено с хубави части. Няма магични добавки, има за флъш ама те теб не те касаят. За ремонт двигател си. за гумички съм съгласен, за сигменти... ми е малко скептично, ще го коментираме с монтьора, и една камера в цилиндрите няма да навреди, да видим там как е положението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 238 #124 Отговорено преди 1 час Само с гумички на клапаните няма да стане. Ще се наложи и смяна на сегменти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis95 3 #125 Отговорено преди 11 минути Преди 1 час, simo vtecman написа: Само с гумички на клапаните няма да стане. Ще се наложи и смяна на сегменти. Дай аргумент, защо и как си убеден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове