Jump to content
jaccomo

Разход на масло

Recommended Posts

На 23.04.2026 г. at 21:54, Ангел1 написа:

Аз карамс такова-доволен съм.

Днес си го поръчах, доста положителни мнения намерих из нета, макар да е френско, дайте мнение за този продукт https://www.yacco-bulgaria.com/produkt/optimizer-vidange

Днес ходих до един майстор , викам човек така и така литър на 2хил, 2л. на 4 хил км, той вика доста е , викам да пробвам некви добавки за разтваряне на нагар по сигментите (ако е въобще нагар де) човека вика, недей ш стане беля... Добре... Аз искам поне да питам, някакъв доказан метод има ли , да се видят , проверят или поне на теория тия сигменти, дали са с нагар или са износени, щото харча ще се увеличи и по мое мнение след време, какво ще кажете 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих казал, да си оставиш колата да ти сменят сегменти, гумички и ако се налага лагери, верижно задвижване и всичко което е нужно като се отвори мотора и да си приготвиш едни 3 - 3.5к евро ако искаш да е качествено с хубави части. Няма магични добавки, има за флъш ама те теб не те касаят. За ремонт двигател си. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 7 часа, Mkilla написа:

Бих казал, да си оставиш колата да ти сменят сегменти, гумички и ако се налага лагери, верижно задвижване и всичко което е нужно като се отвори мотора и да си приготвиш едни 3 - 3.5к евро ако искаш да е качествено с хубави части. Няма магични добавки, има за флъш ама те теб не те касаят. За ремонт двигател си. 

за гумички съм съгласен, за сигменти... ми е малко скептично, ще го коментираме с монтьора, и една камера в цилиндрите няма да навреди, да видим там как е положението

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само с гумички на клапаните няма да стане.  Ще се наложи и смяна на сегменти. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, simo vtecman написа:

Само с гумички на клапаните няма да стане.  Ще се наложи и смяна на сегменти. 

Дай аргумент, защо и как си убеден

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...