Jump to content

galin_k

Фен
  • Мнения

    496
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от galin_k

  1. Последно като минавах преди месеци, имаш голям строеж, мисля, че обхващаше и мястото на автоморгата във Виница. Или се е преместил или е преустановил.
  2. Поръчка с номер 5043 (преведени 120лв вкл. 10% отстъпка)
  3. Здравейте, и при мен след като умря акумулатора се появи проблемът с радио кода. Уж имам всички книжки, но така и не го намерих. Горния споменатият сайт - https://radio-navicode.honda.com/ така и не ми го отваря. От Бултрако ми казаха, че трябва да отида на място, до другия край на Сф и предполагам срещу 40-50лв за услугата. Аз намерих този сайт - hondaradiocodes.com , дава се серийният номер (гледах видео в тубата как се изкарва, елементарно е) и после платих 20лв с карта в сайта да ми генерират кода за радиото - 5 цифри. В крайна сметка съм доволен, пак по-евтино излезе от БТ. Поздрави
  4. @jijo86 не се филмирай прекалено, точно във Варна има двама топ майстори занимаващи се само с Хонда, така че си голям късметлия. Търси Дидо в Левски и го слушай какво и кога е за смяна и няма да сбъркаш. Успех и много безаварийни км.
  5. Допълнително, предполагам, че знаеш този двигател е с VCM система за изключване на цилиндри с цел икономия на гориво. Нека експертите да посъветват, дали карането на газ с такава система е удачно. Има писано, че някой предпочитат да я изключат, има сравнително евтина джаджа, която я залъгва да не се включва.
  6. С 9 степенната кутия разходът на бензин е много приличен, ниски обороти, бързо прехвърляне на скоростите, зависи колко км карсш на година да си направиш една равносметка.
  7. Този ремонт направен качествено ще е златен. Не е ли по-добре да търсиш цял двигател, не че няма да е приключение, ако има такъв каран на бензин може да е читав.
  8. Съгласен съм Цецо, то и с ДДС е пак смислена цена 60к за чистак нов ван. Един вика, добре че са китайците, българите да може да обмислим дали да не си купим нова кола 😀
  9. Напоследък гледам ванове 😀, та какво мислите за Dongfeng Yacht - 7 места, 1,5 турбо от Митсубиши , 7 степенен автомат с два съединителя, вътре е прилична, ел седалки на втори ред. 7г гаранция или 150к км.Представителство в София, Варна и Русе.
  10. 2ка Хибрид е добър вариант, има сила и разходът е добър. Но ще е по-скъпа от 1,5 турбо.
  11. Здравейте, Весела Коледа. И аз съм поръчвал от Амайама дребни неща, заради теглото основно доставката се оскъпява и след определена сума се плаща ддс и мито. Иначе качеството е оригинал топ. От Rockauto също има добри цени, за Американси/Канадски модели основно. С DHL идват за няколко дни, те могат да се погрижат с изваждането от митницата.
  12. Правилно си го казал при този харч на масло, смяната с друга марка няма да доведе до съществена промяна. Вискозитетът е правилен.
  13. Дано всичко вече всичко е ок! Моите лични впечатления за този модел е, че не трябва да се претоварва на магистралата, макс 120, тази кола определено не е направено за по-високи скорости ...
  14. @Cyreon Отново впечатляващо, браво!! Това с 95 ли е? Имам същата ръчка комби, но не съм постигал такива рекорди. Колко ти показва trip B? При мен показва до 10К км и после почва от начало, но мисля че си смята историческият среден показател. При мен 8.0лт /100км. Карам 90% на магистрала, но винаги пълен средно с 120-140.
  15. Както колегата те е посъветвал слагай оригинал, на бензинките мисля беше LUK, иначе колеги залагат и на Exedy, тук трябва да е по-скъпо, но не знам дали е основателно.
  16. А има ли разход въобще? При натоварване оттам ще видиш да излива антифриз. После като отвориш капачката на радиатора, нивото няма да е до горе.
  17. Това оригиналният радитор ли е? Казанчето как е?
  18. Ако опасенията ти са леко издухване на гарнитурата са верни, следи си нивото на антифриза в казанчето. Ако започва да се качва над максимума значи си прав.
  19. Впечатляващ пробег за Хрв Това без основен ремонт? Само на бензин ли се кара?
  20. При Хрв забелязвам доста оплаквания с загряване, глава и тн. (моето включително). Трябва много да се внимава и преждевременно да се сменят термостат, охладителна течност, оглед на радиатор и тн. Просто колата не е за голямо натоварване и белята става много бързо.
  21. @pelmel колега виж в Фейсбук Хонда Купува -Продава днес има Ледгенда пусната 2010г с газ. Може да ти хареса.
  22. Е то в крайна сметка излезе абсолютна загуба на време и нерви в търсене под вола теле? Както казваха някои колеги, така си работи кутията и шумът е нормален...аз също съм си патил от вманиячаване, трябва го караш по-леко, просто една кола е и всичко се прави..
  23. Инфото от предишен собственик е за предпочитане и за мен по достоверно от това на автокъщата. Аз поне ако усетя че човекът е прям, се чувствам по-спокоен, пред филми след изненади от джамбази. Какво те плаши в проблема с музиката?
  24. Ако трябва да сме безпристрастни, сравняваме подобни класове машини, но при марките йерархията мисля е за Лексус, като по-луксозен клас автомобили. За 7ма поредна година е номер 1 с потребители с най-малко оплаквания. Та, вземи и това под въпрос.
×
×
  • Създай нов...