Jump to content

kembo

Фен
 • Content Count

  1244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Neutral

About kembo

 • Rank
  Опитен
 • Birthday 12/13/1975

Profile Information

 • Интереси
  Кара стокови ХОНДИ бавно
 • Кара
  Del Sol B16/Accord CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пазарджик

Contact Methods

 • Skype
  aso_1975

Recent Profile Visitors

13179 profile views
 1. Здравей колега.Разполагам с джантите които търсиш.0882000520  Асен  

   

 2. Колега ,май само тази си пропуснал да видиш     https://www.cars.bg/offer/c2249387     има защо цената да и по -висока   ( ще я корегираме )   поздрави 

 3. Колега ако аз трябва да кажа (напиша) нещо по твоя въпрос е :7 акорд е най-здравата атмосферна кола в човечеството. Ходи сам я огледай и реши дали ще я вземеш или не .Погледни да няма ръжди (само това не се оправя ) хидравличната помпа как е и не си губи времето в излишни неща. Поздрави и успех. Запомни едно най-ценото в човешкия живот е времето него няма начин някой да ти го заплати .
 4. Разполагам с 14 "  джанти  хонда ( стават за джаз защото не всички оригинални стават)   в перфектно състояние 250 лв   Асен  0888110102  Поздрави 

 5. За всеобщо мнение има 2 основни разлики - 1 ва окачването е различно ( видимо е точно с 2см по-ниско) -2 ро тайп С е олекотен ( усеща се дори и в разхода при извънградско )
 6. Автомобила ,който ,продавам е докаран от Швейцария и наистина е само за тамошния пазар .Държа да отбележа ,че е истински TYPE S автомат ФЕЙС в автентичен вид
 7. Честито и безавариино!! The power of dreams
 8. Повечето от акорди пре фейс ( 2003-2005г) нямат такова копче. При всички фейсови задължително го има ,без значение от ниво на оборудване
 9. Само да вметна ,че и при CRX са за американския пазар е "скрин" не седалка
 10. Колата изглежда блестящо! Честито ,споделям мнението на колегата от горния пост
 11. K20A6 е двигателят на акорда пре фейс, K20Z2 е на след фейса . При К24 е еднакъв, това е според индекса на двигателя от завода производител. От към автоматичните скорости разликата казано най- просто, освен визуалната в лоста, е от небето до земята .
 12. Ако трябва да изкажа мнение по темата е ,че преди около 4 г бяха пуснали във въпросното представителство следната промоция: 60 лв - смяна на масло, маслен филтър и общ преглед на техническото състояние и окачването на автомобила . Отидох със стария си рекс и ги попитах какво масло ще сложат . Ясно, че е наливно, но казаха, че щом колата е над 150000 км, ще е 10-40. Това е, което мога да кажа от опит с масла в Бултрако. А ако колата е още на изплащане при тях и няма промоция, и трябва вие да си платите маслото, дали ще сложат 10-40 ??????
 13. Здравейте , Тайп еС-а, който се продава в Пазарджик, не е нито мой, нито на моята комбина. Иначе колите лично ги избирам аз в Испания ( когато отида и няма читав екземпляр, просто не взимам който и да е) .За хора, желащи информация за въпросната кола, може да ми се обадят да им кажа ,защото аз лично имах интерес към колата, когато се продаваше на Палма де Майорка. За всички, който не ме познават - обявите ми винаги започват с моето име - там, където ми няма името, значи колата не е моя . Поздрави.
 14. Нека и аз се включа, макар и пристрастно ( мнението е лично и не го налагам).За тези който ме познават, знаят опита ми с акорд 7 и 8 г. Базирайки се на него, бих казал, че 7 г. бензин фейс е просто ФАНТАСТИЧЕН избор за кола, няма автомобил в този клас, който съвкупно да го превъзхожда. Да, държи цена , но всяко нещо има своето логично обяснение.
 15. Колеги среща на 29.01 ще има ли ? Ако да от колко часа
×
×
 • Create New...