Jump to content

Wyvern

Почетен член
 • Мнения

  1415
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Wyvern last won the day on Април 15

Wyvern had the most liked content!

Обществена Репутация

347 Excellent

Относно Wyvern

 • Ранг
  3-stage Vtec
 • Рожден ден 18.06.1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  Nema skype

Profile Information

 • Кара
  CR-Z
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  United Kingdom

Последни посетители

14364 профилни разглеждания
 1. АС би трябвало да се вкючва само ако позицията на клапите е да духат на предното стъкло. При всички други положения не би трябвало да се включва. Направено е с цел, ако ти е изпотено предното стъкло с помощта на климатика за изсъхне по-бързо.
 2. Е от къде ще дойде топлото като антифриза е студен
 3. Можеш да фабрикуваш каквото си искаш, но ако решат да се заяждат при регистрацията, ще те пратят на технотест. Още повече, че тоя мотор не се слага в това купе фабрично.
 4. Wyvern

  Датчик ABS джаз

  Кажи на "майсторите" да ти оправят колата и да си платят датчика.
 5. А що да е притеснително - то това си е нормалния разход според производителя, 20 литра масло от смяна до смяна си е напълно нормално. Чакам да видя Фена какво ще каже по въпроса
 6. Japanese Fever не мога да те разбера какво се опитваш да докажеш. Виж главината на колко модела Хонда и Акюра се слага. В Европа са 3 (Акорд, ФР-В и сивик) в USA са 7. Ако проблема беше там, мислиш ли че само 2 от всичките 10 щяха да са засегнати. В TSB-то, което ти си пуснал, от Хонда ясно са казали къде е проблема и това са накладките или по-точно фрикционния материал, от който са направени. Освен това ти правиш ли разлика между recall и TSB? Стига си търсил под вола теле, единственото което ще намериш е ..Й
 7. Пак насра темата, ама как да е. Accord R в Европа няма - има Accord Type-S. Постарай се малко да разбереш написаното. Двете коли си приличат, но не са еднакви. Спирачките им са различни (поне отпред), сигурно имат и други разлики - затова написах че сервизната акция е само за USA, не е за целия свят. П.с. ей опасен тоз Japanese пак намери конспирация виждам заглавията утре във вестниците - Дилъри по целия свят инсталират машини за шлайфане на дискове - защото Japanese Fever така казва, всички нови дискове ще се шлайфат, няма тън-мън.
 8. Ти си голям шегаджия обаче - защо тогава парт номера за бубините на TSX и акорд 2.4 е един и същ, нали са различни марки, бизнеси и континенти?
 9. Аз само да вметна тука набързо - сервизната акция за спирачките на ACURA няма нищо общо с европейските акорди. Въпреки че колите си приличат на външен вид - това съвсем не значи, че цялата 7 гнерация акорд в целия свят е с дефектни спирачки. Малката подробност, че спирачките на TSX са различни с тези на акорда няма да я споменавам - който не вярва да погледне парт номерата на апарати, дискове и накладки. До колегата с кривите дискове - аз на твое място бих погледнал спирачните апарати и най-вече състоянието на водачите. Ако приемем, че в сервиза си разбират от работата и са монтирали всичко както трябва, като са почистили повърхността на главината, където ляга диска - остава проблема да е в апаратите.
 10. Да да, всички така разправят. Горивния филтър е в резервоара и се сменя на всеки 4 години или 80 000 км, което дойде първо. Пише си го и в инструкциите за ползване. Ако сервиза е добър, не го сменяй - просто си поръчай филтър от Хонда и го занеси да ти го сменят.
 11. Може и от боята, ако не са много дълбоки, но трябва много внимателно да се пипа. Ето една снимка на моята кола от миналата година: Ако се полира добре, боята става като огледало и на тъмни цветове стои уникално. Играчката е голяма, но резултата определено си заслужава.
 12. Wyvern

  Основен ремонт

  Автопионер долу до гарата продаваха сегменти РИК, сега не знам дали ги имат още.
 13. Wyvern

  Основен ремонт

  Е малко магазини за части ли има във Варна, отделно като имаш майстор той не знае ли къде се продават части?
 14. Има - казва се Honda Electronic Parts Catalog или ЕРС - www.hondaworld.ru, влизаш с рамата на колата и си вадиш парт номера на съответната част. След това гугъл, ибей или Бултрако сам си избираш.
 15. Вратата не става, останалите части стават.
×