Jump to content

Lyubomir13

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Lyubomir13

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Сивик 2.2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, след 6 години с Хонда Сивик 8 серия 2.2 дизел съм се спрял на Сивик 9 серия, 1.6 дизел, фейслифтовата спорт версия от 2016 година, която е с навигация. Имам няколко въпроса за автомобила. 1. Какви са често срещаните проблеми за двигателя, припокриват ли се с 2.2 дизела от предишната генерация? Колата ще се кара основно градско и 2-3 пъти в месеца на дълго разстояние (700 - 800км). 2. Със същата твърда возия ли е като предния модел, тоест да се усеща дори и най-малката неравност на пътя? 3. Как се държи мултимедията, може ли да се свързва с Bluetooth аудио от телефона. Налични ли са обновления на картите?
  2. Грешките бяха P0193 и P2199. Първата за датчика на горивото, втората за дебитомера. Колата от като я закупих е с монтиран Powerbox и според сервиза, оттам идват проблемите и с тези грешки. За сега го махнаха и ще видя как се държи колата, а за напред явно трябва да се чипоса от човек разбиращ от работата си.
  3. Явно не е от това, днес колата запали без проблем. Покарах я около 15 километра без проблеми, но продължава да свети чека, след като я изгасих и я запалих отново не светеше повече чек бутон. Утре вече ще я водя на диагностика, но аз мисля, че ще да е нещо откъм горивото.
  4. Здравейте, имам Сивик 2.2. Преди 2 седмици както карах, на светофар ми угасна автомобила, а при опит за запалване светваше чек лампата, след няколко минути запали и продължи да свети чека. На следващият ден я закарах на диагностика, но единственото което му казаха е, че имобилайзера е ок и няма как да се разбере какво и е станало поради наличието и на стари грешки, които изчистиха. Всичко беше ок след това, минах над 1000 километра, никакви симтоми на каквото и да е. Но до вчера, когато отново се появи проблема, сега обаче не иска изобщо да пали. Върти без проблем, няма миризма на каквото и да е от двигателя, нито и при шофирането е имало проблем преди това, но не иска да запали. След като завърти, започва да свети чек лампата отново. Нямам си и на идея какво да правя оттук нататък, освен на място да се види защо свети чека и да се търси проблема?
  5. Благодаря ти, карах я следобед и все едно нищо не се беше случвало, утре сутринта ще проверя.
  6. Здравейте, днес до като бях в задръстване се появиха няколко проблеми на колата (Сивик 2.2 2005 година). Първо започна да духа топло от климатика, а той беше настроен на low, след което да се покачват градусите на колата (стигащи почти до червено) и накрая угасна, при което като я запалих и подадох газ, но не се случи нищо в първите 3-4 секунди и пак угасна, при следващото запалване нямаше проблеми. Сега съм я паркирал, но ме притеснява да не се повтори същата случката и вечер.
×
×
  • Създай нов...