Jump to content

niksi

Фен
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно niksi

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V III 2007 N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

210 профилни разглеждания
 1. Така е всичко е много лесно докато го прави, майстор. Свалял съм задната броня, там след развиването на всички болтове и видии, се дърпа първо настрани да се разкопчее от подкалниците и после си пада назад. Като се започне то си показва. Ако ремонта ще е събота, неделя свиркай може да помогна да довършим и останалите щипки. :)
 2. Да моята е 2007 от Италия, беше спукан за съжаление. Вече го няма. Виждал съм фейса на 2-ра генерация с ДПФ. Но в България и третата в началото е без филтъра, както ми каза човек от Бултрако “не е случайно” имайки в предвид горивата. Аз няма да спамя темата на колегата повече. И без това не знам как да си реши проблема с вентилаторите.
 3. Ето тук има видео,
 4. Има, има особено ако не е закупено от България.
 5. Напречни греди за CR-V 3

  Моите не съм ги чувал да вият, с каквато и скорост да се движа. Може и да си пускам по силно музиката, незанам. Но разбира се не съм ги махал, че да проверя има ли разлика, но определено не е дразнещо. Единствено проблем имах с това че се бяха разхлабили и като се разминавах с нещо по гошямо, като автобус се чуваше странно похлопване. Стегнах ги и никакви грижи нямам вече с тях.
 6. Някой има ли такъв ключ?!

  Здравей, предполагам питаш за металната част от ключ. Просто е счупена горната част от ключа. Ще може да отключва, но не и да пали с него защото липсва чипа. При мен колата бе с два ключа с дистанционно, както твоя и един без дистанционно (предполагам че се води сврвизен).
 7. Колеги, отдалечихте се доста от въпроса в темата. А отговора му е “много е”. Има колеги които успяват да шофират по-икономично, други не успяваме. На мой предишен автомобил, шофьор на ТИР направи среден разход с литър под това което постигах аз, а времето на пътя беше едно и също.(маршрута разбира се беше еднакъв)
 8. Аз съм го махал при тях и проблеми нямам, но на тяхното предложение за ремап, отказах поради лични убеждения. Абсолютно всичко си работи по колата, предполагам че слагат софтуера за България и изобщо не търси ДПФ. За мен момчетата са коректни.
 9. Проверете с VIN на този адрес http://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html Обаждате се на примчик, поръчват ги и се чака около месец и половина, два. След това си запазвате час в Бултрако и за около час и половина ги подменят, и това е.
 10. Вериги за сняг

  Колега я се пробвай да стигнеш до Пампорово например, когато веригите са задължителни за всички МПС. И нямате вериги (поне две, доколкото аз знам се слагат на предните), ще си останете до полицейския патрул докато изискването за вериги не отпадне. И не са глупави полицаите които изпълняват служебните си задължения, просто има закони и правила които трябва да се спазват. Ако искате и 8 х 8 да карате законите на физиката си действат, особено при спускане. Проблема с гумите не е при тръгване и със летните гуми се изстрелва, но спирането си е приключение.
 11. Размери на джанти и гуми

  Аз гуми под 71db не видях да продават от този размер. Малко по-вече увеличавате музиката и се решава проблема. Не съм се возил в двойка, не знам колко е шумна, но за мен тройката е добре обезшумена от към гуми. Разбира се това е лично усещане. Бриджстона изглежда наистина добър и може би най-добрия избор, но разбира се, че има и финансова страна.
 12. Подкартерна защита

  Е чак пък рискове. Аз моите ги смених, просто ги поръчват и се чака около месец и половина, два. След това си запазвате час и дремете около час и половина. След което си изчиствате пръстите от таблото и тоеа е. Разбира се може да си го спестите.
 13. Да точно преди да спреш когато вече си натиснал педала на съединителя, започва да се пълни, и когато колата е в покой пада на нула. Разбира се това не означава че ти се качва разхода.
 14. Подкартерна защита

  Не е необходимо, да се ходи там. Проверете с VIN на този адрес http://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html
 15. Здравейте, за този прословут ДПФ, голям спор стана. Първите бройки CRV-3 се продават от Бултрако без ДПФ, но незнам колко време е продължило. Тези хора как ще минават преглед, предполагам няма да им монтират принудително такъв?
×