Jump to content

niksi

Фен
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно niksi

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V III 2007 N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Проверете с VIN на този адрес http://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html Обаждате се на примчик, поръчват ги и се чака около месец и половина, два. След това си запазвате час в Бултрако и за около час и половина ги подменят, и това е.
 2. Вериги за сняг

  Колега я се пробвай да стигнеш до Пампорово например, когато веригите са задължителни за всички МПС. И нямате вериги (поне две, доколкото аз знам се слагат на предните), ще си останете до полицейския патрул докато изискването за вериги не отпадне. И не са глупави полицаите които изпълняват служебните си задължения, просто има закони и правила които трябва да се спазват. Ако искате и 8 х 8 да карате законите на физиката си действат, особено при спускане. Проблема с гумите не е при тръгване и със летните гуми се изстрелва, но спирането си е приключение.
 3. Размери на джанти и гуми

  Аз гуми под 71db не видях да продават от този размер. Малко по-вече увеличавате музиката и се решава проблема. Не съм се возил в двойка, не знам колко е шумна, но за мен тройката е добре обезшумена от към гуми. Разбира се това е лично усещане. Бриджстона изглежда наистина добър и може би най-добрия избор, но разбира се, че има и финансова страна.
 4. Подкартерна защита

  Е чак пък рискове. Аз моите ги смених, просто ги поръчват и се чака около месец и половина, два. След това си запазвате час и дремете около час и половина. След което си изчиствате пръстите от таблото и тоеа е. Разбира се може да си го спестите.
 5. Да точно преди да спреш когато вече си натиснал педала на съединителя, започва да се пълни, и когато колата е в покой пада на нула. Разбира се това не означава че ти се качва разхода.
 6. Подкартерна защита

  Не е необходимо, да се ходи там. Проверете с VIN на този адрес http://www.honda.co.uk/cars/owners/recalls-and-updates.html
 7. Здравейте, за този прословут ДПФ, голям спор стана. Първите бройки CRV-3 се продават от Бултрако без ДПФ, но незнам колко време е продължило. Тези хора как ще минават преглед, предполагам няма да им монтират принудително такъв?
 8. DPF светна и не изгасва

  Здравейте, може ли да споделите къде тествахте колата? Че при мен сагата продължава, февруари горивната система мина пълно почистване (ЕГР, колектори, ДПФ) всичко беше ОК за около 1500км. След което светна на извънградско каране при скорост 110-120 км/ч. на 6-та. следва регенерация в сервиз, след около 400км. пак светна на извънградско, и така 3 пъти до тук. В нета намерих информация, че за нашите коли, след пълно почистване трябва да се ресетне (да му се укаже,че е подменен с нов), но в София не мога да намеря къде да стане това. Понеже в Бултрако ми отказват, знаят за какво им говоря, но трябва да си купя нов филтър от тях и няма проблем. Въпросът ми е къде си тествахте колата и дали там може да се ресетне?
 9. Дневни светлини на CRV III

  И аз питах в Бултрако, но цената е подскочила 80 лв. модула + 50 лв. за инсталация. Някой знае ли каква толкова инсталация трябва, т.е. дали може само да си купя модула, пък да си го свържа сам, предполагам само да се включи към предпазителите?
×