Jump to content

ogo

Фен
 • Content Count

  552
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Neutral

About ogo

 • Rank
  болен мозък
 • Birthday 08/23/1981

Contact Methods

 • Skype
  ogo___
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  Accord CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

5710 profile views
 1. Така и ще направя и аз. Прецених че не си струва да отварям кутията само заради вътрешния филтър, а и беше с доста дълъг срок на доставка. Освен семерингите за ск.кутия, купих и нов оригинален семеринг за коляновия вал. Сега чакам ред за сервиза.
 2. Здравейте, Предстои ми подмяна на MCTA автоматичната скоростна кутия с друга употребявана кутия. Искам да обслужа "новата" кутия максимално добре преди да я кача. Маслото и външния филтър се подразбира, че ще ги сменя, но за останалите неща имам няколко питанки: 1. Има ли вътрешен филтър тази кутия, защото аз не успях да намеря по схемите? 2. Достъпни ли са следните семеринги без да отварям кутията : 91206-PHR-003 OIL SEAL, 35X58X8(NOK) 91207-P7Z-003 OIL SEAL, 44X68X8 (NOK) 91205-P0X-005 OIL SEAL, 40X56X9(NOK) ? 3. Има ли смисъл да сменя профилактично и лагера на задния капак (91103-RCL-003), който беше обсъждан в една от другите теми в този раздел? 4. Друго? Има ли нещо аз пропускам или което бихте направили вие преди да качите кутията? Благодаря, Огнян
 3. Това си е сериозен баир - върни на 5та или дори на 4та за доускорение. На 3000обм си далеч от 90% макс. въртящ момент. Минала седмица и с печката(ЦРВ) го минавах и на 6та не беше светкавица. И моментния разход беше 10 и нагоре. Нормално.
 4. Колега Carpera, Жив и здрав бъди да си караш със здраве дълги години марковата система. Аз за себе си не намерих смисъла в това да инвестирам по-голяма сума в колица струваща 2000-2500лв. Още повече не смятам да я търкалям още 10години. Поздрави, Оги пс Ще Ви помоля да запазите добрия тон. Благодаря!
 5. Исках да мине малко време, за да напиша отзиви, а то е минало повече от година без проблеми. Купих KME Nevo (без ОБД) от ПроГаз за 765лв (850лв с отстъпката). Уредбата включва изпарител Шарк 1200, дюзи херкулес, електроника на КМЕ, зареждачка на рез.гума, турска бутилка и сонда. Разход на газ извънградско 7.5 при доста прилично каране. Засега съм много доволен. Като нещо което не ми хареса беше,че офертата беше с полски нивомер, който уж бил супер, мега, гига по-як и точен от турските, а няколко дни след като си бях взех колата забелязах,че съм с турски.
 6. Насочил съм се към това: https://gasauto.bg/content/gazov-inziekcion-easygasgreen-biudzietien-klas/ Има ли някой отзиви за тези Gas Auto?
 7. Не е за колата от подписа - тя се движи с Фобос 1 (с ОБД), изпарител Романо за много коне и Баракуди. Имам приятел със същата кола, която върви без проблеми, само че с уредба за малко повече от половината пари, които аз платих за моята. За конкретния случаю ми трябва за една доста обикновена колица 2001г,1.6, на която нямам намерение да усвоявам цената с уредба за 1000+лв. А и честно казано, въпреки че таксиметровите шофьори минават стотици хиляди километри, едва ли купуват уредби за хиляди левове за бангийки от типа на Авео, Дачия и подобни.
 8. Колега jijane, имате ли опит с някаква бюджетна система и каква е тя?
 9. Наскоро някой поставял ли е евтин газов инжекцион в София? В кой сервиз, какви са отзивите ви и каква е конфигурацията която сте избрали? Поздрави, Оги
 10. Благодаря за помощта ви! И отново Хонда Рулззз - Вече 10години, всеки път, когато си помисля, че нещо се е повредило, се оказва нещо подобно....
 11. Наистина возих обемист багаж, когато отказа багажника . Къде се намира това ключе, на капака или някъде в самия багажник? пс: В тези теми намерих: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=59333 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=65370
 12. Здравейте, Колата е Акорд седан - CL9 (2.4) 2005г. Изведнъж багажникът ми спря да се отваря от бутона на капака, който е над регистрационния номер. От дистанционното продължава да се отваря, така че ел.машинката работи. От ръчката в купето също работи ок. Разглобих кората на капака и тествах самия бутон и той е ок. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Някакви идеи къде да търся проблема? Поздрави, Оги
 13. 5 х 1L от https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-h-5w-30-honda-1-l.html 5х10.69х1.9675 -10% + 1,50 = 96.14лв утре (четвъртък) ще ги преведа.
 14. Колата е Акорд 6-та хечбек (CH6), а проблемът е, че съединителят отделя много високо и е много тежък за натискане. В движение не припръзва. Подлежи ли на реглаж или само замяна с нов?
×
×
 • Create New...