Jump to content

esox hunter

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

11 Neutral

Относно esox hunter

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    cabrio
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Привет на всички! Като един косвен "собственик" на Акорд 7-ма на сестара ми вече съм още по косвен "собственик" на едно Харви, което закупихме за един мой приятел на достолепна възраст Първо благодарности на Marcony за съдействието , защото по неведоми пътища на съдбата Харвито се оказа от .......... Русе Естествено на точно това Харви му е нужна малко любов и грижа, защотото си има дребни болежки за оправяне, като О-пръстен на делкото, един накрайник кормилен, смяна на всички течности (двигател, скорости, диф и пр. ) за които пак благодарение на Marcony те вече се плицикат оригинални хондовски в багажника Разбира се настройка клапани ДВГ, защото е с газова и т.н. и чакат деня Х за сервиз. Това е колицата: Вече засипах Marcony с една камара въпроси за което му благодаря за търпението и съветите и ако има още нещо, ще питам тук. Поздрави на всички и безаварийно
  2. Една последна питанка по въпроса. Какви биха били последствията, ако се кара така без тази мека връзка, че обявиха 10-на дена за доставка ?
  3. ОК, мерси Предполагам, че като са й сменяли акумулатора наскор поради някаква причина да е сваляно и тогава да е "изчезнало" или забравено да бъде сложено.
  4. Някой, който има Акорд може ли да потвърди ? На сестра ми е 2,4 (2006) EXECUTIVE
  5. Ровя в нета и стигнах до този извод и аз. Това ли е ? 17251-RBA-000 9 на снимкта ...нещо такова предполагам ?
  6. Колеги, Едно питане, пак лаишко На стестра ми акорда тръгнали да й сменят крушка, но "забелязали" нещо и ми прати снимка с питанка дали липсва, нещо като мека връзка или подобно излизащо от филтърната кутия или си е така ? Аз погледнах в схемата, но не видях да има, но знам ли вие кажете ? Ето снимка, ограденото с червено и схемата за всеки случай. Колата не е при мен да я видя на живо !
  7. Pepur (Петър) и аз взех кола от него, но ми спомена, че не вкарва и не му се занимава с дизели
  8. Не е частно лице Ема Моторс София, ул. Самоковско Шосе 1 https://emamotors.mobile.bg/ Иначе да без голямата навигация Отиди в автокъщата и си припиши ВИН-а, после в някое представителство на Хонда и поискай имат ли инфо за тази кола и какво. С вин-а може да разбереш чудеса
  9. Уговори се с тях и я закарй в някой от сервизите в София да и направят пълен оглед. Щом питаш тези неща няма да се справиш сам. Аз направих така преди десетина дена при покупка на акорд 7, но бензинов и не съжалявам. Дай малко пари за оглед, но си спести много драми. Това което ми хвана погледа на мен от снимките е защо на задните седалки (кожата) изглежда така странно и различно от предните ?
  10. Благодарско Осъзнавам, че въпроса ми е тъп, но понеже колата не ми е под ръка да погледна, а 'дет се вика ония ден се запознах с тези акорди и затова попитах
  11. В смисъл това са болтове за закрепване на волана, така ли? И аз по снимка гадая колата не е при мен, прати ми ги сестра ми да пита за какво са тези дупки. Трябва и да имат някакви капачета или са си така ?
  12. Колеги една питанка? Какви са тези дупки на отсрани на волана (Акорд 7 автоматик 2006) за какво служат ? На снимките с червената стрелкичка:
  13. Има смисъл от някои обяви в БГ, преди няколко дена финализирах сделка за Accord 7 Executive 2006 с колега от форума (pepur), който ги внася от Швейцария. Бяха два акорда, другия с ръчна също го купи колега от форума Относно дизел или бензин аз категорично държах да е бензин има доста писно във форума дизел vs. бензин. За автоматичните скоростни кутии колегите споделят, че са изключително безпроблемни и дуракоустойчиви. Добре е да си провериш обстойно всичко по колата, която харесаш и както ми казаха в сервиза, ако няма удари и не е ръждясала отдолу всичко др. се прави Успех в търсенето и избора !
  14. Отличен избор и отлични гуми съотношение цена/качество Миналата година май месец взех същите, предопочетох ги пред SU4 и съм много доволен до сега. Навъртях им вече няколко хиляди и се представят отлично. Интересното е че производителя ги води всесезонни предполагам заради по подходяща и за студено време смес. Иначе шарката си е лятна.
×
×
  • Създай нов...