Jump to content

AeronTM

Фен
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

308 Excellent

About AeronTM

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2icdti
 • Пол
  Не казвам
 • Място
  Dryanovo

Recent Profile Visitors

7264 profile views
 1. Благодарско. Утре ще го пробвам 🙂
 2. Здравейте. Вчера установих, че имам проблем с ел.стъклата. Или по-точно само с предно дясно (пасажерско). При опит да се свали прозореца от копчето на вратата, се сваля докато държиш копчето. Пуснеш ли копчето, прозореца се затваря. И просто няма сваляне от там. Ако го сваля пасажерското стъкло от шофьорската врата, си се сваля и няма проблеми. След като пасажерското стъкло е свалено от шофьорската врата, копчето на пасажерската врата си работи без проблеми. **Пробвах с друго копче и пак си е същото. **Най-вероятно проблема ми се е появил след като смених акумулатора. Но разбрах за него чак сега. Въпросът мие е : Някой знае ли метод за обучение на ел.стъклата на Хонда Акорд 7 ген (дизел).
 3. Снимката стана малко кофти. Вижда се малко по-тъмно, защото стъклото е затъмнено (нощно време да не ти блещят тия зад тебе). А и аз съм със затъмнени прозорци на 50%., но въпреки това през деня си се вижда добре. Можеш да гасиш дисплея за да не те дразни нощем. Като цяло за тия пари си е ОК. Освен камерата за заден ход си имаш видео регистратор , който може да снима и през предната и задната камера. За монтажа и на мен не ми допадна идеята, да го закачам върху другото огледало. Затова го побългарих , като му направих едно захващане към оригиналната ябълка( на старото огледало). Ако имаш интерес, на ЛС ще ти кажа как направих захващането.
 4. За да сложиш навигация , на кола без оригинално поставена такава ще ти трябва всичко. Купуваш Двд ром, дисплей , малък дисплей, отделно ще ти трябва и пластмасата около двд рома и всичко букси, който имат общо с навигацията. Ще ти излезе не по-малко от 500лв. без монтажа. Което според мен не си струва само заради една камера и визия. Ако толкова искаш камера, аз си купих от тия видео регистратори, вградени в огледало за задно виждане. Сложих го на мястото на оригиналното с малко преправяне в захвата.
 5. Написал си ,че колата е 2003год. Навигацията ти е безполезна в България, защото няма карта за нея. И да купиш диск има шанс двд рома да се е прецакал, както прави обикновенно и пак няма да ти чете диска. Ще можеш да си влизаш само в радиото и климатика , нищо друго .
 6. Акорд преди фейса. Засечено пълно-празно. И винаги със сипана добавка на Бардал. +Нафта от Омв(скъпата) 9,5/100 градско. Плюс главоболия и трудно палене . + Нафта от Петрол 8/100 градско. Като се има в предвид, че съм от малък град и неможе да се нарече чак "градско" каране.
 7. След смяната на свещите, няма подобрение. Пак си пали трудно и забелязах, че малко изпушва (сивкав дим) само първите 2-3 сек. Горивният филтър е сменен преди 3 месеца (оригинален) и досега нямаше проблеми. Вече съм пред дилема дали проблема не е от скапаната нафта (ОМВ от скъпата). За първи път сипах от там и почна да прави мизерий.
 8. Сутринта смених свещите. Нямаше проблем с развиването, освен това че ме беше страх да напъна. Излязоха си без никакъв зор. Сложих новите и ще видя дали ще има подобрение.
 9. Здравейте. Карам акорд 2.2 (2004год.) и съм решил да сменям подгревните свещи, тъй като се зори с паленето при температури около 0 °С. По приказки на майстор , който мисли че е от свещите. Въпросът ми е как да развия свещите, без да се скъсат? На топъл или студен мотор? Да напръскам ли в продължение на няколко дни с WD40? .
 10. С полиуретанов силикон ще стане здраво. А тези лед светлини нямат ли допълнителни части за монтаж?
 11. AeronTM

  Вдига градуси.

  Най-вероятно е термостат. Един авер с шкода имаше същият проблем. На равен път стрелката си беше ОК, а като пусне по баир стрелката падаше. Сменихме термостата и всичко беше ОК. Беше се запекъл на отворено положение.
 12. Сменяй масло,филтри и газ... Друго ако има ще си покаже.
 13. Доколкото съм чувал издържала между 200-250хил. Но всичко е до подръжка и може би малко късмет. Веригата си почва да трака ,има много теми във форума. Смяната си е скъпа, но ще я направиш един път(зависи от годишният ти пробег).
 14. Честита покупка. Като за начало маслото трябва да ти е 0w30 или 5w30. Смени филтрите(маслен и горивен), като горивният вземи оригинален. Не купувай афтърмаркет, вземи оригинален.Струва около 80лв. *Аз бях сложил афърмаркет и след една седмица го смених с оригинален, защото ми се струваше че колата "умря". След смяната се усеща голяма разлика.
 15. Проблема е решен. Купих друга конзола и всичко е Ок . Тръгна веднага.
×