Jump to content

AeronTM

Фен
 • Мнения

  493
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

309 Excellent

Относно AeronTM

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2icdti
 • Пол
  Не казвам
 • Място
  Dryanovo

Последни посетители

7084 профилни разглеждания
 1. AeronTM

  Подгревни свещи.

  След смяната на свещите, няма подобрение. Пак си пали трудно и забелязах, че малко изпушва (сивкав дим) само първите 2-3 сек. Горивният филтър е сменен преди 3 месеца (оригинален) и досега нямаше проблеми. Вече съм пред дилема дали проблема не е от скапаната нафта (ОМВ от скъпата). За първи път сипах от там и почна да прави мизерий.
 2. AeronTM

  Подгревни свещи.

  Сутринта смених свещите. Нямаше проблем с развиването, освен това че ме беше страх да напъна. Излязоха си без никакъв зор. Сложих новите и ще видя дали ще има подобрение.
 3. Здравейте. Карам акорд 2.2 (2004год.) и съм решил да сменям подгревните свещи, тъй като се зори с паленето при температури около 0 °С. По приказки на майстор , който мисли че е от свещите. Въпросът ми е как да развия свещите, без да се скъсат? На топъл или студен мотор? Да напръскам ли в продължение на няколко дни с WD40? .
 4. AeronTM

  Вдига градуси.

  Най-вероятно е термостат. Един авер с шкода имаше същият проблем. На равен път стрелката си беше ОК, а като пусне по баир стрелката падаше. Сменихме термостата и всичко беше ОК. Беше се запекъл на отворено положение.
 5. Сменяй масло,филтри и газ... Друго ако има ще си покаже.
 6. Доколкото съм чувал издържала между 200-250хил. Но всичко е до подръжка и може би малко късмет. Веригата си почва да трака ,има много теми във форума. Смяната си е скъпа, но ще я направиш един път(зависи от годишният ти пробег).
 7. Честита покупка. Като за начало маслото трябва да ти е 0w30 или 5w30. Смени филтрите(маслен и горивен), като горивният вземи оригинален. Не купувай афтърмаркет, вземи оригинален.Струва около 80лв. *Аз бях сложил афърмаркет и след една седмица го смених с оригинален, защото ми се струваше че колата "умря". След смяната се усеща голяма разлика.
 8. Проблема е решен. Купих друга конзола и всичко е Ок . Тръгна веднага.
 9. Когато купих колата двд рома не работеше(не четеше диска), тогава го смених с друг от морга. И досега си работеше без проблем. Днес пробвах пак със старият двд ром, но не тръгва. Затова си мисля, че този път е нещо по конзолата.Защото и сд чейджъра не работеше.
 10. При пуснат климатик от копчетата, отгоре на малкия дисплей преди ми изписваше градуси и т.н. А сега само часовник има и нищо друго
 11. Здравейте. Имам нужда от помощ. Днес когато отидох да изкарам колата от гаража, забелязах че навигацията не се стартира. Демек целият екран не се пуска, няма и радио нито нищо. Функционират само копчетата отдолу за климатика. Колата е 2004год. с навигация (преди фейса) Някой има ли някъква идея какво може да е станало ..... Приемам всякакви идей .
 12. Ще трябва да свалиш бронята (5мин работа) , за да направиш работата кадърно. И все пак от някъде трябва да прекараш кабелите. Първо от бронята към багажника, а после и до стопа( задната светлина) за да вземеш +12в)
 13. Здравейте. Днес установих, че алтернатора на акорда ми 2004год. (2.2icdti) зарежда едва 13,7-13,7 V. При пуснати фарове и климатик на макс отново си зарежда на 13,7-13,8V . Някой може ли да ми каже, колко трябва да е бъде нормалното зареждане.? На другите ми хонди винаги ми е давало 14,2-14,3V , затова останах изненадан когато видях 13,7-13,8.
 14. За навигацията знам . Не ми е нужна . Просто искам да мога да си настроя часовника и т.н. А за да го направя, трябва да зареди диска. Но изписка, че неможе.
 15. Здравейте. Преди седмица си купих акорд 7 ген (2004год.) , от който съм много доволен. Но го взех с два малки проблема. Единият е че не иска да зареди диска за навигацията, а другият е именно централното заключване. Когато заключа колата от дистанционното , се заключва само задна лява врата. При опит да отключа с дистанционното, не се отваря нищо. Когато заключа от ключалката, на шофьорската врата се заключват шофьорската врата и задната лява плюс багажника. Другите две от дясно само ръчно се отключват и заключват. Не работи и бутона на дистанционното, който е за отваряне на багажника. Някой може ли да удари едно рамо. Благодаря предварително.
×