Jump to content

smin4ev

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно smin4ev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря отново за отговорите ви. На този екземпляр, който гледах, се оказа, че вътре в cd-то на навигацията друг човек, който е ходил на оглед, е напъхал някакъв диск (може би точно за да тества), но долкото знам тук дискът само трябва да се постави и cd-то само да си го дръпне, а той го напъхал дирекно и сега не може да се извади. Не знам дали това е истината, но все пак собственикът каза, че ще я закара да му го извадят. Иначе да, Pavel_Pavlov правилно ме е разбрал, аз не държа на функцията навигация, а на това дисплеят да работи адекватно за другите му функции. Иначе колата е тази: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11521466195309613&slink=9jc7f0 По мое мнение, доста добър екземпляр.
  2. Добре, благодаря Ви за отговорите, беше много полезно за мен. Дисковете, които се продават в olx по 25-30 лева предполагам, че ще станат за да може да се влеза в настройките или трябва да търся оригинален?
  3. Здравейте, Търсих подобна тема, но не открих, ако има може модераторът да я изтрие. Днес бях на оглед на един Акорд, 2.4, 2003, който беше с дисплея за навигация(избор на радиостанции). Диск за навигацията разбира се нямаше, това си го изписваше на дисплея, можеш да си избираш запеметени радиостанции, т.н, но след около 15-20 секунди без да пипаш дисплея, се изписва надпис, че ще бъде спрян, изгасва, радиото си работи, но за да го пуснеш пак трябва да се натисне бутона AUDIO. Искам да попитам, това настройка на режима на работа ли е или е някакъв проблем, поради който дисплеят се изключва
×
×
  • Създай нов...